گوشی من باتریش زود تمام میشه، راهی هست؟
گوشی من باتریش زود تمام میشه، راهی هست؟
دوستان من گوشیمو هک کردم بوسیله نرم افزار ( متد HelloCarbide) حالا میخوام بدونم هک کردن به گوشی ضرر میرسونه یا نه؟
دوست من اتفاقاً گوشیه 8 گیگ یکی از بهترینها توی زمان شارژ هست ... یعنی وقتی شما فول شارژ میکنی راحت 2 روز بهتون شارژ میده ...
.
فکر کنم شما موقع که خریدی 8 ساعت توی سارژ اولیه رو نذاشتین درسته ..؟
N95 من معمولیه. الآن تاپیکشو پیدا کردم. اون 8 ساعت اولیه رو هم گذاشتم. کلا N95 معمولی شارژش زود تموم میشه! راهی نیست که این مدت افزایش پیدا کنه؟
تنها راهش اینه:
آموزش استفاده از باتری N95 8gig در N95 عادی و افزايش مدت شارژ
من که توصیه نمی کنم می زنی گوشی رو می ترکونی بعد می گی تو گفتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیزم 8 ساعت شارژ اولیه دیگه چه صیغه ای هست؟
سر زمان خودش به محض فول شدن کل شارژر بصورت اتوماتیک قطع میشه. حالا شما 8 ساعت که هیچی 8 سال بذار وی شارژ!
مثل اینکه اصلا وصل نکردی.
در واقع این کار بوسیله یک ترانزیستور بیس وسط کوچک انجام میشه و یه پتانسیومتر دیجیتالی که براش یه ولتاژ معین تعریف میشه ( مثلا 6 ولت) و وقتی باتری به اون ولتاژ رسید. بصورت خودکار از طرف ترانزیستور جریان قطع میشه.
و این پدیده توی اکثر گوشی ها وجود داره. و توی شارژر باتری اتوموبیل یا موتور سیکلت یا لپ تاپ و....
.................................................. ....................................
کلا n95 معمولی مشکل باتری رو داره!
که البته با گذاشتن باتری 8 گیگ روش تا حدودی برطرف میشه!( این یه مرحله از تبدیل معمولی به نسه سوپرش بود!)
شما برو یه گوشی آک بگیر به قول خودت فقط بزار نیم ساعت یا یه ساعت فول شارز بشه .. بعدشم بهت میگم چه جوری و غیر طبیعی زود فول شارژ میشه و زود هم شارژ خالی میکنه ... بعد اون موقع متوجه میشی که گوشی آک رو باید 8 ساعت توی شارژ اولیه بزاری ...
سلام بروبچ
میگم اخرین فریم هنوز همون 31 هست یا جدید هم اومده ؟
اگه اگه اومده چه ویژگیهایی اضافه شده اگه نه که هیچی
اقا من 8 گيگ دارم و موقع اولين شارز هم اشتباه كردم و اون8 ساعت رو نذاشتم../.
يه دو ساعت گذاشتم فقط !
الانم گوشي به زور 1 روز شارز نگه ميداره!!!
راه حلش چيه؟
يه باتري ديگه بگيرم چند در مياد؟
سلام
دوست عزیز من تا به حال 20 تا گوشی نو شاید عوض کرده باشم که هیچکدوم هم شارژ اولیه نزاشتم .
همشون هم باتریشون خوب جواب میداد.
این قضیه همش الکیه که افتاده سر زبون مغازه دارها.
من خودم مغازه دار هستم و اتفاقا همین جملرو هم میگم ولی گوشی که شارژ شد دیگه شارژنمیشه حالا
هرچی هم که بزاریش بیشتر شارژ بشه.
در ضمن اگه این موضوع درست باشه باید تویه دفترچه گوشی قید بشه مدت زمانش ولی
هرجای دفترچه بخونی نوشته تا زمانی که گوشی کاملا شارژبشه نگفته 8 ساعت یا 10 ساعت..
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)