تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3338 از 4105 اولاول ... 233828383238328833283334333533363337333833393340334133423348338834383838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,371 به 33,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان برای اینکه روزای اول از سرباز آشخور دزدی نشه باید چیکار کرد؟ لطف میکنید تجربیات خودتون رو در اختیار بقیه و بنده بزارید.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    دوست عزیز اینقدر نگران این بحث ها نباشید...
    نمیگم نیست ولی بستگی به جاییکه شما میفتی...
    من تو دوره اموزشی 5شنبه رفتم مرخصی تاشنبه هیچکدوم ازوسایلم کم نشده بوده،قفل هم نزدم یا شبا موقع خواب پول و مدارکم تو جیب اورم بود و اویزون از کمد ولی اتفاقی نیفتاد
    جایی که اموزشی میفتید و خیلی موثره...

2. این کاربر از mehrdad2012m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟خیلی مهمه برام
    عزیز اگه پارتیت درست و حسابی روز اعزامم میتونه کارتو درست کنه ...
    من یروز قبل از اعزامم کارم درست شد و تغییردادم محل اموزشیمو

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. این چیزا شاید خیلی ساده به نظر برسه ولی همینا بعد از کلی تجربه بدست اومده و تجربه کردن دوبارش توسط یه سرباز آشخور میتونه خیلی سخت و زجر آور باشه
    منتظر بقیه ی تجربیات شما و دوستان هستیم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    دوست گرامي شما اگر در خانه يا ماشينت رو هم قفل نكني مورد سرقت دزدان قرار مي گيرد،
    پادگان هم جدا از جامعه نيست در يك يگان با بيش از صد نفر سرباز انتظار نداشته باش كه همه انسان هاي پاك و درستى باشند ، سربازان از اقشار مختلف جامعه با فرهنگ هاى و سطح اقتصادي متفاوت هستند، تنها راه مراقبت از اموال شخصى تهيه دو يا سه قفل است يك قفل ٨٠٨ كمدي و دو قفل معمولي براي ساك و كيسه انفرادي ، يك ماژيك ضد با هم داشته باشيد تا روي كيسه انفرادي نام خودتان را بنويسيد و حتما پشت پوتين را علامتي بزنيد
    بيشترين اماري دزدي در پادگان مربوط به پوتين است . از به همراه داشتن پول به مبلغ زياد هم خودداري كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان یکی از اشناهای ما ادعا داره میتونه از سربازی معاف شه ولی نگفت چجور..جوری که پرسیدم میگفت نه بخاطر مریضیه نه نیاز به پول داره میگفت جوریه که از همین الان باید دنبالش باشم تا اکی باشه و کلا معاف!
    کسی اطلاع داره چجور امکانش هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقا انصافا با پستا من دارم کم کم نگران میشم و استرس میگیرم.برج10 اعزامم قبلش اصلا عین خیالم نبود ولی الان یکم استرس گرفتم یکم حرفاس امیدوارانه بزنید خخخخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    من 28 مهر شورای پزشکی داشتم معاف از رزم شدم خودشون گفتند برگ اعزام 1 هفته تا 10 روز دیگه میاد در خونه ولی هنوز هیچی نیومده
    به نظرتون چیکار کنم؟ باید برم نظام وظیفه یا پلیس + 10 یا منتظر بمونم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا انصافا با پستا من دارم کم کم نگران میشم و استرس میگیرم.برج10 اعزامم قبلش اصلا عین خیالم نبود ولی الان یکم استرس گرفتم یکم حرفاس امیدوارانه بزنید خخخخ
    با خیال راحت برو خدمت . سخت نگیر تا سخت نگزره بهت.

10. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض سرباز

اقا انصافا با پستا من دارم کم کم نگران میشم و استرس میگیرم.برج10 اعزامم قبلش اصلا عین خیالم نبود ولی الان یکم استرس گرفتم یکم حرفاس امیدوارانه بزنید خخخخ.ی سواام دارم شاید مسخره به نظر بیاد ولی واسه من سواله,در کل ادم با رفیقاش هست کلی میگه و میخنده حالا چ رفیق دانشگاه چ بیرون ولی من تا حالا سربازی ندیدم با رفیقش که سربازه بغلدستشم نشسته زیاد شوخی کنه و خوشحال باشه و رابطه سرد کامل.خیلی از سربازا دیدیم اینحوری.حالا نمیدونم واقعا رفاقت تو سربازی از دانشگاه و بچه محل خیلی کمتره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا انصافا با پستا من دارم کم کم نگران میشم و استرس میگیرم.برج10 اعزامم قبلش اصلا عین خیالم نبود ولی الان یکم استرس گرفتم یکم حرفاس امیدوارانه بزنید خخخخ.ی سواام دارم شاید مسخره به نظر بیاد ولی واسه من سواله,در کل ادم با رفیقاش هست کلی میگه و میخنده حالا چ رفیق دانشگاه چ بیرون ولی من تا حالا سربازی ندیدم با رفیقش که سربازه بغلدستشم نشسته زیاد شوخی کنه و خوشحال باشه و رابطه سرد کامل.خیلی از سربازا دیدیم اینحوری.حالا نمیدونم واقعا رفاقت تو سربازی از دانشگاه و بچه محل خیلی کمتره؟؟؟؟
    دو تا رفیق برای آدم تو زندگی میمونه.
    رفیق دوران دبیرسان
    رفیق دوران خدمت
    خدمت اونطوری که میگن سخت نیست. من خودم فردا جمعه نگهبانم اما سخت نمیگیرم.

13. 2 کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوست عزیز اگر جزو سربازان تحصیل کرده اید،نگران این صحبت ها نباشید....

- - - Updated - - -

دوست عزیز اگر جزو سربازان تحصیل کرده اید،نگران این صحبت ها نباشید....

15. این کاربر از mehrdad2012m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •