تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 334 از 1174 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره دیوید.....برو دعا کن رائول اشتباه تایپیتو نبینه!!!
    آواتارتم که باز منو تو خودش غرق کرد و برد تو یه دنیای دیگه...خیلی قشنگه.....!
    قضیه ی لب فرگی چیه؟ تعریف کن..............!
    رائول جونم تو هم راست میگی...خیلی دارن ضایع کار میکنن...خدا نکنه بخوان همین جوری ادامه بدن...خیر سرمون داشتیم میرفتیم برای قهرمانیه اروپا....!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

انخال تورس مدیر باشگاه ختافه بیان کرد که به احتمال زیاد مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا به گرانرو اجازه دهند تا یک سال دیگر در ختافه بماند.
    این صحبتها از سوی تورس در حالی زده می شود که شوستر بارها گفته است که روی گرانرو در فصل اتی حساب باز کرده است و خود این بازیکن نیز دوست دارد تا به برنابئو برگردد.
    تورس مدیر ختافه قصد دارد تا با این حرفها رئالی ها را در عمل انجام شده قرار دهد و انها را مجبور کند تا اجازه دهند گرانرو یک فصل دیگر در ختافه بماند.
    گرانرو هافبک ۲۰ ساله تیم ب رئال مادرید که فصل گذشته به طور قرضی از رئال به ختافه رفت بعد از سپری کردن یک فصل بسیار موفق در این تیم حالا قصد دارد تا به تیم اصلیش بازگردد ولی وی گفته است در حالی برمی گردد که بداند در افکار شوستر جایگاه شایسته ای دارد.
    تورس معتقد است که اگر گرانرو به مادرید برگردد باز باید یک فصل کامل روی نیمکت بنشیند و فصل بعد دوباره مجبور می شود که به ختافه بیاید

مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا استفان لیختینر ستاره سوئیسی تیم لیل فرانسه را به خدمت بگیرند.
    از اعتبار قرارداد این بازیکن با تیم لیل فقط یک سال دیگر باقی مانده است و این بازیکن می تواند طبق قانون فیفا با خرید این یک سال به عنوان بازیکن ازاد به تیم دیگری برود.
    مسئولان فنی رئال مادرید قصد دارند تا جانشین خوبی برای سرجیو راموس بر روی نیمکت داشته باشند و اعتقاد دارند این مدافع راست ۲۴ ساله می تواند ان شخص مورد نظر باشد.
    خود بازیکن در این مورد گفت :
    افتخار می کنم که باشگاهی همچون رئال مادرید علاقمند به جذب من است ولی اولویت من رقابتهای یورو ۲۰۰۸ است و باید با برادرم که وکیلم نیز هست صحبت کنم.

یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله و هلندی تیم اژاکس در استانه بستن قرارداد با باشگاه رئال مادرید است.
    وکیل ایتالیایی این بازیکن ؛ وینچنزو مورابیتو این گونه بیان کرد که :
    او خیلی به رئال مادرید نزدیک است و به نظر می رسد دیگر این بازیکن می تواند به رئال مادرید برود چون تمام توافقات بین هر دو طرف به انجام رسیده است.
    برند شوستر سرمربی المانی تیم رئال مادرید همیشه از یان هانتلار به عنوان یکی از خریدهای مهم خویش در این فصل از نقل و انتقالات تابستانی نام برده است.
    این مهاجم ۲۴ ساله در این فصل از رقابتهای لیگ هلند موفق شده است ۳۱ بار برای اژاکس گلزنی کند.
    (رائول تو که یه چیز دیگه گفتی؟ چه جوریاس؟!)

مسئولان باشگاه ریسینگ سانتاندر قصد دارند تا ۴ تن از بازیکنان رئال مادرید را به تیم خود منتقل کنند.
    به نظر می رسد بعد از اینکه رئال مادرید موفق شد تا گارای مدافع ۲۱ ساله و ارژانتینی سانتاندر را به خدمت بگیرد اکنون مسئولان تیم سانتاندر قصد دارند از این موقعیت استفاده کرده تا بتوانند رضایت مسئولان تیم مادریدی را جهت خرید ۴ بازیکن از این تیم فراهم بیاورند.
    فرانسیسکو پرنیا رئیس باشگاه سانتاندر که حالا دیگر رابطه خوبی با مسئولان تیم رئال دارد می خواهد رویستن درنت - میگل تورس - روبرتو سولدادو - ژاوی گارسیا و گرانرو را به خدمت بگیرد.
    گفتنی است ژاوی گارسیا هافبک دفاعی جوان رئال مادرید فصل گذشته به طور قرضی در تیم اوساسونا بازی کرد و بعد از درخشش در تیم اوساسونا حالا به تیم رئال مادرید برگشته است و گرانرو هافبک تهاجمی و جوان رئال مادرید نیز فصل گذشته در تیم ختافه بازی کرد و او نیز مانند گارسیا بعد از درخشش در تیم ختافه اکنون قصد دارد به تیم اول پایتخت برگردد

مسئولان رئال مادرید قصد دارند تا با پیشنهادی واقعا نجومی و غیر متعارف کریستیانو رونالدو را متقاعد کنند به برنابئو بیاید.
    این بار دیگر نه مارکا و نه اس بلکه اکثر روزنامه های انگلستان گزارش دادند که رئال مادرید با ۷۵ میلیون پوند !!! شانس خود را بار دیگر برای خرید کریستیانو امتحان می کند.
    مسئولان باشگاه مادریدی به وکیل این بازیکن هشدار داده اند که روی این قیمت بسیار خوب فکر کنند چون دیگر پیشنهاد بالاتری در کار نخواهد بود.
    بیشترین پولی که تا الان در جهان فوتبال به بازیکنی داده شده است متعلق به زین الدین زیدان بازیکن و اسطوره فراموش نشدنی رئال مادرید است که این باشگاه مادریدی زیدان فرانسوی را در سال ۲۰۰۱ با ۴۶ میلیون پوند از یووتنوس ایتالیا به مادرید منتقل کردند.
    بر این اساس براورد می شود که رونالدو حقوقی معادل ۳۰۰ هزار پوند در هفته دریافت خواهد کرد که بیشترین حقوق هفتگی در بین بازیکنان حال حاضر دنیاست

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته خودم فکر کنم بیشترین قیمت از زیزوی من منتقل شد به دیوید.....نشد؟!
    در هر صورت زیزو بازم یه چیز دیگست برای من!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بکام جان دیگه تکرار نشه ها و کرنه من میدونم تو
    و دوم زیزوی بزرگ از بزرگیت ممنون...
    و دوباره اینکه زیزوی عزیز فک کنم تو تاریخ فوتبال دیگه محاله تیمی واس کسی این ابر پیشنهاد رو بده......و اگه رونالدو نیاد باید به عقل سلیمش شک کرد......
    و اینکه درباره راسینگ واقعآ ایول رفیق خیلی خوب هستش من که بسیار موافق این سیاست هستم که تیمی مث ختافه و راسینگ رو از خودمون کنیم تا بازیکنهای جوانمون تو اونا رشد کنن ......
    باز هم از همکاری شما ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خواهش....!امّآ چرا این قدر رسمی رائول حونم....؟!ما که یه زمانی داداشت بودیم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

زیزو جون از دست این بکام عصبانی بودم ها
    نه من که جدی نبودم خیلی هم داداشی صحبت کردم داشی و هنوز هم واس همیشه داداش بزرگه مایه داش زیزو.......
    بکام جان ناراحت نشی تو هم داشی داش....
    میگم این دست مزد هفته ای 300 هزار یورو به تومن در سال چقدر میشه؟
    فک نکنم اگه ما در کل عمرمون شب و روز 24 ساعت کار کنیم باز نصف این پولو بدست بیاریم......

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

رونالدو گفت فصل بعد در رئال بازی میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اخبار همین الان اعلام کرد که کریس رونالدو رسما اعلام کرده که فصل بعد قطعا در رئال بازی میکنه..........
    .
    .
    .
    موفق شدیم.........تبرییییییییییککک کککککک

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اصلا خوشم نمیاد ازش

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه مهدی جان هنوز معلوم نیست اخه منچستر مگه به این سادگیا ول کن کریس هست......
    راستی میگم بدجوری کریس دوستدار رئال هست واس همین باید بگم دمش گرم.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •