سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
اره *21*شماره#
با ussd تو مودم اینکار رو کردم ولی همش اون منوی اصلی ایرانسل رو میاره
1. خدمات
2. اینترنت و بقیش
ی بار درش بیار بذار تو گوشی با گوشی انجام بده
مپ فایوجی ایرانسل هم اضافه شد به مپ فیبر نوری (اپدیت شده و غیر رسمی )
از منوی سمت چپ انتخاب کنیدش
پوشش ممکنه کمی دقت کافیو نداشته باشه مناطق زرد رنگ مناطق پوشش فعال هست و پین دراپ ها لوکیت دقیق دکل هست هرچی بهشون نزدیک تر سرعت خفن تر (اگر پین دراپ ندیدید و منطقه زرد بود اون منطقه حالت ازمایشی فعال سرویس دهی میکنه )
مثل دماوند و زنجان قزوینو ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست بخاطر خر از مرز فرار کن اینترنت دوبار ارسال شد
باپوزش از مدیران عزیز پاک شود
Last edited by MMDFullHD; 04-01-2023 at 22:23. دليل: تکراری
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!
- - - Updated - - -
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!
سلام اره حتی اگه دایمی باشه بسته پیشنهادی رو داره
باز قابل برگشت هست به همون همراه اول
پوشش شبکه بهتر
کیفیت تماس بهتر
اینترنت نگیم بهتره
اینترنت ملی پرسرعت تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)