تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3337 از 4105 اولاول ... 233728373237328733273333333433353336333733383339334033413347338734373837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,361 به 33,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

آقا هیچ راهی نیست من اعزامم جلو بیفته اعزامم 95/4/1 خیلی دیره آخه
    هیچ راهی وجود نداره وقتی تعجیل بسته بشه امکان باز شدنش صفره

اتفاقا باید خداروشکر کنی از همین اول تکلیفتو روشن کردن و گفتن هشت ماه دیگه بیا مثل ما خوبه که تا اماده میشدیم میگفتن دو ماه تمدید خوردی

تو این هشت ماه میتونی خیلی کارا انجام بدی..... اگه فوق داری دنبال کسری از طریق انجان پژوهش باش...برو دوره تکمیلی بگذرون که حداقل آموزشی نیفتی.... و میتونه یه کار پیدا کنی و تا اونموقع پول جمع کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سرباز زیاد نیس اتفاقا خیلی هم به سرباز نیاز دارن الان تمام پادگانها با کمبود سرباز مواجه شدن برا سالهای بعدی هم با مشکل جدی مواجه میشن ولی الان نظام وظیفه داره هر ماه با یه ظرفیت معینی سرباز اعزام میکنه که تا چند سال دیگه با کمبود نیرو مواجه نشه الان هر پادگانی که بری میگه سرباز میخوایم ولی نظام وظیفه نمیفرسته بخاطر همینه که میخوان سربازیو 24 ماه کنن
    کجا سرباز کمه برادر هر روز یه اتوبوس میاد 01 فرماندمون به بعضی هاشون گفت دیگه ظرفیت نداریم پذیرش نمیکنیم برید پرندک یارو التماس میکرد منو یه جا جا بدید

تمام معافیت ها رو که برداشتن ماشالله از در و دیوار هم لیسانسه و فوق لیسانس ریخته که همه مجبورن برن سربازی و گرنه امیدی برای کار ندارن باز یه زمانی تحصیل کرده کم بود طرف میگفت برم نرم برام فرقی نداره ولی الان تا دلت بخواد تحصیل کرده ریخته تو مملکت . البته سرباز صفر زیر دیپلم به شدت کم دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم از دوستانی که ۰۱ افتادن
    شنبه باید فقط کد ملی و شماره شناسنامه اعضای خانواده رو برد؟ یا کپی اونها هم لازمه؟ ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همین الانشم دیر شده .....باید زوتر اقدام کنی من 50 روز قبل رفتنم با کسی که تو سپاهه صحبت کردم هفته بعد تماس گرفت گفت نمیتونم برات کاری کنم افتادی 01 ارتش.

کلا هر جای سپاه بیفتی عالیه
    نیروی زمینی سپاه تیپ تکاوری چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم از دوستانی که ۰۱ افتادن
    شنبه باید فقط کد ملی و شماره شناسنامه اعضای خانواده رو برد؟ یا کپی اونها هم لازمه؟ ممنون
    سلام برای چی اینا را باید ببرید؟شنبه ساعت چند باید اونجا باشید؟دوره تکمیلی امریه دارها را چکار کردن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان برای اینکه روزای اول از سرباز آشخور دزدی نشه باید چیکار کرد؟ لطف میکنید تجربیات خودتون رو در اختیار بقیه و بنده بزارید.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    سلام دوست عزیز
    من در این موارد معمولا زیاد دقت می کنم
    قدم اول: میرید به مغازه هایی که لوازم نظامی می فروشن یه کیف پول می خرید که از اون کیف تاشوهای کوچیکه که سه تیکه روی هم تا میشن و تو یه گوشش یه سوراخ داره که پانج شده و حاشیه سوراخ هم فلزیه. این کیفها یه زنجیر کوچیک تقریبا 20 سانتی دارند که دو طرفش هم مثل جاکلیده . یه طرف به کیف وصل میشه. اما میدید تو خونه مادرتون داخل جیب شلوارتون یه قلاب کوچیک بدوزه تا این طرف زنجیر رو هم به داخل جیبتون و به این قلاب وصل کنید پس حتی تو خواب هو جدا کردن کیف از شما مشکل خواهد بود تو دستشویی و.... هم به درد می خوره. در ضمن جا پول این کیفا زیپ هم داره قیمتش هم زیر 3 تومنه.
    2- پول نقد زیاد تو جیبتون نذارید. یه مقدار پول نقد توی کیف زرهی که گفتم! و یه کارت بانکب توکیفتون و یه کارت بانکی بزارید لای وسایلتون توی ساک که خدایی نکرده اگه کیفتون گم شد یه کارت زاپاس داشته باشید.
    3- نایلون و کیف دستی بزرگ از اون کیلویی های مات که توشون معلوم نیست یه نیم کیلویی بخرید که میشه 20 تا هر وقت که میرید حموم اول لباس بالایی تون در بیارید و شلوارو بزارید وسط لباسا و اونارو بزارید داخل نایلون و با خودتون ببرید داخل حمام.
    4- شب که می خوابید شلوارتونو بزارید زیر بالش زیر ملافه یعنی نشه راحت درش آورد.
    5- زیاد پیش هم خدمتی اتون پول از کیفتون درنیارید نشونشون بدید کلا هر چ می تونید از خونه بیارید که زیاد لازم نباشه برید بوفه مگر اینکه از خونتون دور باشید. زیاد خودتونو شیک و کلاس بالا نشون ندید هم ازتون دائم پول قرض می گیرن هم اینکه چشم بعضی ها به شما خواهد بود و ....
    اشیایی گران قیمت هیچی با خودتون نبرید پادگان حتی موزر و.....
    6- بعضی چیزا که تو بعضی پادگانها گیر میدن بهشون: چسب نواری، ماژیک، لاک غلط گیر، فندک و کبریت، انگشتر از هرنوع
    7- اینارو حتما با خوتون ببرید و یه بقچه زیپدار کوچیک بخرید و بزاریدشون داخل اون:
    ناخن گیر، سوزن کوچیک چندتا. نخ قرقره سفید و سیاه. سنجاق قفلی کوچیک و بزرگ، آینه کوچیک. تیغ ژیلت، چند تا دستمال که از لباسای کهنتون ببرید، دفتر یادداشت و خودکار بیک که اسمتونو داخلش رو کاغذ بنویسید مثل اول ابتدایی(که واقعا از یه تحصیل کرده بعیده که خودکار نداشته باشه)، یه شامپوی کوچیک مخصوص هتل پیدا کنید و داخلش صابون مایع بریزید و بزارید تو جیبتون( لطفا بعد از هر دستشویی دستاتونو بشوئید. بعضیا واقعا کثیفن). مس.اک و خمیر دندان هر کدوم تو نایلون جدا.چند صفحه کاغد A4 سفید.

ببخشید که طولانی شد مطلب باز هم دارم

7. 6 کاربر از gazijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در این موارد معمولا زیاد دقت می کنم
    قدم اول: میرید به مغازه هایی که لوازم نظامی می فروشن یه کیف پول می خرید که از اون کیف تاشوهای کوچیکه که سه تیکه روی هم تا میشن و تو یه گوشش یه سوراخ داره که پانج شده و حاشیه سوراخ هم فلزیه. این کیفها یه زنجیر کوچیک تقریبا 20 سانتی دارند که دو طرفش هم مثل جاکلیده . یه طرف به کیف وصل میشه. اما میدید تو خونه مادرتون داخل جیب شلوارتون یه قلاب کوچیک بدوزه تا این طرف زنجیر رو هم به داخل جیبتون و به این قلاب وصل کنید پس حتی تو خواب هو جدا کردن کیف از شما مشکل خواهد بود تو دستشویی و.... هم به درد می خوره. در ضمن جا پول این کیفا زیپ هم داره قیمتش هم زیر 3 تومنه.
    2- پول نقد زیاد تو جیبتون نذارید. یه مقدار پول نقد توی کیف زرهی که گفتم! و یه کارت بانکب توکیفتون و یه کارت بانکی بزارید لای وسایلتون توی ساک که خدایی نکرده اگه کیفتون گم شد یه کارت زاپاس داشته باشید.
    3- نایلون و کیف دستی بزرگ از اون کیلویی های مات که توشون معلوم نیست یه نیم کیلویی بخرید که میشه 20 تا هر وقت که میرید حموم اول لباس بالایی تون در بیارید و شلوارو بزارید وسط لباسا و اونارو بزارید داخل نایلون و با خودتون ببرید داخل حمام.
    4- شب که می خوابید شلوارتونو بزارید زیر بالش زیر ملافه یعنی نشه راحت درش آورد.
    5- زیاد پیش هم خدمتی اتون پول از کیفتون درنیارید نشونشون بدید کلا هر چ می تونید از خونه بیارید که زیاد لازم نباشه برید بوفه مگر اینکه از خونتون دور باشید. زیاد خودتونو شیک و کلاس بالا نشون ندید هم ازتون دائم پول قرض می گیرن هم اینکه چشم بعضی ها به شما خواهد بود و ....
    اشیایی گران قیمت هیچی با خودتون نبرید پادگان حتی موزر و.....
    6- بعضی چیزا که تو بعضی پادگانها گیر میدن بهشون: چسب نواری، ماژیک، لاک غلط گیر، فندک و کبریت، انگشتر از هرنوع
    7- اینارو حتما با خوتون ببرید و یه بقچه زیپدار کوچیک بخرید و بزاریدشون داخل اون:
    ناخن گیر، سوزن کوچیک چندتا. نخ قرقره سفید و سیاه. سنجاق قفلی کوچیک و بزرگ، آینه کوچیک. تیغ ژیلت، چند تا دستمال که از لباسای کهنتون ببرید، دفتر یادداشت و خودکار بیک که اسمتونو داخلش رو کاغذ بنویسید مثل اول ابتدایی(که واقعا از یه تحصیل کرده بعیده که خودکار نداشته باشه)، یه شامپوی کوچیک مخصوص هتل پیدا کنید و داخلش صابون مایع بریزید و بزارید تو جیبتون( لطفا بعد از هر دستشویی دستاتونو بشوئید. بعضیا واقعا کثیفن). مس.اک و خمیر دندان هر کدوم تو نایلون جدا.چند صفحه کاغد A4 سفید.

ببخشید که طولانی شد مطلب باز هم دارم
    ممنون دوست عزیز. این چیزا شاید خیلی ساده به نظر برسه ولی همینا بعد از کلی تجربه بدست اومده و تجربه کردن دوبارش توسط یه سرباز آشخور میتونه خیلی سخت و زجر آور باشه
    منتظر بقیه ی تجربیات شما و دوستان هستیم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام برای چی اینا را باید ببرید؟شنبه ساعت چند باید اونجا باشید؟دوره تکمیلی امریه دارها را چکار کردن؟
    والا موقعی که داشتن لباس میدادن اینارو هم گفتن بیارین! خودشونم نمیدونستن چرا!! ساعت پنج و نیم باید اونجا باشیم، درمورد دوره تکمیلی هم اطلاعی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

والا موقعی که داشتن لباس میدادن اینارو هم گفتن بیارین! خودشونم نمیدونستن چرا!! ساعت پنج و نیم باید اونجا باشیم، درمورد دوره تکمیلی هم اطلاعی ندارم
    شما کی رفته بودید 3 آبان یا 4 آبان ؟
    چون انگار به اونا که 4 آبان رفته بودن لباس نداده بودن؟
    به شما به همه دادن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما کی رفته بودید 3 آبان یا 4 آبان ؟
    چون انگار به اونا که 4 آبان رفته بودن لباس نداده بودن؟
    به شما به همه دادن؟
    من سوم رفتم ولی همه چیز ندادن که! فقط و فقط یک دست لباس با پوتین!! گفتن بقیشو شنبه میدیم. فک کنم قضیه کسری بودجه باشه، که اگه باشه که خیلی خوبه، میاندوره و پایان دوره تپلی خواهیم داشت تازه خیلیاشم که مدت هاست حذف شده مثل کوله، بقیشم باید بخریم!! دمپایی و جوراب و ساق و ... درس اول: معنی کلمه استحقاقی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •