ممنونم آرمان جون !!
حتما یه تماس با شرکت آلبالو میگیرم تا ببینم چی به چی هست !!
راستی مدیر شدن شما رو هم بهتون تبریک میگم !!واقعا برازنده مدیریت تو بخش سخت افزار هستید !!
جا داره از gabana هم بخاطر فعالیتش تو فروم تکشر کنم !!![]()
ممنونم آرمان جون !!
حتما یه تماس با شرکت آلبالو میگیرم تا ببینم چی به چی هست !!
راستی مدیر شدن شما رو هم بهتون تبریک میگم !!واقعا برازنده مدیریت تو بخش سخت افزار هستید !!
جا داره از gabana هم بخاطر فعالیتش تو فروم تکشر کنم !!![]()
منظورتون از این که به درد نمیخوره چیه؟یعنی کارت گرافیکم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اطلاعات درست ندادید که نظر داده بشه با برنامه بالا عکس بنداز بزار.منظورتون از این که به درد نمیخوره چیه؟یعنی کارت گرافیکم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
يه عكس با اون نرمافزار بنداز بعد اون دوربينه بالاي نرم افزار رو بزن خودش آپلود ميكنه تو اينترنت و لينكش رو ميده بعد لينكش رو بزار اينجا اينجوري:
![]()
سلام دوستان من يه كارت گرافيك دسته دوم با مشخصات زير دارم ميخواستم ببينم كسي ميتونه روش يه قيمت تقريبي بذاره اخه قصد فروش دارم ممنون ميشم قيمتشو بهم بگين .
nvidia geforce mx 4000 128 mb ddr ram agp 8x
من در نظر دارم برای سیستم گیمم یه کارت 9800 بخرم ولی نوی اون تاپیک مشاوره گفتین که بازار کارتهای متوسط توسط این 4850 متوحول میشه ، آیا در حال حاضر صبر برای این کارت منطقی هست؟
در روزهای اول nvidia برای کارت های 9600 قیمتی در حدود 160 -180 دلار پیشنهاد کرده بود که شاهد عرضه این کارت ها به قیمت های بسیار بالاتر در بازار خودمون (250 هزار تومان) هم بودیم برای این کارت چنین قیمت های کاذبی پیش بینی میشه?
آیا با توجه به سیاست پشتیبانی نکردن nvidia ازdirectx 10.1می توانیم وجود directx 10.1امتیازی برای ati درنظر بگیریم؟
agha in gt260 key miyad? help
Last edited by takotok; 07-06-2008 at 11:35.
9600 اول كه امده بود با برند گيگا 385 تومن بود اما انشا الله 2 هفته ديگه كه 4870 بياد ميتوني امد داشته باشي كه تا دوماه ديگه به قيمت واقعيش تو ايران برسه
GT260 هم همين حدود دو هفته ديگه مياد احتمالا بعد از ATI
آقا تابستون رسید بالاخره من نفهمیدم Nvidia 9800 GX2 بهتره یا ATI Radeon 3870 x2 ؟حالا قيمتاشون چطوره؟
سلام
خوبید ؟
من یه گرافیک می خواهم بخرم که
- بتوانم از ویستا عالی استفاده بکنم
- بهترین بازی های 86 (از لحاظ گرافیکی ) را با بهترین حالت بازی کنم
- قیمتش مناسب باشه
اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید.
inno3d 9600 gt 512m ddr3
185 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)