تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 641 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

مرسی. واسه من جالب بود، بخاطر همین رفتم دنبال این قضیه.
    دقیقش اینجوریه:
    بالای مثلث: اعداد و علائم
    روبروی مثلث: حروف بزرگ
    زیر مثلث: حروف کوچک
    توو اینترنت گشتم و paste هم پیدا کردم + چیزای دیگه. باحاله، نگاه کنین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسي. خيلي حال دادي

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض

سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
    شما میتونی فونتهای اورجینال ویستا رو بگیری و توی همون فولدر که واسه فونت فارسی ریختی بریزی .
    البته همه فونتهای ویندوز روی گوشی کار میکنه .
    کوچک شدن فونت واسه تم هم میشه .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

این برنامه رو دانلود کنین و لذتش رو یرین .....

البته برای دانلود باید توی وب سایت رجیستر کنین که دیگه کاریش نمیشه کرد .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

12

من واسه خودمو پاک کردم. اگه حامد داشت واست آپلود میکنه. نگران نباش. یکم صبر کن.
    دم همشهری گرم.چشم...صبر هم می کنیم.فقط شما رو بخدا فراموشش نکنید!دوست ندارم هر دفعه وقت بذارم بیام ببینم خبری نیست(متوجه هستی که؟)به هر حال من منتظرم و پیشاپیش تشکر می کنم.
    فعلا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

افسوس میخورم به افرادی که کینه بی اطلاعی خودشون رو سر تکنولوژی خالی میکنند . حالا این تکتواوژی هر چی

میخواد باشه کاری به اینش ندارم.

دوستان وقتی از چیزی خبر نداریم بهتره که بریم دنبالش بگردیم و تحقیق کنیم نه اینکه بیاید و اسم نتیجه کار یک

عالمه متخصص و کارآمد رو گوسفند بزارید. گوسفند اونهایی هستند که باعث شدند مملکت ما به این شکا در بیاد نه

افرادی که یک عمر درس خوندند تا به جایی برسند.

برای اینکه مشکل شما حل بشه کوتاه و مختصر بهتون میگم و دقیق همون کاری رو بکنید که میگم چون دیگه به هیچ

سوالی جواب نمیدم.

ممنون از همراهی تون در این زمینه.

اول برنامه MP3tag رو که حجم بسیار کمی داره رو از لینک زیر دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه رو نصب کنید و جهت اطمینان برای اینکه منوهای این برنامه در کلیک راست موس ظاهر بشه یک بار سیستم

رو رستارت کنید.

حالا دقیقا مانند عکس زیر برید رو روی اون آلبوم، فولدر، و یا پوشه خواننده ای که میخواهید داخل گوشی تون وارد کنید

کلیک راست کنید و اون Mp3tag رو که بهتون نشون دادم در کلیک راست موستون انتخاب کنید.

مثلا من اومدم و یکی از آلبوم های معین رو روش راست کلیک کردم و اون گزینه رو انتخاب کردم حالا پنجره زیر برای

من باز شده.

معمولا بعضی سایت های ایرانی کلی تبلیغات اون سایت رو در فایل های صوتی ذخیره میکنند. برای اینکه اول

مطمئن بشیم که هیچ آثار و رد پا و آتو آشغالی در مشخصات فایل صوتی مون وجود نداره این کار رو بکنید.

بات ماوستون از پایین به بالا همه اون فایل های MP3 رو انتخاب کنید و بعد مانند شکل پایین بر روش کلیک راست کنید

و اون گزینه ای رو که بهتون نشون دادم انتخاب کنید تا همه tag ها پاک بشند.

خب حالا که همه مشخات پاک شد دوباره همه فایل ها رو انتخاب کنید و این بار در قسمت سمت چپ مشخصات اون

آلبوم و خواننده رو به دلخواه خودتون پر کنید. مثلا من مشخصات این آلبوم از معین رو به شکل زیر پر کردم. مشخصات

رو که کامل پر کردید فلش شماره 2 رو که در عکس نشون دادم کلیک کنید تا اون مشخصات برای همه اون فایل هایی

که انتخاب کردید ثبت بشه.

قسمت مشخصات رو تکمیل شد برای اینکه مطمئن بشید که آیا این مشخصات برای همه فایل ها یکسان ثبت شده

یا نه بر روی دونه به دونه اونها کلیک کنید و به قسمت سمت چپ نگاه کنید.

حلا اگر کسی خواست که گوشی موبالش هنگام پخش آهنگ عکس هم نشون بده اونوقت شما فلش شماره 1 رو

کلیک میکنید و مانند عکس زیر اون قسمتی رو که نشون دادم کلیک میکنید و مسیر عکس اون خواننده رو اونجا وارد

میکنید و بعد OK رو میزنید. >> دقت کنید که قبل از زدن فلش شماره 1 همه فایل ها انتخاب شده باشند وگرنه فقط

برای یک فایل عکس وارد میشه و بقیه بدون عکس میمونند.

برای اینکه مشکلی در نشون دادن عکس در داخل گوشی بوجود نیاد سعی کنید سعی کنید عکس خواننده رو در

داخل همون پوشه ای قرار بدید که الان دارید این کارهای بالا رو انجام میدید و بعد از تمام شدن کارتون هم از داخل

پوشه پاکش نکنید و بزارید عکس و یا کاور در داخل همون پوشه آلبوم خودش بمونه.

حالا کار ما اینجا تمام شد. اگر شما این آلبومی رو که الان با سلیقه خودتون و بصورت یکسان برای همه تعیین کردید

داخل مموری کارت و یا گوشی تون بریزید متوجه میشید که گوشی شما کاملا این آلبوم رو بصورت خیلی منظم

دسته بندی کرده.

یعنی شما هم میتونید از روی اسم خواننده آلبوم رو پیدا کنید و بزنید تا پخش بشه و هم از روی آلبوم میتونید آهنگی

رو که دوست دارید پخش کنید.

شما باید مشخصات دقیق رو برای تک تک آلومها و موزیک هاتون که میخواهید در گوشی وارد کنید مشخص کنید و

گرنه نرم افزار گوشی چطور میتونه خواسته شما رو حدس بزنه. جادوگر و فالگیر که نیست. این شما هستید که باید

برای گوشیتون تعیین کنید یک آلبوم رو چطور دسته بندی کنه.

موفق باشید.
    احسنت و آفرین به شما.من می خواستم خودم یه توضیح اجمالی در این مورد به دوستان بدم چون خودم که قبلا P990i داشتم یه همچین مشکلی باهاش داشتم که بعد تونستم حلش کنم.
    کار شما قابل تحسینه.هر چند که دیگه خودم این گوشی رو ندارم ولی دلم نیومد ازت تشکر نکنم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چطوري ميشه تو p990i فارسي نوشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

,عملی نیست. وقتی 600 تا فایل ام پی تری ریختی تو گوشی دیگه عملا امکان نداره پلی لیست بسازی چون همه این 600 تا رو عین گوسفند پشت سر هم نشون میده و اصلا امکان نداره بفهمی هر ترکی مال چه خواننده و چه آلبومیه . ماشالا آرتیست و آلبوم موسیقی ها هم که بی سر و تهه و معلوم نیت.

اینجوری میشه عملا
    track 1
    track 1
    track 2
    track 2
    track 3
    track 3

.
    .
    از طریق file manager هم که نمیشه آلبوم ها ( فولدر ها) رو ریخت توی پلی لیست.!!!
    گفتم با مدیا پلیر ویندوز پلی لیست بسازم بریزم توی فولدر ها ولی بازم نمیشناستشون
    برنامه های دیگه پخش موسیقی هم نصب کردم همشون یه ایرادی دارن
    چاره چیه؟
    ای بابا. من موندم تو چرا با این مدیا پلیر مشکل داری. بیچاره همه کار می کنه که!
    آقا نگاه کن، 2تا راه داری. یا می تونی خیلی آهنگاتو تروتمیز کنی و تگ هاشونو درست کنی (که من به صورت دستی و persianboy توسط برنامه، گفتیم چجوری) یا اینکه از روی اسم فایل. که فکر کنم تو می خوای از روی اسم فایل کار کنی. بازم مشکلی نیست. توو مدیا پلیر برو به قسمت tracks و اونجا همه فایل هاتو با اسمشون ببین و پخش کن.
    playlist هم کاری نداره. اول میری به قسمت playlist و هر چندتا خواستی با اسم درست می کنی. بعد می ری به جایی که موزیک هات هست (تو میری به track ) روی هر کدوم که می خوای به playlist اضافه کنی وای میستی و از منوی more گزینه manage>add to play list رو میزنی و playlist مورد نظرتو انتخاب می کنی.
    البته من بیشتر با موزیک های تر و تمیز حال می کنم. بهتره که همه کم کم به این سمت بریم چون واسه پیدا کردن موزیک خیلی کمک می کنه حتی در کامپیوتر.( در آینده meta data حرف اول رو میزنه واسه search کردن)
    فکرکنم کاملا واضح توضیح داده باشم. اگه بازم سوالی بود بپرس.
    از persianboy هم بابت توضیحاتش ممنونم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

چطوري ميشه تو p990i فارسي نوشت
    بازم سوال تکراری. یکم صفحات قبل رو بخونین لطفا!!!
    جواب میدم به امید اینکه دیگه این سوال پرسیده نشه:
    واسه دیدن نوشته های فارسی،4تافنت را داهل پوشه ای به نام fonts قرار بدین و در پوشه resoure داخل مموری کارت، کپی کنین.
    برای نوشتن فارسی هم، اون فایل html رو یه جا کپی کنین و هرموقع خواستین فارسی بنویسین، فایل رو باز کنین، متن خودتون رو بنویسید و به جایی که می خواین ببرین عمل copy paste انجام بدین.
    لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربونت. تو هم حال دادی.
    خوشم میاد از این تاپیک. همه هم یاد میدن هم یاد می گیرن. تعامل وجود داره.
    Last edited by ramin2020; 11-11-2007 at 01:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دم همشهری گرم.چشم...صبر هم می کنیم.فقط شما رو بخدا فراموشش نکنید!دوست ندارم هر دفعه وقت بذارم بیام ببینم خبری نیست(متوجه هستی که؟)به هر حال من منتظرم و پیشاپیش تشکر می کنم.
    فعلا!
    مخلصیم! نه، یادم می مونه، حواسم هست.
    راستی از N95 راضی هستی؟ (بدون تعصب)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •