تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 413 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

علت اصلي بركناري مدير TVe مشخص شد
    هواداران در هنگام پخش سرود ملي ساكت نبودند

خبرگزاري فارس: در آغاز ديدار نهايي كوپا دل ري ميان بارسلونا و اتلتيك بيلبائو هواداران دو تيم با شنيدن سرود ملي بدون كلام اسپانيا به جاي سكوت، آن را هو كرده و سوت زدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تلويزيون ملي اسپانيا به خاطر اين مسئله مجبور شد دقايقي از پخش مستقيم اين بازي را قطع كرده و پس از پايان سرود ملي دوباره به جو ورزشگاه برگردد اما در اين امر غير حرفه اي عمل كرده و هواداران بارسلونا در تمام دنيا شاهد بي ميلي هواداران تيم مورد علاقه خود و همچنين اتلتيك بيلبائو به پخش سرود ملي اسپانيا بودند.
    اين مسئله باعث شد چند تن از كاركنان تلويزيون دولتي اسپانيا براي استعفا اقدام كرده و مدير اين شبكه بركنار شود.
    بارسلونا در ديدار نهايي كوپا دل ري با نتيجه 4 بر يك به پيروزي رسيد.
    سرود اسپانيا تنها سرود بدون كلام در جهان است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

رقابت دو قطب فوتبال اسپانيا آغاز شد
    پيشنهاد 70 ميليوني بارسا به ابراهيموويچ

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه بارسلونا با اختصاص مبلغ 70 ميليون يوررو براي خريد مهاجم اينترميلان به توافق رسيدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، بارسلونا مي كوشد زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم سوئدي اينترميلان ايتاليا را به خدمت بگيرد.
    اين پيشنهاد به صورت رسمي به باشگاه ايتاليايي ابلاغ شده و بارسلونا دراين مورد كاملا جدي و مصمم است.
    زلاتان پيش از اين از رئال مادريد پيشنهاد 50 ميليون يورويي دريافت كرده بود اما پاسخ قاطعانه اي در اين مورد در روزنامه ها منتشر نشد.
    جنگ واقعي در بارسلونا و رئال مادريد بر سر بازيكنان بزرگي چون زلاتان، رونالدو و كاكا است اما برگ برنده بارسلونا اين است كه مديرعامل باشگاه بر سر كار بوده و تصميماتش لازم الاجرا است اما مدير عامل رئال مادريد تا قبل از روشن شدن نتيجه انتخابات هيچ اقدامي نمي كند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اعتراف سرمربي رئال مادريد
    راموس: بارسا بي‌نقص بازي مي‌كند

سرمربي رئال مادريد اعتراف كرد كه بارسلوناي اين فصل فراتر از آن بود كه رئالي‌ها بتوانند اين تيم را كنار بزنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خوانده راموس سرمربي اسپانيايي رئال مادريد به تمجيد از رقيب ديرينه يعني بارسلونا پرداخته و اعتراف كرد كه تيمش توان مقابله با آبي - اناري‌پوشان اين فصل را نداشت.

راموس گفت: «ما توان رقابت با بارسلونا را نداشتيم. عملكرد ما بسيار خوب بوده است و با نتايجي كه بدست آورده‌ايم، مي‌توانستيم در رقابت با هر تيمي به جز بارسلونا قهرمان شويم.»

راموس ادامه داد: «بارسلونا فوتبال بي‌نقصي باز مي‌كند اما، اينها همه قسمتي از فوتبال هستند. بازيكناني همچون ژاوي، كارلس پويول و آندراس اينيستا بالاترين سطح فوتبال را ارايه مي‌دهند.»

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پس از قهرماني در جام حذفي

گوارديولا: اين جام به بازيكنان تعلق دارد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: در قهرماني بارسا در جام حذفي سهيم نيستم و اين جام تنها به بازيكنان تعلق دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، پپ گوارديولا تصريح كرد: بارسلونا براي لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا برنامه كامل داشته و دارد. ما حتي براي 3 بازي باقيمانده از لاليگا نيز برنامه داريم و با احترام به تمام حريفان وارد ميدان مي شويم.
    وي افزود: براي كوپا دل ري (جام حذفي) برنامه اي ارائه نكرده ام و اين را لاپورتا هم مي داند هر چه در جام حذفي اتفاق افتاده به خاطر بازيكنان است و من هيچ دخالتي در اين قهرماني نداشته ام.
    بارسلونا با نتيجه 4 بر يك برابر اتلتيك بيلبائو به پيروزي رسيد و قهرمان جام حذفي شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سیتی به دنبال رونالدینیو

منچسترسیتی ممکن است 11 میلیون یورو برای خرید رونالدینیو در تابستان امسال بپردازد

سایت گل- طبق گزارش منتشر شده در دیلی میرر، منچسترسیتی ممکن است در انتهای فصل بار دیگر برای دراختیار گرفتن رونالدینیو از میلان تلاش کند.

ظاهرا منچسترسیتی نباید برای این انتقال پول زیادی به میلان بدهد و روسونری حاضرند بازیکنی که دوبار برنده جایزه فیفا شده را با مبلغ 11 میلیون یورو بفروشند. ستاره 29 ساله روسونری تنها 16 بازی در رقابتهای این فصل برای تیمش انجام داده و انتظار می رود در انتهای فصل از میلان جدا شود.

ظاهرا کورینتیانس برزیل که رونالدو را هم دراختیار گرفته و فلامنگو که با آدریانو قرارداد امضا کرده، خواهان مذاکراه با رونالدینیو هستند. روبرتو داسیس برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو اما گفته احتمال بازگشت رونالدینیو به برزیل در انتهاب فصل خیلی کم است. ولی اگر شما بپرسید که آیا او قصد تغییر تیمش در اروپا را دارد من به شما جواب می دهم که قطعا همین طور خواهد بود. در ایتالیا باشگاه ناپولی از تیمهایی است که نسبت به خریدن رونالدینیو اشتیاق نشان داده است.

( میلان مثل اینکه در هدفش موفق بوده ! رونالدینهو به سرنوشت ریوالدو دچار شد. باز این وسط بارسا سود کرد تو فروشش ! یادش به خیر چه بازیکنی بود. کاملا مشخص بود سرنوشتش این میشه تو میلان)

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هنوز طرفدار شدید رونالدینهو هستم.

بعد از سال ها, بازی ها و حرکات اون بود که من رو دوباره به فوتبال علاقه مند کرد.

در هر وضعیتی هم که باشه براش بهترین هارو آرزو می کنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

منم همینطور . مسی نصف چیزایی که بلده از رونی یاد گرفت . خودش میگفت الگوم رونالدینهو هست.
    ولی رونالدینهو خیلی زود به تمام افتخارات دست پیدا کرد. انگیزش کشته شد ! میلان هم که خونه بی انگیزه های پیره !
    ولی من از این زورم گرفته که رونی جوون بود و پرپر شد ! امیدوارم دوباره شاد ببینیمش .

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دقيقا

..

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یادته سینا

چه روزهائی داشتیم با این رونالدینهو

ولی از وقتی از بارسا رفته ...

عشق است مسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یادش بخیر.زمانی رونالدینیو برا من فراتر از یه بازیکن بود.ولی کم کم...............این برزیلی ها همه انگار سرنوشتشون همینه.
    ریوالدو،رونالدو،روبرتو کارلوس و حالا هم رونالدینیو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •