تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3338 از 4714 اولاول ... 2338283832383288332833343335333633373338333933403341334233483388343838384338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,371 به 33,380 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

407/652
    کسی ریسورس اضافه داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 508 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 522 بدبخت شدم!

البته زیاد هم مهم نیس، تا 2 ساعت دیگه آپگرید هام ساخته میشن، ولی ذخیره هام پریده. غارت هم زیاد نمیتونم بکنم(نمیدونم چرا. 50 تا اسپیر و 50 تا شمشیر زن و 20 تا اکس میفرستم همیشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dangerous-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

استراتژی جدید اینه که همه نیروهاشونو به رهبر گروه اعلام کنن و اون هم بگرده دنبال هدفهای بالای 500 امتیاز و اگر احتیاج شد رهبر گروه سیتر بازیکنا بشه تا هم نظارت کنه هم نیروی مورد نیاز رو درست کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ماشا... بعد یه دقیقه پاسخ دادی! ما دایال آپی ها تاخیرمون بالاس! آرتاس میدونه، گاهی 10 دقیقه عقب تر از شما ام!
    نه بابا منم ذغالیم فقط سرعت عملم بالاس

شما به بزرگی خودت ببخشش! نوزادی کرد بدبخت.(من نبودما!بی خودی مشکوک نشو)
    دفه آخرش باشه ها

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآه
    پسر چیکار کردی ؟
    تازه بعد از اسکات کردن من از سیمولیتور هم استفاده میکنم
    بابا شماها خیلی بی کله این !!
    بنظر من دیگه آپ نکن فقط نیرو بساز تا یکم جبران شه

بابا ديروز اسكاتش كردم ولي امرزو ديگه حوصله نكردم اسكاتش كنم به همين خاطر نيروهاش رو بيشتر كرده بود الان هم مشكلي نيست نيروها تو سه سوت دوباره ساخته ميشن راستي اكانت پي سي الان دست كيه ؟؟؟ پي سي به من گفت به اين حمله كنم و من فكر كردم پي سي دست پدرامه به همين خاطر جهاد كردم .

عوضش يه فارم 500 الي 600 امتيازي نصيبمون شده .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

ميگم كسي از اين ليدر گروه 4 اطلاعي نداره ؟ نيوكلاي رو ميگم قرار بود 2 روز سيترش باشم تا برگرده ولي الان 4 روزي ميشه خبري ازش نيست حتما مرده :دي

اگه مرده باشه بايد يه فكري به حال اين اكانتش بكنيم (اينجا هم محل اسمايل هست )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پدرام منو از لیدری گروه اول بردار
    اعصاب مصاب ندارم.من تا حالا کسی از بچه های این تاپیکو مسخره نکرده بودم و سعی کردم با همه شوخی داشته باشم و رفیق باشم ولی یکی انگار بدبرداشت کرده بوده رفتار منو.مشکلی نیستش،منم رفتارمو تغییر میدم تا دیگه متهم به احمق بودن و دلقک بودن نشم

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

يه سؤال:

اين روستا كه صفا اول تاپيك گزاشته چقدر روش كار شده؟!!!!!!!!!!!!!

خيليل باحاله نه؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

ليدر گروه ها بايد در جريان نيروهاي همه گروهشان باشند و اگر خواستند همه گروه بايد روي اون سيت كنند(مهم نيست آنلاين هست يا نه چون به هر حال هر زمان خواست ميتواند وارد بشود و شما هم تايمي را از دست نميدهيد)
    تمام روستاهاي بالاي 400 اطراف گروه را بايد ليست كنند و بعد كلير كنند طبق اولويت البته بعد از تاييد من

اعصاب مصاب ندارم.من تا حالا کسی از بچه های این تاپیکو مسخره نکرده بودم و سعی کردم با همه شوخی داشته باشم و رفیق باشم ولی یکی انگار بدبرداشت کرده بوده رفتار منو.مشکلی نیستش،منم رفتارمو تغییر میدم تا دیگه متهم به احمق بودن و دلقک بودن نشم
    شما هر فردي همكاري نكرد اسمش را به من بدهيد.من كه نميتوانم همه چيز ترايب را از غيب بدانم.اگر هر فردي مسئوليت خودش را انجام ندهد مثل قطع شدن يك شريان خون بدن است كه به كل بدن اسيب ميرساند

آقايان و خانمهاي ايراني كه طلبه ترايب ايراني بوديد.بسم ا... يكخورده سيستماتيك تر بازي كنيد

هر جا هم سوال داشتيد از خود من تو ايميل بپرسيد

ليدرهاي گروه ها هم اگر گيج هستند از من بپرسند

الان اگر جاي پا ترايب را سفت نكنيم اخرش زمان رسيدن نوبل رنكمان ميره بالاي سي

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آیدین تا حالا دقت نکرده بودم به این خط ریش مایکل عجب :
    خیلی باحاله من که خیلی خوشم میاد

بابا ديروز اسكاتش كردم ولي امرزو ديگه حوصله نكردم اسكاتش كنم به همين خاطر نيروهاش رو بيشتر كرده بود الان هم مشكلي نيست نيروها تو سه سوت دوباره ساخته ميشن راستي اكانت پي سي الان دست كيه ؟؟؟ پي سي به من گفت به اين حمله كنم و من فكر كردم پي سي دست پدرامه به همين خاطر جهاد كردم .

عوضش يه فارم 500 الي 600 امتيازي نصيبمون شده .
    وای بر تو باد
    باید لحظه ای اسکاتش کنی پسرم

ميگم كسي از اين ليدر گروه 4 اطلاعي نداره ؟ نيوكلاي رو ميگم قرار بود 2 روز سيترش باشم تا برگرده ولي الان 4 روزي ميشه خبري ازش نيست حتما مرده :دي

اگه مرده باشه بايد يه فكري به حال اين اكانتش بكنيم (اينجا هم محل اسمايل هست )
    آخ جون ریسورساشو بفرس اینور

هااااااا ؟؟؟
    کی اینکارو کرده ؟

يه سؤال:

اين روستا كه صفا اول تاپيك گزاشته چقدر روش كار شده؟!!!!!!!!!!!!!

خيليل باحاله نه؟
    بستگی داره چقد سریع باشی ؟
    الان دیگه این روستا سوسک به حساب میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

پدرام نگفتي پي سي دست تو هست ؟؟؟ لااقل اگه دست تو باشه من ميدونم كه نيرهام رو الكي هدر ندادم و با حكم رهبري عمليات انتحاري انجام دادم :دي

راستي مصطفي من كلي از افرهاي تو رو قبول كردم تو هم افرهاي من رو قبول كن تا فردا بايد دوباره عين اين نيرو ها رو بسازم اسپيرها كه دارن ساخته ميشن ميمونه اكس و ال سي ها .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •