تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 334 از 1635 اولاول ... 2342843243303313323333343353363373383443844348341334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان..
    من چندتا سول برام پیش اومده خیلی دوست دارم یکی کامل توضیح بده./؟؟
    بریا خرید یه دوربین عکس برداری:::
    1--باید بیشتر به چه چیزش توجه داشته باشیم..؟؟؟ (پیکسل..لنز..زوم..یا چیزای دیگش)....؟؟؟؟
    2--برای خرید دوریبن عکس برداری اون دسته از دوربینهایی که دارای لنز بزرگتر هستند بهترن یا فرقی نداره؟؟
    (مثلا مدل دوربین Canon IXUS 980 IS داری لنز کوچیک هست و 14.7 پیکسل...و دوربین Nikon COOLPIX P80 داری لنز بزرگ ولی 10.1 پیکسل..)...یا نمونه های دیر شرکتها..

3--این پاور شات یا سایبر شات یا کولپیکس که برای مدلهای دوربین هستتند یعنی چیه؟؟؟ مخصوصا سایبر شات و پاور شت...برای چی هستن؟؟؟
    4--اگه من بخوام یه دوربین عکس برداری بخرم بنظرتون چه مارکیو بخرم بهتره؟؟؟ (بدون به قول معروف تعصب یا چیز دیگه))
    5-- در آخر میشه بهم یکی دوتا دوربین عکس بردرای تا رنج 300 تا 350 هزار بهم معرفی کنید برم بخرم...؟؟ بخدا دیگه خسته شدم از بس سرچ کردم....
    پ.ن.من دوربینی میخوام که ان نظر کیفیت عکس حرف اولو بزنه..طوری که .قتی چاپ میشه حال کنم..هه هه
    ضمنا عکس بردرای باشه..

.............
    ببخشید که زیاد شد..شرمنده ولی چیکار کنم دست خودم نیست..
    منتظر جواب میمنونم..خیلی ممنون

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

3. Powershot اسم دوربین های عکاسی کنان هست. (مثل iPod که به پلیرهای Apple گفته میشه). Cybershot دوربین های سونی. Lumix مال پاناسونیکه و Coolpix مال نیکون. فقط اسمه. چیز خاصی نیست.
    2. اندازه ی لنز ربطی به کیفیت نداره. یعنی نمیشه گفت فلان دوربین چون لنزش بزرگتره پس کیفیت عکسش بهتره. البته اندازه تا حدودی روی عکس تاثیر داره ولی عمومیت نداره و خیلی وقتا میبینیم که یه دوربین با اندازه ی کوچیک بهتر از یه دوربین با ابعاد بزرگ عکس میندازه.
    1. به هر چیزی توجه داشته باشی خوبه فقط به مگاپیکسلش توجه نکن. چون مگاپیکسل به کیفیت ربطی نداره.
    4. درست نیست که بگیم چه مارکی خوبه چه مارکی بده. باید مدل های خاص رو با هم مقایسه کنیم و اون وقت نظر بدیم. هر دوربینی حرفی برای گفتن داره. ولی خب بین دوربین های غیرحرفه ای (زیر 500 تومن) بهترین دوربین ها مال کنان, پاناسونیک و سونی هستند.
    5. باید نیازتو مشخص کنی و ببینی دوربین جمع و جور میخوای یا اندازه ش برات مهم نیست. فیلمبرداری چقدر برات مهمه. میخوای آماتور عکاسی کنی یا حرفه ای. و ...

3. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام دوست من ! با تشکر از اینکه جواب پست من رو دادید و اضافه کنم که من چند وقتی‌ بود که دیدم کسی‌ جواب گو نبود دیگه دنبال پستم نبودم و ببخشید که دیر جواب دادم ! من هم می‌خوام که عکاسی حرفه‌ای رو یاد بگیرم چون بهش علاقه دارم ، چون من در ایران نیستم خیلی‌ برام سخته که در رابطه با اینجور دربینها حرفهای دقیق بدونم ، و در کل می‌خواستم که در رابطه به اصطلاحات فارسی‌ که مثلا::
    • سنسور کمس ۱۵.۱ مگاپیکسلی

• نمایشگر با زاویه دید گسترده تا ۱۶۰ درجه
    • حالت لایو ویو ، پردازشگر دیگیک ۴

• سیستم پاک کننده یکپارچه ، نور سجی دقیق
    • حالت فوکوس ۹ ناحیه‌ای
    • تنظیم حساسیت ایزو از ۱۰۰ تا ۳۲۰۰
    • ۹ حالت تنظیم وایت بالانس
    • دارای ۲۲ اطلاعات در منظره یاب
    • سرعت شاتر از ۳۰ تا ۸۰۰۰/۱ ثانیه
    • اتو فلاش ، محدوده نور فلاش تا ۱۳ متر
    • ۱۵ حالت عکس برداری
    • ۲۵ زبان مختلف در منو
    • اتصالات یوسب/هدمی ،خروجی ویدئو
    • ساپورت مموری کارتهای کف در ۲ نوع و یودما
    • سازگار با باتری‌های لیتیومیBP-۵۱۲/BP-۵۱ بپ-۵۱۱bp-۵۱۱ا/ و باتری لیتیومی کر۲۰۱۶
    • وزن آن با باتری۸۲۲ گرم و بدون باتری ۷۳۰ گرم میباشد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام عزیزم..
    ممنون از صریح جواب دادنت...
    5. باید نیازتو مشخص کنی و ببینی دوربین جمع و جور میخوای یا اندازه ش برات مهم نیست. فیلمبرداری چقدر برات مهمه. میخوای آماتور عکاسی کنی یا حرفه ای. و ...
    نه اندازش که برام مهم نیست....خوب باشه ...فیلم برداریش هم زیاد مهم نیست..چون یه دوربین فیلم برداری نسبتا خوب دارم...اماتور دیگه نه...چون این دوربین فیلم برداری عکس هم خوب میگیره و با دوربینهای دیگه هم کار کردم..اگه بشه میخوام از آمارتور عکاسی در بایم به همین دلیل میخوام دوربین عکس برداری جدا بخرم....
    پ.ن.با توجه به این که گفتین زیر 500 تومن دوربینها غیر حرفه ای هست نیمشه کاری کرد؟؟؟؟
    .................
    فقط به مگاپیکسلش توجه نکن. چون مگاپیکسل به کیفیت ربطی نداره.
    ما باید کیفیت رو در چه چیزهایی در نظر بگیریم..؟؟؟؟ از حرف شما میشه نتیجه گرفت که این باور که میگن هرچی مگاپیکسل دروبین بالاتر باشه کیفیت عکس بهتره غلط هستش..!!!!
    ..........................
    خوب حالا دوست عزیز با این تفاصیل میشه شما چندتا مدل پیشنهاد بدین...(خیلی مهمه)
    ............
    .........
    یه سوال دیگه::
    این دروبینهایی که لنز اضافه میشه بهشون وصل کرد معولا برای چی به کار میرن؟؟؟
    برای بزرگنمایی؟؟؟؟؟
    برای کیفیت بهتر؟؟
    برای شفافیت؟؟؟
    و....
    ..........
    بازم ممنون از جواب دادن.منتظر میمنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست من ! با تشکر از اینکه جواب پست من رو دادید و اضافه کنم که من چند وقتی‌ بود که دیدم کسی‌ جواب گو نبود دیگه دنبال پستم نبودم و ببخشید که دیر جواب دادم ! من هم می‌خوام که عکاسی حرفه‌ای رو یاد بگیرم چون بهش علاقه دارم ، چون من در ایران نیستم خیلی‌ برام سخته که در رابطه با اینجور دربینها حرفهای دقیق بدونم ، و در کل می‌خواستم که در رابطه به اصطلاحات فارسی‌ که مثلا::
    • سنسور کمس ۱۵.۱ مگاپیکسلی

• نمایشگر با زاویه دید گسترده تا ۱۶۰ درجه
    • حالت لایو ویو ، پردازشگر دیگیک ۴

• سیستم پاک کننده یکپارچه ، نور سجی دقیق
    • حالت فوکوس ۹ ناحیه‌ای
    • تنظیم حساسیت ایزو از ۱۰۰ تا ۳۲۰۰
    • ۹ حالت تنظیم وایت بالانس
    • دارای ۲۲ اطلاعات در منظره یاب
    • سرعت شاتر از ۳۰ تا ۸۰۰۰/۱ ثانیه
    • اتو فلاش ، محدوده نور فلاش تا ۱۳ متر
    • ۱۵ حالت عکس برداری
    • ۲۵ زبان مختلف در منو
    • اتصالات یوسب/هدمی ،خروجی ویدئو
    • ساپورت مموری کارتهای کف در ۲ نوع و یودما
    • سازگار با باتری‌های لیتیومیBP-۵۱۲/BP-۵۱ بپ-۵۱۱bp-۵۱۱ا/ و باتری لیتیومی کر۲۰۱۶
    • وزن آن با باتری۸۲۲ گرم و بدون باتری ۷۳۰ گرم میباشد .
    سلام دوست عزيز بگانم جواب سوال هاي خود را درتاپيك زير مي توانيد پيدا كنيد. در صورت لزوم سوال هاي خود رادراين تاپيك مطرح كنيد:

اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام عزیزم..

نه اندازش که برام مهم نیست....خوب باشه ...فیلم برداریش هم زیاد مهم نیست..چون یه دوربین فیلم برداری نسبتا خوب دارم...اماتور دیگه نه...چون این دوربین فیلم برداری عکس هم خوب میگیره و با دوربینهای دیگه هم کار کردم..اگه بشه میخوام از آمارتور عکاسی در بایم به همین دلیل میخوام دوربین عکس برداری جدا بخرم....
    پ.ن.با توجه به این که گفتین زیر 500 تومن دوربینها غیر حرفه ای هست نیمشه کاری کرد؟؟؟؟
    .................

ما باید کیفیت رو در چه چیزهایی در نظر بگیریم..؟؟؟؟ از حرف شما میشه نتیجه گرفت که این باور که میگن هرچی مگاپیکسل دروبین بالاتر باشه کیفیت عکس بهتره غلط هستش..!!!!
    ............
    .........
    برای بزرگنمایی؟؟؟؟؟
    برای کیفیت بهتر؟؟
    برای شفافیت؟؟؟
    و....
    ..........
    من توضيحي در مورد كيفيت و خروجي دوربين هاي ديجيتالي بدم بقيه توضيحات را به دوست خوبم Prowler88مي سپارم

دوست عزيز خروجي دوربين و كيفيت يك عكس تنها مختص يك عامل نيست بلكه عوامل مختلفي در اين ميان نقش دارند. مانند اندازه سنسور .چگالي سطحي . الگوريتم پردازش تصوير توسط دوربين . نوع لنز دوربين از لحاض كيفي و بحث شيرين مگاپيكسل . خوب شما در مورد مگاپيكسل سوال فرموديد. افزايش مگاپيكسل در دوربينها تابع قوائد خود هست در دوربين هاي آماتور بعلت كوچك بودن سنسورافزايش مگاپيكسل باعث افزايش چگالي سطحي (مقدار پيكسل در واحد سطح سنسور) مي شه و در نتيجه مسائلي همچون نويز و كاهش كيفيت عكس بوجود مياد . چگالي سطحي دوربين هاي حرفه اي بخاطر اندازه سنسور بزرگ بنسبت خيلي كمتر است واين افزايش مگاپيكسل تاثيير مخرب بسيار كمتري بر روي خروجي دوربين دارد.در دوربينهاي حرفه اي(مديوم فرمت) به خاطر يك اندازه بودن سنسوردر اكثر مدلها (بجز فول فريم ها)بيشتر كيفيت لنز و الگوريتم پردازش و مسائل سخت افزاري و نرافزاري تاثيير گذار بر روي كيفيت عكس مي باشد.
    بحث مگاپيكسل در مواقعي بيشتر پيش مياد كه قصد چاپ عكس در ابعاد بزرگ مثلا پستر يا بيلبرد تبليغاتي وجود داشته باشد. چون هرچه عكس با مگاپيكسل بالاتر ثبت بشه در سايزهاي بزرگتر جزئييات بيشتري نمايش داده مي شود. بخاطر مواردي كه در بالا ذكر كردم در دوربين هاي سطح آماتور اين موضوع مگاپيكسل از اهميت كمتري برخورداره
    Last edited by unforgiven2009; 21-07-2009 at 19:59.

7. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلامی دوباره..
    واقعا ممنون از توضیحات خوبت..
    من نتیجه گرفتم که نمیتونم یه دوربین حرفه ای با این که خیلی علاقه دارم داشته باشم..(بخاطر قیمتش که میگین بالای 500 تومنه و...)
    حالا یه خواهش دارم..
    میشه یه دوربین نسبتا حرفه ای رو معرفی کنید..(البته به قیمتش هم توجه داشته باشین تا 400 نیمتونم بیام بالا)
    اصلا میتونم تا این قیمت یه دوربین عکاسی به قول معروف نسبتا حرفه ای و خوب بخرم؟؟؟؟
    میشه شما چندتا مدل در این خصوص بهم معرفی کنید تا خودم از اون مدلها تصمیم بگیرم.(برند هم برام فرقی نمیکنه از شرکتی میخواد باشه..)
    البته با توجه به مسایل زیر.
    (مانند اندازه سنسور .چگالي سطحي . الگوريتم پردازش تصوير توسط دوربين . نوع لنز دوربين از لحاض كيفي)
    ...........
    پ.ن..فقط مدل زیاد نده..این مدت از بس مشخصات دروبین دیدم دیگه حالم بهم میخوره..خسته شدم.هه هه
    پ.ن..ببخشید که خیلی رک و پرو درخواست کردم..به هرحال دارم از اساتید مشاوره میگیرم و میخوام دو..سه تا دروبین بهم معرفی کنید..

9. این کاربر از docki_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلامی دوباره..
    من نتیجه گرفتم که نمیتونم یه دوربین حرفه ای با این که خیلی علاقه دارم داشته باشم..(بخاطر قیمتش که میگین بالای 500 تومنه و...)
    حالا یه خواهش دارم..
    میشه یه دوربین نسبتا حرفه ای رو معرفی کنید..(البته به قیمتش هم توجه داشته باشین تا 400 نیمتونم بیام بالا)
    اصلا میتونم تا این قیمت یه دوربین عکاسی به قول معروف نسبتا حرفه ای و خوب بخرم؟؟؟؟
    میشه شما چندتا مدل در این خصوص بهم معرفی کنید تا خودم از اون مدلها تصمیم بگیرم.(برند هم برام فرقی نمیکنه از شرکتی میخواد باشه..)
    (مانند اندازه سنسور .چگالي سطحي . الگوريتم پردازش تصوير توسط دوربين . نوع لنز دوربين از لحاض كيفي)
    ...........
    پ.ن..فقط مدل زیاد نده..این مدت از بس مشخصات دروبین دیدم دیگه حالم بهم میخوره..خسته شدم.هه هه
    پ.ن..ببخشید که خیلی رک و پرو درخواست کردم..به هرحال دارم از اساتید مشاوره میگیرم و میخوام دو..سه تا دروبین بهم معرفی کنید..
    فكر مي كنم بهترين محصول كه بيشترين هماهنگي رو با مشخصات درخواستي شما داره panasonic fz 28 باشه .چه به لحاظ قيمت و چه به لحاظ امكانات.قيمت 400.000 تومان هستش. fz 28 يكي از گزينه هاي اصلي اكثر سايت هاي معتبر و همچنين بچه هاي خود همين سايت هستش.

11. 2 کاربر از cuteetuc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

fz28 رو من دو هفته پیش از شب نما 400 تومن خریدم،با کیف و رم 2 گیگ.فقط یادتون باشه که این رم فقط گنجایش 8 دقیقه فیلم برداری hd رو داره،یه رم بالاتر sdhc بگیرین که سرعتش حداقل 10 مگابیتی باشه.

13. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و اينكه به جاي يك رم پر حافظه (16 گيگ) 4 تا 4 گيگ بگيرين.يا شايد هم بيشتر. شركت آفومار توي سهروردي 4 گيگ رو با مموري ريدز SDHC ميده 15 تومن. معموليش رو هم ميده 12 تومن. اگه زياد بگيري مي توني چونه بزني.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

fz28 رو من دو هفته پیش از شب نما 400 تومن خریدم،با کیف و رم 2 گیگ.فقط یادتون باشه که این رم فقط گنجایش 8 دقیقه فیلم برداری hd رو داره،یه رم بالاتر sdhc بگیرین که سرعتش حداقل 10 مگابیتی باشه.
    من هم اول همین اشتباهو کردم ولی متوجه شدم اون 8 دقیقه به خاطر محدودیت خود دوربین و پر شدن buffer هست و ربطی به مموری نداره.
    سلامی دوباره..
    حالا یه خواهش دارم..
    ...........
    دوربین های SLR از 550 حدودا شروع میشه. من به شما پیشنهاد میکنم اگر هم مشکل بودجه نداشتین نخرین. چون اول باید با یه دوربین نیمه حرفه ای تجربه کسب کنین وگرنه کار کردن با یه دوربین SLR خیلی براتون دردسرساز میشه. مدل های Super-zoom برای شما مناسب هست. هم تنظیمات گسترده داره و هم این که همه کاره س. میتونین بعدها اگه خواستین وارد دنیای SLR بشین. همین FZ28 که دوستمون معرفی کردن دوربین خیلی خوبه (چون خودم دارم!) و تنها رقیبش از نظر کیفیت عکس و مشخصات SX10 کنان هست که قیمتش بالای 400 هست. دو تا لینک هم میذارم برو حالشو ببر...
    کد:
    کد:
    سلام عزیزم..

.................

............
    .........
    برای بزرگنمایی؟؟؟؟؟
    برای کیفیت بهتر؟؟
    برای شفافیت؟؟؟
    و....
    ..........
    unforgiven توضیحات جامعی ارائه کرد. جا داره تشکر کنم (با دکمه). کاملا درسته. بالا رفتن مگاپیکسل حتی در دوربین های فول فریم هم میتونه باعث افزایش نویز بشه. چه برسه به دوربین های آماتور با این سنسورهای کوچیک. اتفاقا به نظر من هر چی مگاپیکسل کمتر باشه بهتره. مگه این که دوربینتون قیمتش بالای 3 تومن باشه.
    دوربین های SLR که قابلیت تعویض لنز دارن چند تا مزیت دارن. یکی این که شما میتونی به هر فاصله ی کانونی و زومی که خواستی با تعویض لنز (در صورتی که فلان لنز براش موجود باشه) برسی. میشه لنز خیلی واید روش نصب کرد یا این که لنز تله ی قوی. و همین طور برای ماکرو و پرتره. دوربین های معمولی این قابلیت رو ندارن و لنزشون ثابته و عوض نمیشه. و معمولا به دلیل ارزون قیمت بودن لنزشون و پایین بودن کیفیت عدسی ها و... نتیجه ی خیلی خوب هیچ وقت نمیدن. در کل میتونی بسته به استفاده ت از لنزهای مختلف استفاده کنی که هم دیافراگم های بازتر یا بسته تری دارن و هم کیفیت بالاتر و چند تا مزیت دیگه.

16. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •