سلام
کش مرورگر را پاک کنید.
سلام
کش مرورگر را پاک کنید.
سلام
من از طریق یک کاربر به این سایت معرفی و عضو شدم موقع ثبت نام هم تو اون بخش مربوط نام کاربریشو وارد کردم...
اما الان وقتی میرم پروفایلش، جلوی معرفش زده 0 ، چرا ؟
سلام ببخشید اینجا کسی هست که در مورد افتر افکت اطلاعاتی داشته باشه
با سلام
این کدها مربوط به گروههای کاربری مختلف میشه
مثه کاربران معمولی و ادمین ها و همکاران و ......
موفق باشید.
سلام...
یه سوال داشتم و اون اینه که ناظرا میتونن پیغامای تایید نشده پروفایل بقیه کاربرا رو ببین؟و همینطور پیغامای خصوصیشونو؟
یعنی چی ؟ فک کنم اشتباه فهمیدی سوالو ....
فک کنم نام کاربری رو اشتباه وارد کردی ...
سلام . این قضیه ی در گوگل محبوب کنید که بالای فروم زده یعنی چی ؟ چو شبیه لایک زدن تو قیزبوک که نبود ! من نفهمیدم چیه.
من هم مث -TD- منظورتونو متوجه نشدمبا سلام
این کدها مربوط به گروههای کاربری مختلف میشه
مثه کاربران معمولی و ادمین ها و همکاران و ......
فک کنم در این مورد یه پست دیگه هم داده بودی هایه سوال ذدیگه اینکه چجوری میتونم تشکر کنم... باتشکر
بعد از اتمام دوران محدودیتت، در ضمن تو بعضی از انجمن ها از جمله همین انجمن حاظر کلید تشکر غیر فعاله...
در مرود اون سوال دیگت هم شاید بقیه جواب اون سوال ها رو دادند و نیازی به جواب دوباره نبوده
+
موفق باشی
Last edited by Sayam; 11-06-2011 at 20:09.
این محبوب کنید چیه دیگه
توضیح در مورد قابلیت پلاس وان گوگل +1 در گوگل محبوب کنید.....
قابلیت +1 گوگل یکی از بهترین ابداعان گوگل در جهت محبوب کردن مطالب و حذف اسپم از نتایج جستجو است.
شاید در جستجوی گوگل وقتی یک چیزی رو جستجو میکنید میبینید که خیل عظیمی از چرت ترین سایتها که فقط تگ شون واژه جستجو شده توسط شما هست میریزند...
وقتی این سایتها رو باز میکنید هیچ مطلب مفیدی از واژه جستجوتون نمیبینید (همه چیز داره بغیر از جستجوی شما...!)
با قابلیت پلاس وان گوگل در آینده نزدیک اسپم از جستجوی گوگل حذف خواهد شد...فقط توسط محبوب کردن مطالب توسط ما کاربران...
در ضمن شما با استفاده از این قابلیت در اکانت گوگل خود میتونید ببینید که کدوم دوستاتون مطلب مورد نظر را محبوب کرده اند...
این قابلیت را مثل لایک فیسبوک فرض کنید تا حدودی.....
گوگل.....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)