تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3339 از 3745 اولاول ... 23392839323932893329333533363337333833393340334133423343334933893439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,381 به 33,390 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

از همون اول سرعت رو 25 تا 40 میزارن تا شب و روز هم دانلود کنی غیر ممکنه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی.

2. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای دانلود همراه اول و ایرانسل طرح های خوبی دارن

متاسفانه دیگه آسیاتک به هیچ دردی نمی خوره
    هیچی نخواستیم همون روز یک سرعت و پینگ خوب و ثابت بده و اینهمه نوسان نکنه بتونیم تلگرام و اینستا و وبگردی کنیم

دیگه از خیر دانلودش گذشتیم
    دیشب با هزار تومان و آلفا+ همراه اول نسل سوم

از ساعت 2 تا 5.5

17 گیگ دانلود داشتم

دیگه فایل ها تموم شده بود و گرنه تا 7 صبح تا 24 الی 25 گیگ هم می شد دانلود کرد

این آسیاتک کلاه بردار هست قیمت های فضایی با سرعت و حجم مینیمم
    میخای یه تاپیک جدا بزن از این بسته های شبانه اپراتورا تعریف و تمجید کن تا اونارم بردارن جمع کنن خیال همه راحت شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دقیقا دوست عزیز باهات موافقم شاید من بیشتز از تو دانلود کرده باشم ولی خب حقمونه حالا یکی کم دانلود میکنه یکی کم چند وقت پیش زنگ زدم گفتم اقا چرا مجدود میکنید گفت فق بعضی سایت ها محدود کردیم گفت شما از میهن دانلود بگیر گرفتم سرعت رو 1 مگ بود گفتم اگه محدودیته باید واسه همش باشه نه این و اون سایت

به فرداش همون میهن دانلود هم محدود شد واسم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    منم موافق شکایت هستم_به ما چه ک نمیتونن 265 گیگ رو حساب کنن مشکل خودشونه ما چرا باید ضرر کنیم روز اولم اصلا اسمی از تایم رایگان نیاورن بین4_8
    پس دلیلی نداره واسه محدودیت
    [QUOTE=amin885;8955423]
    چند نکته رو بهتون بگم به نظر من باید اونهایی که هر روز با سرعت بالا از این سرویس ها مدام دانلود میکردن رو محدود میکردن نه یکسری افراد مثل بنده که از روز اولی که عصرانه رو خریدم تا حالا حتی 3 روز از ساعت 16 تا 20 دانلود نداشتم و کل حجم دانلودی من توی این دو سه ماهی که سرویس رو گرفتم شاید به 3 گیگ دانلود هم در طول 3 ماه نرسیده با اینکه دو روز هست که محدود شدم و میتونستم در طول این سه ماه هر روز بالای 10 گیگ دانلود کنم ولی اینکارو نکردم. و این نشون میده مردم حق دارن هر چیزی گیرشون میاد تا جا داره ازش استفاده میکنن چون میدونن که بعد مدتی به روی همه بسته میشه و میخوان تا جا داره ازش استفاده کنن.....
    اما این واقعا حق کسانی بود که مدام از ساعت 4 تا 8 شب دانلود میکردن و هر روز بالای شاید 10 گیگ هم دانلود میکردن اما الان این کاهش سرعت باعث شده حق مایی هم که استفاده بجا میکردیم در بین ساعت 4 تا 8 از بین بره و ما هم به صف کسایی که مدام دانلود میکردند پیوند بدهند. که این نادرسته
    باید کسایی رو که مدام دانلود میکنن محدود کنن نه افرادی که استفاده صحیح از سرویس دارن . الان با این 160 کیلو بایت شاید 2 گیگ بشه در طول 4 ساعت هم دانلود کنی که برای من فقط 500 مگ اون هم بعضی روزها فقط لازم داشتم . اما مدام 4 ساعت باید لپ تاپ یا سیتستم روشن بمونه تا همون 500مگ رو بتونم بگیرم ولی اگه روزی 500 مگ میدادن اما با سرعت بالا باز رضایت داشتم تا بخوام 4 ساعت بذارم.
    [/QUOTE

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

میخای یه تاپیک جدا بزن از این بسته های شبانه اپراتورا تعریف و تمجید کن تا اونارم بردارن جمع کنن خیال همه راحت شه
    link حتما بزار، یادت نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اخه ممکنه که نشد حرف مگه ممکنه برای ما اینترنت میشه که ممکنه!! مگه بورس و اقتصاد هست که بگیم ممکنه سود خوبی داشته باشیم ممکنه سودش کم باشه!!
    این ممکنه توی اینترنت بکار بردنش خنده دار هست وقتی شرکتی میتونه سرویسی رو ارائه بده با مقدار حجم مشخصی که خودشم نوشته 256 گیگ و مقدار مشخص سرعتی که میتونه و توان ارائه رو داره باید حتما ذکر کنه چه سرعتی و باید مشتری رو توجیه کنه که کاربر با توجیه سرویس رو بخره حالا مگه علم غیب باید داشته باشید که شرکت دلش میخواد 128 بده یا 16 مگ!! یعنی شرکت خود مختاره چون 128 تا 16 رو ذکر کرده هر کاری خواست بکنه!! حتی اگرم 128 تا 16 مگ رو ذکر کرده باشه که من حایی ندیدم باید حتما جلوش توضیح میداد که شرکت بر چه اساسی 128 تا 16 مگ میده و یا بنویسه شرکت خود محتار هست در این قضیه و بعدا شاکی نشید که مسلما با ذکر این کلمه و جمله بنده یا خیلی ها متوجه قضیه میشدن که این 128 تا 16مگ فریبی بیش نیست برای خریداری و نمیخریدن این سرویس رو.

وقتی برداشتن همه کسایی که سرویس عصرانه داشتن رو محدود کردن که دیگه نمیشه 128 تا 16 مگ میشه همه رو تا جا داشته محدود کردن. این قضیه با اون چیزی که اونها دارن میگن 128 تا 16 مگ با محدود کردنه همه فرق داره. یعنی اینقدر ما نفهم هستیم که محدودیت همه کاربرای سرویس عصرانه رو با کلمه 128 تا 16 مگ برای تبلیغ خودشون نفهمیم!
    عزیزم ما سر خدا رو هم با کلاه شرعی کلاه میزاریم
    مگه سر اپلود رایگان آخرش چی کار تونستیم بکنیم تهش 25 درصد از حجم در حالی که حق کاملا با ما بود تونستیم بگیریم
    سر حذف طرحهای جشنواره ای که خودشون گفته بودن تا عید هست ،چی کار تونستیم بکنیم
    من حرفم اینه ممکنه جواب بده ولی احتمال دست به سر کردن وجود داره
    چون تو عنوان سرویس ذکر شده از 128 تا 16 مگ
    من که رییس اسیاتک نیستم که طرف اونا رو بگیرم خودم دو تا شکایت تو این ماه به 195 کردم دو تاشو جواب گرفتم که حق 100 درصدی داشتم
    در مورد زمان رایگان همیشه یگن چون تو اونموقع همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین
    من 10 مگ شهاب داشتم سرعتم رسید به 250
    زنگ زدم گفتم چرا،گفت اولا بیت هست باید تقسیم بر8 بشه گفت بعدش ضریب 1به 8 داره میشه 256
    بعدش هم انداختن تقصیر نویز
    البته بعد مدتی دوباره خوب شد سر همین صبحانه هم یه مدت کم کردن

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عزیزم ما سر خدا رو هم با کلاه شرعی کلاه میزاریم
    مگه سر اپلود رایگان آخرش چی کار تونستیم بکنیم تهش 25 درصد از حجم در حالی که حق کاملا با ما بود تونستیم بگیریم
    سر حذف طرحهای جشنواره ای که خودشون گفته بودن تا عید هست ،چی کار تونستیم بکنیم
    من حرفم اینه ممکنه جواب بده ولی احتمال دست به سر کردن وجود داره
    چون تو عنوان سرویس ذکر شده از 128 تا 16 مگ
    من که رییس اسیاتک نیستم که طرف اونا رو بگیرم خودم دو تا شکایت تو این ماه به 195 کردم دو تاشو جواب گرفتم که حق 100 درصدی داشتم
    در مورد زمان رایگان همیشه یگن چون تو اونموقع همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین
    من 10 مگ شهاب داشتم سرعتم رسید به 250
    زنگ زدم گفتم چرا،گفت اولا بیت هست باید تقسیم بر8 بشه گفت بعدش ضریب 1به 8 داره میشه 256
    بعدش هم انداختن تقصیر نویز
    البته بعد مدتی دوباره خوب شد سر همین صبحانه هم یه مدت کم کردن
    خط دوم من بیست نت مخابراته یه طرح داره 8 گیگ ماهیانه 8 تومن و 15 گیگ شبانه ماهانه رایگان... حداقل 15 گیگ شبانه رو من میتونم توی یک شب با سرعت بالا دانلود کنم و بدونم دیگه رایگان ندارم و باقی شبا رو اصلا هیچ دانلودی نکنم اما اسیاتک 265 گیگ برای 18 ماه گذاشته اما اینقدر محدودش کرده سرعت رو که حتی هر روزم دانلود کنی نمیشه توی 18 ماه 265 گیگ دانلود کرد واقعا نباید حق انتخاب رو بذارن دست مشتری که بتونه این 265 گیگ رو هر شب با سرعت بالا دانلود کنه وقتی هم تمام شد راحت گیگ بخره اینجوری که بصرف خودشونم هست دیگه پس باز چرا!! وقتی میتونن 265 گیگ رو تعریف کنن که هر وقت کسی حتی توی یک ماه تمام کرد از اون به بعد از حالت عادی و خرید اضافه حجم بخره دیگه چرا اینکارو نمیکنن مثل بیست نت!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان من فردا قراردادم تموم میشه . 4 گیگ ترافیکم مونده. چه جوری میتونم این 4 گیگ رو به سرویس بعدیم منتقل کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

کسی از دوستان از این سرویس استفاده میکنه؟

اینترنت پرسرعت شهاب ۱۲۰ گیگ در۱۲ ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود)

سرویسی که شبانه رایگان با سرعت خوب داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

دوستان من فردا قراردادم تموم میشه . 4 گیگ ترافیکم مونده. چه جوری میتونم این 4 گیگ رو به سرویس بعدیم منتقل کنم ؟
    ترافیک نمی شه منتقل کرد

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خط دوم من بیست نت مخابراته یه طرح داره 8 گیگ ماهیانه 8 تومن و 15 گیگ شبانه ماهانه رایگان... حداقل 15 گیگ شبانه رو من میتونم توی یک شب با سرعت بالا دانلود کنم و بدونم دیگه رایگان ندارم و باقی شبا رو اصلا هیچ دانلودی نکنم اما اسیاتک 265 گیگ برای 18 ماه گذاشته اما اینقدر محدودش کرده سرعت رو که حتی هر روزم دانلود کنی نمیشه توی 18 ماه 265 گیگ دانلود کرد واقعا نباید حق انتخاب رو بذارن دست مشتری که بتونه این 265 گیگ رو هر شب با سرعت بالا دانلود کنه وقتی هم تمام شد راحت گیگ بخره اینجوری که بصرف خودشونم هست دیگه پس باز چرا!! وقتی میتونن 265 گیگ رو تعریف کنن که هر وقت کسی حتی توی یک ماه تمام کرد از اون به بعد از حالت عادی و خرید اضافه حجم بخره دیگه چرا اینکارو نمیکنن مثل بیست نت!!
    حتی اگه 150 هم محدود کنند باز هم 1.2 ترا میشه دانلود کرد
    پنلشون جوری طراحی نشده که بشه اینکارا رو کرد مخصوصا اینکه چندین تایم رایگان دارن یکی از 2 تا 8 صبح هست بعدی از 4 تا 6 صبح هست بعدی از 4 تا 10 صبح هست بعدی از 4 تا 8 عصر هست
    چون 4 تایم متفاوت دارن نمیتونن تعریف کنن یه بار اومدن تعریف کردن تازه اونموقع فقط دو تا تایم بود دچار مشکل شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •