من تولدم مرداد بود
روز بعد از تولدم زنگ زد و گفت دوره ی بعدی شما یه گیگ هدیه دارید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تولدم مرداد بود
روز بعد از تولدم زنگ زد و گفت دوره ی بعدی شما یه گیگ هدیه دارید![]()
آرت افتضاح شده دوست عزیز. منم دارم میرم مخابرات بگیرم. چه کاریه 3 برابر پول بدم سرعت مخابرات رو بهم بدن اونم 7 ساعت در شب عملاً نشه نه دانلود کرد نه صفحه دید!!!
با کمال احترام ولی خبر ندارین لطفاً دوستان دیگه رو گمراه نکنید. 70 بود که غمی نداشتیم. بیشتر پول میدیم ولی اونم به پای نامحدود بودنش میزنن نه سرعت بیشتر.
گمراه چیه دوست عزیزمن اولشم گفتم وضعیت منطقه به منطقه فرق داره من یکی از دوستام مشهده 24 ساعته داره بالای 120kb دانلود میکنه با اکو یکی دیگه از دوستام تهرانه به زور به 20 میرسه من خودم 60 تا 100 متغیره آرت هم همینطوره البته نوسان زیاد داره یک شب میره بالا یه هفته میاد پایین ولی در کل بالاتر از مخابراته اگر نیست که باس بیخیالش شید برید مخابرات ...
منم تولدم دوره پیش بود و این دوره 3 گیگ بهم اضافه کردن![]()
سلام دوستان
یک سوالی داشتم. خواهشا بچه ها جواب بدین....
همان طور که میدونید سرویس 128 اکو که قیلا رو 570 بسته شده بود الان 2 ماهی هست که شده 157 ، البته در تهران فکر کنم این جوری باشه و با این اوضا کار کردن با نت خیلی عذاب آوره ....
می خواستم بدونم بچه هایی الان اکو 256 یا 512 دارن در چه اوضایی هستن ؟ و سرعت هاشون چه جوریاس ؟
اگر اون ها هم مشکل دارن کلا برم یه شرکت دیگه اگه نه که برم اکو 512 بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید....
آرت اینطوری نیست. همیشه Downstream آرت1 روی 572 هست و سرعت دانلود رو روی 192 کیلوبیت در روز و 128 تو شب محدود می کنن. بعضی مواقع نرم افزارشون دانلود رو نمی تونه با وبگردی تشخیص بده و طرف با همون 572 کیلوبیت دانلود می کنه که این اتفاق خیلی کم میفته.گمراه چیه دوست عزیزمن اولشم گفتم وضعیت منطقه به منطقه فرق داره من یکی از دوستام مشهده 24 ساعته داره بالای 120kb دانلود میکنه با اکو یکی دیگه از دوستام تهرانه به زور به 20 میرسه من خودم 60 تا 100 متغیره آرت هم همینطوره البته نوسان زیاد داره یک شب میره بالا یه هفته میاد پایین ولی در کل بالاتر از مخابراته اگر نیست که باس بیخیالش شید برید مخابرات ...
اکو 512 همین طور هست یعنی چی ؟ اگه منظورت رو 157 بستن هست که جوابت نه هست چون به هیچ وجه دان استریم رو زیر سرعت قرارداد نمی بندن. سرعت 512 مثل قدیم 739 کیلوبیت هست.سلام دوستان
یک سوالی داشتم. خواهشا بچه ها جواب بدین....
همان طور که میدونید سرویس 128 اکو که قیلا رو 570 بسته شده بود الان 2 ماهی هست که شده 157 ، البته در تهران فکر کنم این جوری باشه و با این اوضا کار کردن با نت خیلی عذاب آوره ....
می خواستم بدونم بچه هایی الان اکو 256 یا 512 دارن در چه اوضایی هستن ؟ و سرعت هاشون چه جوریاس ؟
اگر اون ها هم مشکل دارن کلا برم یه شرکت دیگه اگه نه که برم اکو 512 بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید....
اگه 128 اذیت می کنه اکو 512 حتما بگیر . ارزش 4 -5 هزارتومن پول بیشتر رو داره.
منظورم اینه که برای 512 هم محدودیتی گذاشتن ؟اکو 512 همین طور هست یعنی چی ؟ اگه منظورت رو 157 بستن هست که جوابت نه هست چون به هیچ وجه دان استریم رو زیر سرعت قرارداد نمی بندن. سرعت 512 مثل قدیم 739 کیلوبیت هست.
اگه 128 اذیت می کنه اکو 512 حتما بگیر . ارزش 4 -5 هزارتومن پول بیشتر رو داره.
سرعت شبانه و روزانه 512 اکو در چه حده ؟
شما تهران هستین ؟
خیلی خیلی ممنونم بابت جوابتون.
سرعت شبانه و روزانه جفتش 739 هست.
تهران نیستم.
سرعت شبانتون هم بستگی به ترافیک منطقتون داره.
من شخصا مشکلی شب ها ندارم فقط چون پینگ بالا میره سرعت لود پیج ها کم میشه ولی سرعت دانلود اگه از سرور خوبی دانلود کنین فرقی با روز نمی کنه.
سرعت دانلود شب و روز چند کیلو است ؟سرعت شبانه و روزانه جفتش 739 هست.
تهران نیستم.
سرعت شبانتون هم بستگی به ترافیک منطقتون داره.
من شخصا مشکلی شب ها ندارم فقط چون پینگ بالا میره سرعت لود پیج ها کم میشه ولی سرعت دانلود اگه از سرور خوبی دانلود کنین فرقی با روز نمی کنه.
شما کدام شهر هستین ؟
خبر دارید در شهر شما 128 ها در چه اوضایی هستن ؟ منظورم اینه که 128 ها برگشته به همون 128 ! آخه در بعضی از شهر ها الان هم 128 ها همون 512 هست.
بازهم خیلی خیلی ممنون.
من اکو 512 دارم سرعت دانلود تو روز 65 تا 66 هستش. شبانه ام از 1 تا 3 اصلا نمیتونم یک صفحه باز کنم چه برسه به دانلود از ساعت 3 به بعد به حالت عادی بر میگرده میشه همون 65-66 . تهرانم هستم.
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)