نبردیش تعمیرگاه؟؟؟
خود به خود درست شد؟
لابد جنی شده بوده!!!!
نبردیش تعمیرگاه؟؟؟
خود به خود درست شد؟
لابد جنی شده بوده!!!!
منم تو همین موندم یارو بهم گفت که 2شنبه زنگ بزن که بهت بگم کی گوشی رو بیاری.دیروز دیگه حوصله نداشتم زنگ بزنم گفتم فردا زنگ میزنم ولی امروز خدا رو شکر درست شد!
شاید نوکیا یه برنامه جدید ریخته توی گوشیا تا هر چند وقت یه بار یه شوک عصبی به صاحب گوشی بده و یه مقداری استرس رو ببره بالا و بعد از چند روز دوباره درست بشه و ما هی بگیم خدا پدر نوکیا رو بیامرزه که اینجور گوشی ساخته!!!!
خدا رو شکر درست شد.
اصلا خیلی عجیب که بگی بخاطر مثلا 5000بار ویبره زدن ضعیف بشه.هر مشکلی پیش بیاد نرم افزاریه.
من 4 ماه پیش شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم که گوشی خاموش شده. اومدم روشن کنم دیدم بالا نمیاد.
(دیدین وقتی دکمه ی on/off رو میگیری 3 ثانیه صفحه روشن میشه به رنگ ابی انگار خاموشه،بعدسفید میشه و ارم نوکیا میاد)
یه ساعتم میذاشتیش همینجوری بود. بردم اتصالات گفت ای سی فلشش سوخته یه 170 تومنی خرجشه.
من همینجوری انداختمش تو کمد تا این که 20 روز پیش شانسی یه سر زدم به کمد.روشنش کردم گفتم الان همون جوری ، یه دفعه دیدم روشن شد. ارم کانکتینگ پیپل اومد و دیگه هیچی، من که داشتم شاخ در میاوردم.
این مشکلو حتی تعمیرگاه اتصالات نتونست تشخیص بده.
به هر حال منظورم اینه که اگه نیوفته زمین البته اساسی، احتمال خراب شدن کمتر از 1% هست.
ياد N70 بخير!دوستان یادتونه که گفتم ویبره گوشیم کار نمیکنه؟
امروز صبح دوباره شروع کرده به ویبره زدن و داره کار میکنه مثل روز اولش!!
نمیدونم چرا گوشیم اینجوری میشه؟
شاید بعضی موقع ها یه قسمتهایی از گوشی میرن استراحت میکنن و دوباره میان سر کارشون!!!!
تا حالا برای شما از این اتفاق ها افتاده؟
تا دلتون بخواد از اين مشكلات داشت يروز ويبرش كار نميكرد يروز خود بخود سايلنت ميشد.....يروز الكي صداي ساعتش تو كلاس در اومد!
نميدونم چش شده بود....بعد از مدتي خود بخود درست شد!
البته هنوزم بعضي وقتها بازي در مياره....كه ديگه دادم به دادشم!
=================
نميدونم شايد يكي از مشكلات نوكيا باشه
يعني اصلا به مشكلاتش توجه نكردن و تا n95 پيش رفتن...
=========
پ.ن:البته امكان داره مشكل از جاي ديگه باشه...ولي ويروس ميروس رو ميدونم تو كار نبود..
بازم کار نمی کنه :(سیم کارت جدید رو که گذاشتی گوشیت رو به تنظیمات کارخونه برگردون.درست می شه احتمالا.
خوشحالم که alex جان بهمون سر زدن
من که 4 ساله از گوشی های نوکیا استفاده می کنم.هیچوقت این مشکل های ذکر شده واسم پیش نیومده.واسم عجیبه که ویبره هم خراب بشه!
نه كه كلا خراب بشه مجتبي جان
براي يه مدت محدود...مثلا دو روز...
شما كه حتما بدون معطلي ببر نمايندگيکمک کمک.........................................
با سلام:
چند روزی میشه که گوشی من تصویر نداره همه چی هست به جزء تصویر صفحه نمایش ؟؟؟؟؟
راستي actoor مباركه بابا كاربر فعال. . .
احسان جان شما منظور این دوستمون رو فهمیدین؟
این چیزا را من اولین باره دارم میشنوم که شما میگی.
من که خودم دارم همه دوستامم دارند.
تاحالا همچین چیزی ندیده و نشنیده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)