از همون اول سرعت رو 25 تا 40 میزارن تا شب و روز هم دانلود کنی غیر ممکنه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از همون اول سرعت رو 25 تا 40 میزارن تا شب و روز هم دانلود کنی غیر ممکنه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی.
میخای یه تاپیک جدا بزن از این بسته های شبانه اپراتورا تعریف و تمجید کن تا اونارم بردارن جمع کنن خیال همه راحت شه![]()
دقیقا دوست عزیز باهات موافقم شاید من بیشتز از تو دانلود کرده باشم ولی خب حقمونه حالا یکی کم دانلود میکنه یکی کم چند وقت پیش زنگ زدم گفتم اقا چرا مجدود میکنید گفت فق بعضی سایت ها محدود کردیم گفت شما از میهن دانلود بگیر گرفتم سرعت رو 1 مگ بود گفتم اگه محدودیته باید واسه همش باشه نه این و اون سایت
به فرداش همون میهن دانلود هم محدود شد واسم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم موافق شکایت هستم_به ما چه ک نمیتونن 265 گیگ رو حساب کنن مشکل خودشونه ما چرا باید ضرر کنیم روز اولم اصلا اسمی از تایم رایگان نیاورن بین4_8
پس دلیلی نداره واسه محدودیت
[QUOTE=amin885;8955423]
چند نکته رو بهتون بگم به نظر من باید اونهایی که هر روز با سرعت بالا از این سرویس ها مدام دانلود میکردن رو محدود میکردن نه یکسری افراد مثل بنده که از روز اولی که عصرانه رو خریدم تا حالا حتی 3 روز از ساعت 16 تا 20 دانلود نداشتم و کل حجم دانلودی من توی این دو سه ماهی که سرویس رو گرفتم شاید به 3 گیگ دانلود هم در طول 3 ماه نرسیده با اینکه دو روز هست که محدود شدم و میتونستم در طول این سه ماه هر روز بالای 10 گیگ دانلود کنم ولی اینکارو نکردم. و این نشون میده مردم حق دارن هر چیزی گیرشون میاد تا جا داره ازش استفاده میکنن چون میدونن که بعد مدتی به روی همه بسته میشه و میخوان تا جا داره ازش استفاده کنن.....
اما این واقعا حق کسانی بود که مدام از ساعت 4 تا 8 شب دانلود میکردن و هر روز بالای شاید 10 گیگ هم دانلود میکردن اما الان این کاهش سرعت باعث شده حق مایی هم که استفاده بجا میکردیم در بین ساعت 4 تا 8 از بین بره و ما هم به صف کسایی که مدام دانلود میکردند پیوند بدهند. که این نادرسته
باید کسایی رو که مدام دانلود میکنن محدود کنن نه افرادی که استفاده صحیح از سرویس دارن . الان با این 160 کیلو بایت شاید 2 گیگ بشه در طول 4 ساعت هم دانلود کنی که برای من فقط 500 مگ اون هم بعضی روزها فقط لازم داشتم . اما مدام 4 ساعت باید لپ تاپ یا سیتستم روشن بمونه تا همون 500مگ رو بتونم بگیرم ولی اگه روزی 500 مگ میدادن اما با سرعت بالا باز رضایت داشتم تا بخوام 4 ساعت بذارم.[/QUOTE
link حتما بزار، یادت نره![]()
عزیزم ما سر خدا رو هم با کلاه شرعی کلاه میزاریم
مگه سر اپلود رایگان آخرش چی کار تونستیم بکنیم تهش 25 درصد از حجم در حالی که حق کاملا با ما بود تونستیم بگیریم
سر حذف طرحهای جشنواره ای که خودشون گفته بودن تا عید هست ،چی کار تونستیم بکنیم
من حرفم اینه ممکنه جواب بده ولی احتمال دست به سر کردن وجود داره
چون تو عنوان سرویس ذکر شده از 128 تا 16 مگ
من که رییس اسیاتک نیستم که طرف اونا رو بگیرم خودم دو تا شکایت تو این ماه به 195 کردم دو تاشو جواب گرفتم که حق 100 درصدی داشتم
در مورد زمان رایگان همیشه یگن چون تو اونموقع همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین
من 10 مگ شهاب داشتم سرعتم رسید به 250
زنگ زدم گفتم چرا،گفت اولا بیت هست باید تقسیم بر8 بشه گفت بعدش ضریب 1به 8 داره میشه 256
بعدش هم انداختن تقصیر نویز
البته بعد مدتی دوباره خوب شد سر همین صبحانه هم یه مدت کم کردن
خط دوم من بیست نت مخابراته یه طرح داره 8 گیگ ماهیانه 8 تومن و 15 گیگ شبانه ماهانه رایگان... حداقل 15 گیگ شبانه رو من میتونم توی یک شب با سرعت بالا دانلود کنم و بدونم دیگه رایگان ندارم و باقی شبا رو اصلا هیچ دانلودی نکنم اما اسیاتک 265 گیگ برای 18 ماه گذاشته اما اینقدر محدودش کرده سرعت رو که حتی هر روزم دانلود کنی نمیشه توی 18 ماه 265 گیگ دانلود کرد واقعا نباید حق انتخاب رو بذارن دست مشتری که بتونه این 265 گیگ رو هر شب با سرعت بالا دانلود کنه وقتی هم تمام شد راحت گیگ بخره اینجوری که بصرف خودشونم هست دیگه پس باز چرا!! وقتی میتونن 265 گیگ رو تعریف کنن که هر وقت کسی حتی توی یک ماه تمام کرد از اون به بعد از حالت عادی و خرید اضافه حجم بخره دیگه چرا اینکارو نمیکنن مثل بیست نت!!
دوستان من فردا قراردادم تموم میشه . 4 گیگ ترافیکم مونده. چه جوری میتونم این 4 گیگ رو به سرویس بعدیم منتقل کنم ؟
کسی از دوستان از این سرویس استفاده میکنه؟
اینترنت پرسرعت شهاب ۱۲۰ گیگ در۱۲ ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود)
سرویسی که شبانه رایگان با سرعت خوب داشته باشه
ترافیک نمی شه منتقل کرد
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
حتی اگه 150 هم محدود کنند باز هم 1.2 ترا میشه دانلود کرد
پنلشون جوری طراحی نشده که بشه اینکارا رو کرد مخصوصا اینکه چندین تایم رایگان دارن یکی از 2 تا 8 صبح هست بعدی از 4 تا 6 صبح هست بعدی از 4 تا 10 صبح هست بعدی از 4 تا 8 عصر هست
چون 4 تایم متفاوت دارن نمیتونن تعریف کنن یه بار اومدن تعریف کردن تازه اونموقع فقط دو تا تایم بود دچار مشکل شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)