تو مستند منو تو به UFO میگفت USO دلیلش چیه ؟!
تو مستند منو تو به UFO میگفت USO دلیلش چیه ؟!
USO --> Unidentified Submerged Object
بیگانه ها شبیه انسان نیستند ...این که موجودات فضایی شبیه انسان هستند تفکر غلط هست ...
یه مثال میزنی؟
تا اونجاییکه من میدونم قوانین ریاضی بدون استباه هستند به قولی ریاضی زبان خداست.
فکر می کنم منظور ایشون عدم تطابق ریاضیات کلاسیک با برخی مشاهدات ماست (در مقیاس های کوانتوم).
ریاضیات هم صرفا تلاش انسان برای تهیه یک زبان است که باهاش بشه جهان طبیعت رو توضیح داد و مفهومی فراتر از ذهن انسان نداره. قوانین ریاضیات هم مثل هر زبان دیگه (فارسی، عربی و ...) صحیح و غلط براش بی معنی است و همه قوانین ریاضیات تعریف شده توسط انسان ها و ساخته و پرداخته ماست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث کلی بر روی بدیهیات و مسائل ملموس و اثبات شده بود، جنابی فرموده بودند من عقیده دارم خورشید به دور زمین میچرخه و ستارگان و سیارات بسیار کوچک هستند که انسان و حیوان رویش جای نمی گیرند.
شاید فیزیک کوانتوم با فیزیک کلاسیک عدم تطابقاتی داشته باشه ولی ریاضی کار خودش رو میکنه، به هر روی دو دو تا میشه چهارتا.
ریاضی هم قراردادی هست و جواب صحیح مطلق نداره
اینم مثال :
10 = 1 + 1
توی گوگل بگردی اثباتش هست
بیگانه ها وجود دارند اما هنوز زمین را پیدا نکردند پس خدا رو شکر کنید ..وگرنه زنده نبودید![]()
سلام
باور کنین اگه بیگانه ها وجود داشتند و زمین رو پیدا کرده بودند , به اندازه بشر در زمین جنگ و کشت کشتار و خرابی و ویرانی و نابودی بوجود نمیاوردند
گمان نکنم در جهان هستی مخلوقی ویرانگرتر و آدم کشتر از خود بشر پیدا بشه
بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟!!! از کجا میدونید موجوداتی بسیار خونخوار تر از ما وجود نداشته باشن که همه ی کشتار هایی که ما کردیم در نظرشون یه شوخی بی مزه باشه؟!!!
به نظرم فعلا" نمیشه در مورد اخلاق این موجودات حرف زد تا زمانی که نشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و تا زمانی هم که وجودشون ثابت نشه و همچنین محدودیت های تکنولوژیک و... برطرف نشه ارتباط هم منتفی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)