بازی اینطوری که حال نمیده....
مثل این میمونه دوپینگ کنی و رقابت زیاد جالب نیست...
البته پول داشتند شرط نیست من برای بعضی بازیکنان بالاترین رقمها را حاضر میشدم بدم اما قبول نمیکردند!
بازی اینطوری که حال نمیده....
مثل این میمونه دوپینگ کنی و رقابت زیاد جالب نیست...
البته پول داشتند شرط نیست من برای بعضی بازیکنان بالاترین رقمها را حاضر میشدم بدم اما قبول نمیکردند!
سلام
یه بچه ای اومده دست زده به تنظیمات pes08 الان سرعت بازی بشدت بالا رفته طوری که غیر قابل کنترل شده
تو شماره های قبل یه گزینه داشت که میشد سرعت بازی رو کم و زیاد کرد
توی این شماره هر چی گشتم نبود
کجاشه؟؟
من میخوستم بدونم کیت و GDB چیه ؟
من از یه سایت "کیت GDB لیگ آلمان" رو دانلود کردم و طبق توضیحات اون رو تو فلدر مورد نظر برنامه Kitserver کپی کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدین![]()
KitServer رو نصب کردی؟
اگه نصب کردی یه پوشه توش هست به اسم GDB که کیتها اونجا باید کپی بشن.
یادم رفت بگم که کیت به لباسهای بازیکنها، صورتها،استادیوم و... گفته میشه.
کیت Gdb لیگ آلمان لباس تیمهای باشگاهی آلمانیه و البته احتمالا قیافهها هم درستتر شدند.
دستتون درد نکنه یعنی وقتی من کیت مثلا میلان رو کپی کنم این چیز هایی که گفتید آپدیت میشه ؟
فقط بعد از اینکه کپی کردم باید کار خواصی انجام بدم یا همین جوری برم تو بازی درست شده ؟
آره.
اگه بری تو بازی درست میشه. البته برای لباس بستگی به این داره که فایل لباسهای اصلی توی Gdb کپی بشه یا نه. اگه لباسها تغییری نکردن باید خودت دستی تغییرشون بدی. استادیوم هم اگه اشتباه نکنم همینطوره. توی منوی انتخاب لباس چندتا نوشته و آپشن هست که خودت میبینیشون.
ببخشید یه سوال دیگه می خوستم بدونم میشه با Game Graphic Studio یا یه برنامه دیگه اون نوار سیاهی که اول بازی یا موقع گل زدن یا خطا اسم تیم و یا بازیکن رو مینویسه عوض کرد آخه خیلی بد رنگه
از لطفتون خیلی ممنونم
نه دوست عزیز. کیت فقط به لباسها گفته میشه. صورت = Face. استادیوم = Stadium
کیت هیچ ربطی به صورت و استادیم نداره.
شما برای استفاده از چهره واقعی، لباس واقعی و استادیوم ها به برنامه کیت سرور احتیاج داری. این لینک آخرین ورژن این برنامه به همراه آبدیت:
کیت سرور:
آبدیت کیت سرور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)