مرسي. خيلي حال دادي
مرسي. خيلي حال دادي
سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
شما میتونی فونتهای اورجینال ویستا رو بگیری و توی همون فولدر که واسه فونت فارسی ریختی بریزی .
البته همه فونتهای ویندوز روی گوشی کار میکنه .
کوچک شدن فونت واسه تم هم میشه .....
این برنامه رو دانلود کنین و لذتش رو یرین .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای دانلود باید توی وب سایت رجیستر کنین که دیگه کاریش نمیشه کرد .....
دم همشهری گرم.چشم...صبر هم می کنیم.فقط شما رو بخدا فراموشش نکنید!دوست ندارم هر دفعه وقت بذارم بیام ببینم خبری نیست(متوجه هستی که؟)به هر حال من منتظرم و پیشاپیش تشکر می کنم.
فعلا!
احسنت و آفرین به شما.من می خواستم خودم یه توضیح اجمالی در این مورد به دوستان بدم چون خودم که قبلا P990i داشتم یه همچین مشکلی باهاش داشتم که بعد تونستم حلش کنم.
کار شما قابل تحسینه.هر چند که دیگه خودم این گوشی رو ندارم ولی دلم نیومد ازت تشکر نکنم!
چطوري ميشه تو p990i فارسي نوشت
ای بابا. من موندم تو چرا با این مدیا پلیر مشکل داری. بیچاره همه کار می کنه که!
آقا نگاه کن، 2تا راه داری. یا می تونی خیلی آهنگاتو تروتمیز کنی و تگ هاشونو درست کنی (که من به صورت دستی و persianboy توسط برنامه، گفتیم چجوری) یا اینکه از روی اسم فایل. که فکر کنم تو می خوای از روی اسم فایل کار کنی. بازم مشکلی نیست. توو مدیا پلیر برو به قسمت tracks و اونجا همه فایل هاتو با اسمشون ببین و پخش کن.
playlist هم کاری نداره. اول میری به قسمت playlist و هر چندتا خواستی با اسم درست می کنی. بعد می ری به جایی که موزیک هات هست (تو میری به track) روی هر کدوم که می خوای به playlist اضافه کنی وای میستی و از منوی more گزینه manage>add to play list رو میزنی و playlist مورد نظرتو انتخاب می کنی.
البته من بیشتر با موزیک های تر و تمیز حال می کنم. بهتره که همه کم کم به این سمت بریم چون واسه پیدا کردن موزیک خیلی کمک می کنه حتی در کامپیوتر.( در آینده meta data حرف اول رو میزنه واسه search کردن)
فکرکنم کاملا واضح توضیح داده باشم. اگه بازم سوالی بود بپرس.
از persianboy هم بابت توضیحاتش ممنونم.![]()
بازم سوال تکراری. یکم صفحات قبل رو بخونین لطفا!!!
جواب میدم به امید اینکه دیگه این سوال پرسیده نشه:
واسه دیدن نوشته های فارسی،4تافنت را داهل پوشه ای به نام fonts قرار بدین و در پوشه resoure داخل مموری کارت، کپی کنین.
برای نوشتن فارسی هم، اون فایل html رو یه جا کپی کنین و هرموقع خواستین فارسی بنویسین، فایل رو باز کنین، متن خودتون رو بنویسید و به جایی که می خواین ببرین عمل copy paste انجام بدین.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقربونت. تو هم حال دادی.
خوشم میاد از این تاپیک. همه هم یاد میدن هم یاد می گیرن. تعامل وجود داره.![]()
Last edited by ramin2020; 11-11-2007 at 01:21.
مخلصیم! نه، یادم می مونه، حواسم هست.
راستی از N95 راضی هستی؟ (بدون تعصب)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)