يه چيز ديگه شايد تعجب كنين !
من با اينكه اين همه كف 5700 هستم ولي الان يه جورايي دارم موافق ميشم كه يه چيز ديگه بگيرم البته با مشورت شما البته من 640 تومن جور كردم به نظرتون 5700 + يه دوربين ديجيتال يا n95 8gig ؟؟؟؟!!!
يه چيز ديگه شايد تعجب كنين !
من با اينكه اين همه كف 5700 هستم ولي الان يه جورايي دارم موافق ميشم كه يه چيز ديگه بگيرم البته با مشورت شما البته من 640 تومن جور كردم به نظرتون 5700 + يه دوربين ديجيتال يا n95 8gig ؟؟؟؟!!!
nazare mano mikhahi behet begam ke ye sony ericsone p1 va ye dorbin digitali kareto rah mindaze!!!!!
n95 8gig بهترین گزینست البه الان یه کمی از این بودجه ای که تو داری گرون تره ولی خوب با کمی اغماز می توان گفت این موردی که گفتم بهترین گزینه است.
اگه دوربین براتن مهمه فقط به اون بپر داز سری cannon powershot iso
مناسبه وارزش پول دادن رو داره سریارزششو داره برخی از دوربین های سرسh سونی هم پیشنهاد میشه
n95 8gig بهترین گزینست البه الان یه کمی از این بودجه ای که تو داری گرون تره ولی خوب با کمی اغماز می
توان گفت این موردی که گفتم بهترین گزینه است.
اگه دوربین براتن مهمه فقط به اون بپر داز سری cannon powershot iso
مناسبه وارزش پول دادن رو داره سریارزششو داره برخی از دوربین های سرسh سونی هم پیشنهاد میشه
عزيزم مي دوني يه دوربين خوب بخوام بگيرم قيمتش و كيفيتش چه جوريه ؟البته تعريف كنون رو زياد شنيدم ....
فكر ميكنم با اين تفاسير بهتره 5700 رو با يه دوربين بگيرم ...
دوستان چند تا سوال داشتم اگه میشه کمکم کنید.
میگن وقتی اس ام اس مینویسی برات سخته و از کمر گوشی لق میزنه. درسته؟؟؟؟؟
دوستان این یکی رو صادقانه جواب بدین. به مرور زمان چه اتفاقاتی برای این گوشی میفته چون میخوام دست دو بگیرم.میشه راهنمایی کنید.
کیفیت صدا و بلندی صدا در مقایسه با دبلو850 چطوره؟
باتریش واقعا ضعیفه؟چون اعدادش رو نگاه میکردم انصافا نسبت به بقیه خیلی پایینه باید روزی دو بار شارژ بشه انگاری
دوربینش هم که معمولیه. خب دیگه هر چی دارید بگید.
بد نیست .چون 5700بخری متونی یکی از سری هایTجدید سونی را باهاش بخری .
سری T برای شروع عکاسی خوبه البه بعضی از پاور شات های کانون هم نزدیک به سونی سری T هستش ولی خوب کانن حرفهای زیادی برای گفتن داره وسری های امتور ونیمه حرفه ای کانون خیلی کطرحه واز کیفیت خوبی بر خورداره.
![]()
زیمکا جان از لحاظ کیفیت بنده قسم میخورم حتی دبلیو 950 هم به پاش نمیرسه!!!بلندی صدا هم با تنظیم اکولایزر بسیار زیاد میشه!!صدا بسیار با کیفیت تر و بلند تر از دلبیو 850 نیز هست!!اینو پسر عمه ام که دبلیو 850 داره نیز میگه!!سرعت این گوشی وحشتناک بالاست!!باتری این گوشی رو من حقیقتش رو بخواهی با اینکه باهاش فیلم dat فایل هم میبینم و pdf سینوهه میخونم هر 3 روز یک بار شارژ میکنم!!باتری اینقدر قوی شده چون حالت نتورک رو روی gsm گذاشتم تا گوشی بیخودی سرچ نکنه و نور ال سی دی رو که خیلی زیاده و کیفیت داره روی متعادل گذاشتم اما دست به تایمر اسکرین سیور نزدم !!پس نشون میده که باتری این گوشی مناسبه!!چون ال سی دی 16 میلیون رنگ و سی پی یو باتری میخوره (همونطور که میدونی سونی اریکسون ال سی دی 16 میلیون رنگی نداره!!!!!!دی!!!در مورد سیمبین این گوشی باید بگم که خیلی پیشرفته است و جدیدترین ورژنه و تمام برنامه های os 9.1 رو ساپورت میکنه(به استثنا چند نرم افزار درپیتی!!!)!!!!در مورد لقی این گوشی باید بگم که این گوشی رو هر کس خریده از روز اول چیزی در حدود نیم میلیمتر تکون میخوره و بیشتر نمیشه!!!من الان بعد از 6 7 الی 8 ماه که گوشی رو خریدم باهاش بعضی وقتها چرخونک بازی میکنم ولی هیچیش نشده!!!مگه نوکیا الکیه!!!البته برای رفع اون لقی که اصلا حس نمیشه مگه با دست گوشی رو فشار بدی تا حس کنی میتونی یه قاب محافظ بخری و بدلیل جفت شدن قاب با بدنه ی بالایی دیگه با زور و هل و تمبک و غیره هم تکون نمیخوره!!!البته من امتحان کردم و دیدم که میشه برای از بین بردن نیم میلیمتر تکون گوشی رو خیلی ریلکس 180 در جه چرخوند و دوباره برگردوند و مشاهده کردم با چفت شدن بهتر گوشی دیگه نیم میلیمتر تکون نمیخوره!!!در ضمن دکمه های 5700 خیلی درشت هستند و برای اس ام اس نوشتن عالیند!!!!اصلا در هنگام نوشتن بدلیل اینکه گوشی توی دستت لقی مشاهده نمیشه!!هر کی گفته غلط کرده!!!!!دی:در مورد دوربین طبق همیشه و رسم نوکی جون فیلمبرداری توپ mp4 و عکسبرداری معمولی ولی در شرایط وجود نور چراغ بسیار برتر از کا750 سونی اریک!!!!نویز دوربین در فریم ویرهای بعدی حل میشه!!البته این نویز فقط در تاریکی محض وجود داره!!!وجود یک چراغ نویز رو از بین میبره!!!از معایب این گوشی باز و بسته کردن محافظ مکانی که کارت و یو اس بی میخوره هست!!!میگم عیب چون باید هی باز و بسته اش بکنی!!البته خراب که نمیشه ولی ممکنه بچه با دندونش بخوردش!!!!!دی:king of mobiles 2 سابق!!!!!
در مورد اس ام اس زدن بگم من از تابستون این گوشی رو دارم اصلا هم موقع اس ام اس زدن لق نمیزنه
به مرور زمان هم هیچ اتافی برای گوشی نمی افته اگه مواظبش باشی و از دستت زمین نیافته مطمئن باش هیچیش نمیشه.
صداش با w850 باید بگم یکی از دوستان من داره وقتی صدای اون رو گوش میکنیم زیاد فرقی با این نداره فقط یکم بلند تره اون هم میشه با کیفیت صدای 5700 جبران شه.
در مورد باطری هم باید بگم نه لازم هم نیست روزی دوبار شارژ بشه من خودم هر 2 روز یکبار شارژش میکنم شده که 3 روز هم رفته.
دوربینش هم که 2 مگاپیکسل خیلی خوبه و فیلمبرداریش دیگه بهتره و با کیفیت توپ
موفق باشی![]()
[quote=rainysky50;1874019]زیمکا جان از لحاظ کیفیت بنده قسم میخورم حتی دبلیو 950 هم به پاش نمیرسه!!!بلندی صدا هم با تنظیم اکولایزر بسیار زیاد میشه!!صدا بسیار با کیفیت تر و بلند تر از دلبیو 850 نیز هست!!اینو پسر عمه ام که دبلیو 850 داره نیز میگه!!سرعت این گوشی وحشتناک بالاست!!باتری این گوشی رو من حقیقتش رو بخواهی با اینکه باهاش فیلم dat فایل هم میبینم و pdf سینوهه میخونم
با چه برنامه ای pdf رو میخونی قشنگ با لسکرین مچ میشه یا از اسکرین میزنه بیرون میشه برنامشو برام بزاری
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)