سلام.ممنون ولی من تراینر برای ورژن 1.4 رو خواستم البته برای این ورژن اون تو هست ولی پولیه.خواهش می کنم تراین بازی stronghold2 v1.4 محانی رو برام بذارید.
سلام.ممنون ولی من تراینر برای ورژن 1.4 رو خواستم البته برای این ورژن اون تو هست ولی پولیه.خواهش می کنم تراین بازی stronghold2 v1.4 محانی رو برام بذارید.
مثل اینکه کسی اینجا بازی far cry 2 را بازی نکرده است
عیب نداره ما هم فعلن این بازی را کنار میگذاریم میرسیم سراغ fallout 3.
یا علـــــــی
براي شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک بالا مشکل داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترینر واسه Pes 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم واسه شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز فقط یه کم حجمش بالاست....
Size : 29.8 MB
سلام راستش سرچ کردم هیچی پیدا نکردم
اگه میشه یه رمز ماله کانتر هست که هرجایه مپ تیر بزنی به تیم مقابل میخوره لطفا اگه میشه خواهش میکنم این رمز رو بزارین واسه مسابقه میخوام![]()
سیوی از evil 4 تا مرحله 2 یا 3 میخواستم 100 درصد نمیخوام اگه کسی بازی رو داره و تامرحله 2 یا 3 سیو داره بزاره که دیگه نور الی نور هست ممنون
Last edited by LORD GAMES; 09-11-2008 at 20:57.
دوست عزیز منظورتو دقیق نفهمیدم...
در ضمن اگه سرور کانتر رو خودت نساختی و می خوای تو مسابقه استفاده کنی باید بگم که نمی تونی چون فقط سرور می تونه اجازه بده که در بازی تقلب بشه کرد یا نه و به سری از Command ها هستش که فقط سرور قادر به استفاده ی اونا هستش..
اینم بگم وقتی سرور یه رمزی رو میزنه تمام بازیکنان داخل بازی می تونن ازش استفاده کنن.
موفق باشی![]()
دوست عزیز سیو Chapter 3 گشتم نبود نگرد نیست!! مگه اینکه یکی خودش بره واست اپ کنه...
ولی یه سیو هست همه چیش بازه!
شاید به دردت بخوره...
سلام.ممنون ولی من تراینر برای ورژن 1.4 می خواستم.توی ای لینک ها این تراینر هست ولی پولیه.خواهش می کنم تراینر بازی stronghold2 v1.4 رو برام بذارید
بیا دوست عزیز اینم ترینر واسه ورژن 1.4.1 StrongHold 2 ...
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)