منظور شما شاتل لنده؟ جدای اون تایم رایگان که شروع میشه سرعت افت زیادی میکنه تا ساعت 3 صبح
البته من دانلودی نکردم که محدود بشم
----
اما در مورد آسیاتک بگم که این مدت مودم رو فقط توی تایم رایگان روشن کردم و دیدم هر شب حدود 100 مگ حجم خوری داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منظور شما شاتل لنده؟ جدای اون تایم رایگان که شروع میشه سرعت افت زیادی میکنه تا ساعت 3 صبح
البته من دانلودی نکردم که محدود بشم
----
اما در مورد آسیاتک بگم که این مدت مودم رو فقط توی تایم رایگان روشن کردم و دیدم هر شب حدود 100 مگ حجم خوری داره
دقیقا الان سرویس عصرانه 4 تا 8 سرعت 160 کیلو بایت بر ثانیه داره دانلود میکنه یعنی اگه بهت روز اول میگفتن از ساعت 4 تا 8 عصر اینقدر محدودت میکنن که کل دریافت دیتا حتی از سرور خود اسیاتک میشه 160 کیلوبایت بر ثانیه عمرا کسی حاضر میشد 160 هزار تومن بده این سرویس رو بخره.
جشنواری بهاری اسیاتک سرعت شبانش چقدره؟
Last edited by k1ozil; 20-04-2017 at 20:39.
فکر نمیکنم جشنواره ها شون اصلن شبانه داشته باشه.شبانه خالی ماهی7تومنه خودش
گیگ باکس های اسیاتک در حال اب رفتن هستند
Last edited by mehdi244; 21-04-2017 at 10:53.
امروز تماس گرفتم اسیاتک گفتم که روز اول به بنده نگفتید که روی سرویس عصرانه 256 گیگ رایگان رو نمیتونم دانلود کنم و محدودیت اعمال میکنید و من میخوام از همون 256 گیگ رایگان اما با سرعتی که خطم اجازه میده دانلود کنم گفتند ما سرویسمون جوری هست که چون 256 گیگ رو نمیتونیم محاسبه کنیم در تایم رایگان برداشتیم محدود کردیم به 160 کیلو بایت منم گفتم اگه روز اول میگفتید که محدودم میکنید این 256 گیگ رو اصلا نمیگرفتم گفتند که به شما نگفتند گفتم خیر هیچ کس نگفته الان من میخوام برم 195 ثبت شکایت کنم که اینها نمیتونن 256 گیگی که رایگان دادند رو محاسبه کنند و برداشتن محدودیت 160 کیلو بایت گذاشتن اینها باید روز اول توجیه میکردن کاربر رو و اینکاری که کردن من نمیتونم خودم تصمیم بگیرم این 256 گیگ رو چجوری مصرف کنم . دوستانی که دوست دارن برن 195 شکایت کنن تا بررسی بشه.
Last edited by amin885; 21-04-2017 at 15:56.
واقعا اون شخص طراح گیگ باکس ها با خودش چی فکر کرده که قیمت هرگیگ، توی طرح 90 گیگ 90 روزه از 9 گیگ 5 روزه گرون تره؟
30 و 15 گیگ رو هم که حذف کردن.
به نظرم میتونین تو سایت 195 به خاطر "تبلیغات خلاف واقع" از آسیاتک شکایت کنین. توی تبلیغاتشون هیچ وقت حرف از محدودیت نمیزنن ولی در عمل انجام میدن!
در شکایت نوشتم که باید حتما روی این سرویس توجیه میکردن مشتری رو که محدودیت سرعت به دلخواه اسیاتک هست و هر وقت بخوان میتونن کاهش بدهند اما چیزی در هنگام خرید من ندیدم از محدودیت سرعت اما الان اعمال شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)