وای خاک به سرم!اینطوری که من قبول نمیشم!راستی شما میدونید آیا کتاب تستی واسه درسای عمومی کاردانی به کارشناسی هست یا نه؟اصلاً همه رشته ها امتحان عمومیشون یکیه؟
وای خاک به سرم!اینطوری که من قبول نمیشم!راستی شما میدونید آیا کتاب تستی واسه درسای عمومی کاردانی به کارشناسی هست یا نه؟اصلاً همه رشته ها امتحان عمومیشون یکیه؟
شیوه سوال دادنشون فکر میکنم متفاوته برای هر رشته
کتابهای انتشارات ساکو و گسترش علوم پایه توصیه میشه
ادبیات:
منابع اصلی:
برگزیده متون ادب فارسی(نشر دانشگاهی)
زبان و نگارش فارسی(سمت)
منابع کمکی:
ادبیات فارسی کاردانی به کارشناسی مجموعه کتابهای تست محور (انتشارات ساکو)
معارف:
اصلی:
اندیشه اسلامی1 انتشارات دفتر نشر معارف
کمکی:
درس و کنکور اندیشه اسلامی 1 ویژه دانشگاه سراسری و علمی کاربدی انتشارات گسترش علوم پایه تالیف استاد فرهادی
اندیشه اسلامی1 کاردانی به کارشناسی مجموعه کتابهای تست محور (ساکو)
زبان:
اصلی:
زبان عمومی انتشارات دانشگاه
کمکی:
درس و کنکور زبان عمومی (گسترش علوم پایه)
زبان عمومی کاردانی به کارشناسی مجموعه کتابهای تست محور(ساکو)
اینها برای رشته الکترونیک بود برای بقیه رشته ها را نمیدونم فرق داشته باشه یا نه...
Last edited by ahriman323; 11-03-2012 at 00:52.
وای ahriman323 جان ممنونتم یه عالمههههههههههههههههههههه هههههه........فدات شم...شما وقتی منو راهنمایی میکنی انگار به یه ملت کمک کردی چون منم اطلاعات شمارو به دوستام میدم
دست گلتون درد نکنه......این سازمان سنجش که میپیچونه مارو.......شکلکه هم تو چشمام![]()
بچه ها دفتر چه و ازمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر کی میاد؟
ازاد و دولتیش فرق میکنه؟
آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91 دولتی و غیرانتفایی
تاريخ ثبت نام آزمون :
91/03/17-91/03/23
تاریخ برگزاري :
1391/06/2
سلام دوستان
ببخسید اینجا میپرسم چون سوالم یکم عجیبه جایی نبود بپرسم.
میشه چتد تا دانشگاه آزاد یا سراسری که استاداش سخت نمیگیرن و نمره میدن برای کاردانی به کارشناسی کامپیوتر معرفی کنید
شهرشم مهم نیست هر جا باشه...
ممنون
سلام دوستان
یکی از آشنایان ما کاردانی گرافیک تو علمی کاربردی گزفته و میخواد ادامه تحصیل بده،البته میخواد واسه سراسری بخونه
از من خواسته کمکش کنم ولی منم واقعا چیزی نمیدونم،خواهش میکنم توضیح بدید واسم منتها با این پیش زمینه که دارین واسه کسی توضیح میدین که واسه اولین باره داره به مباحث کاردانی به کارشناسی و رشته گرافیک ورود میکنه ،یعنی اطلاعاتم در حد مبتدی هاس
تو سراسری باید تو رشته هنرهای تجسمی و یکی از دو گرایش ارتباط تصویری و هنرهای تجسمی ادامه تحصیل بده؟درسته؟درواقع اسم گرافیک عوض میشه،نه؟
اینا منابع دروس تخصصیشن؟
اینام منابع عمومی؟منابع رشته هنرهای تجسمی با دو گرایش ارتباط تصویری و هنرهای تجسمی برای آزمون سراسری :
گرایش ارتباط تصویری :
- مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 3 )
-مکاتب هنری ایران و جهان ( ضریب 3 )
-اصول و هنر گرافیک ( ضریب 3 )
-طراحی ( ضریب 2 )
گرایش هنرهای تجسمی :
-مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 3 )
-مکاتب هنری ایران و جهان ( ضریب 3 )
- هنرهای سنتی ( ضریب 3 )
-طراحی ( ضریب 2 )
یعنی مثلا سازمان سنجش واسه کنکور کارشناسی ،رشته ریاضی مثلا میگه باید کتب دبیرستان و پیش دانشگاهیو بخونید،اینجام این کتبو معرفی کرده؟
همین تاریخ باید اونم ثبت نام کنه دیگه،درسته؟
سلام
دادا این تاریخ تایید شده هست؟ سایت سنجش که چیزی اعلام نکرده هنوز؟![]()
منابع عمومی را نمیدونم همه رشته ها یکی باشن یا نه!
اره ظاهرا...
اره
توی سایت سنجش نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه سازمان تو دفترچه نمیاد همه درسای موجود تو کشورو بنویسه که!!!!!!!!!!!پس باید درسای تخصصی رو بخونیم و درسای عمومی هم یکیه!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)