تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3336 از 4105 اولاول ... 233628363236328633263332333333343335333633373338333933403346338634363836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,351 به 33,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

نه تنها ٠١ بلكه كل يگان هاى اموزشى ارتش نقشى در تقسيمات ندارند، وظيفه ٠١ ارسال مدارك و مشخصات سربازان اموزشى به ستاد نيروى زمينى ارتش است انجا بر اساس نياز هر يگان در كشور تقسيمات انجام مى گيرد
    اما پرسنل وظيفه و تحصيل كرده ٠١ در دو قالب هستند يا پرسنل بخش ادارى ( با تعداد كم) و بخش ديگر افسرهاى اموزشى ( بخش بيشتر افسرها) كه بايد اعصاب فولادى داشته باشند از يك طرف با اخلاق ها و رفتارهاى فرمانده هاى يگان ها و گردان ها و دستورات انها كنار بيايند و از طرفى مسوليت حدود صد سرباز اموزشى را بر عهده داشته باشند و هر سرباز هم كه اخلاق خاص خودش را دارد
    خلاصه كلام يگان هاى نيروى زمينى بهترى در تهران است اكر پارتى داريد براى انها اقدام كنيد.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    سلام ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی

2. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اول وآخر که میری ولی باید با چشم وگوش باز رفت
    اگر اینطوری نبود که اون ماجرای زندان آباده اتفاق نمیفتاد!!!هرازگاهی چندین مورد خودکشی یا تیراندازی در اموزشی و یگان و..گزارش میشه که همه اش علنی نمیشه
    سکوت همین افراد در تاپیک این موضوع را تایید میکنه
    به هر حال شرایط در هر جایی متفاوته!
    حتی من وقتی فرماندم وسط خدمت عوض شد اوضاع خدمتم زمین تا آسمان تغییر کرد!
    مخصوصا در ارتش که اگه فرمانده نظارت نداشته باشه یا براش مهم نباشه سربازا قدیمی پوست سربازای جدید رو می کنن
    من واقعا 70 در صد زجری که در ماه های اول خدمت کشیدم از سربازا بود،البته کادری هامون هم همچین گل و بلبل نبودن ولی سربازا بودن که خدمت رو تلخ کرده بودن به ما!
    در ناجا درسته که کار خیلی زیاده و نیرو کم ولی حداقل سربازا سوهان روح هم نمی شن(البته به جز زندان که شنیدم آشخوری سنگینی داره) متاسفانه این فرهنگ مریض آشخوری کشیدن هنوز هم وجود داره و خیلی از فرمانده ها هم یا اهمیت نمی دن یا برخی موارد از این موضوع حمایت هم می کنن که البته اینا دیگه یه جور حیوون هستن نه آدم

- - - Updated - - -

اول وآخر که میری ولی باید با چشم وگوش باز رفت
    اگر اینطوری نبود که اون ماجرای زندان آباده اتفاق نمیفتاد!!!هرازگاهی چندین مورد خودکشی یا تیراندازی در اموزشی و یگان و..گزارش میشه که همه اش علنی نمیشه
    سکوت همین افراد در تاپیک این موضوع را تایید میکنه
    به هر حال شرایط در هر جایی متفاوته!
    حتی من وقتی فرماندم وسط خدمت عوض شد اوضاع خدمتم زمین تا آسمان تغییر کرد!
    مخصوصا در ارتش که اگه فرمانده نظارت نداشته باشه یا براش مهم نباشه سربازا قدیمی پوست سربازای جدید رو می کنن
    من واقعا 70 در صد زجری که در ماه های اول خدمت کشیدم از سربازا بود،البته کادری هامون هم همچین گل و بلبل نبودن ولی سربازا بودن که خدمت رو تلخ کرده بودن به ما!
    در ناجا درسته که کار خیلی زیاده و نیرو کم ولی حداقل سربازا سوهان روح هم نمی شن(البته به جز زندان که شنیدم آشخوری سنگینی داره) متاسفانه این فرهنگ مریض آشخوری کشیدن هنوز هم وجود داره و خیلی از فرمانده ها هم یا اهمیت نمی دن یا برخی موارد از این موضوع حمایت هم می کنن که البته اینا دیگه یه جور حیوون هستن نه آدم

4. 5 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام خدمت عزیزان
    دوستان میشه یکمی از سختی ها و مشکلات سربازی بگیید
    اخه از هر کسی که سوال می کنی خدمتت چطور می گه
    خیلی سخت و طاقت فرسا بود تو همیت تایپیک وقتی پست
    دوستان میخونی همش دارن از سربازی مینالن مگر در خدمت چه اتفاقایی
    می افتد میشه یکم توضیح بدهید تا کسانی مثل ما که خدمت نرفتند
    بدانند واینکه سخت ترین کاردرخدمت چی
    داداش بستگی به شانس و اقبالت داره اگه تو شهر خودت بیفتی که اگه خدمتت سخت سخت هم باشه شب که میری خونه و مامان بابا تقویتت میکنن هیچی سختی احساس نمیکنی
    ولی اگه مثل من بیفتی مرز که هیچی من نباید حالا زنده باشم فقط لطف و کمک خدای عزیزم شامل حال من شده که دارم اینا رو مینویسم تو خدمت تا میتونی به خدا نزدیک شو
    بعد از آموزشی و تقسیم شدن بدترین افراد تو خدمت سربازهای پایه خدمتی هستن که کاسه داغتر از آش شدن و بیشتر از کادری ها سربازهای جدید و به قول خودشون آشخور رو اذیت میکنن
    روز ورودم به یگان چون من کمد نداشتم سربازای جدید باید 1 ماه صبر میکردن که بهشون کمد بدن وقتی رفتم برم دستشویی و بیام تمام وسایلم رو دزدیدن حتی به مسواک مصرف شده من رحم نکردن مادرم برام آبلیمو و نبات و یه سری مغزیجات گذاشته بود همه رو دزدیدن اینا رو مینویسم که بدونین بعضی از سربازان مرزی دارن کجا ها و بین چه حرامزاده هایی خدمت میکنن
    مثلا یکی از اذیتهاشون در حق من وقتی جدید به یگان اضافه شده بودم رو بهت میگم من پستم ساعت 2 تا 4 صبح بود و بین 2 تا پایه خدمتی کثافت افتاده بودم اون سرباز آشغال ساعت 1 که میشد ساعت آسایشگاه رو 2 میکرد و به پاسبخش میگفت صداش بزن بره سر پست من خودم ساعت مچی داشتم میدیدم ساعت 1 منو صدا زده به پاسبخش میگفتم من پستم ساعت 2 است میگفت خفه شو برو گمشو سر پستت بعد پوتین میپوشیدم و میرفتم سرپست اون سرباز حرامزاده ساعت آسایشگاه رو دوباره به 1 تغییر میداد یعنی من 1 ساعت به پستم اضافه میشد و 1 ساعت از پست سرباز پایه خدمتی قبل از من کم میشد بعدش کثافتا 1 ساعت هم دیر پست رو عوض میکردن که من بدبخت پست 2 ساعتی رو 4 ساعت با اسلحه ژ3 با خشاب پر جنگی و 4 تا خشاب پر هم به کمرم پست میدادم درست نیست بگم ولی تو تنهاییم به خاطر این ظلمی که بهم میشد همین طور اشک میریختم دو هفته اول به این صورت پست میدادم چون تمام وسایلم رو دزدیده بودن ضعیف شده بودم و آخراش سر پست از حال رفتم همشون رو به خدا واگذار میکنم و امیدوارم صد برابر بدترش سرشون بیاد تازه چون اونجا کادری هاش تبعیدی بودن با سربازای خلاف کار روی هم میریختن و کسب درآمد میکردن یکی از سربازای کثافت یگانمون بود که انواع مواد و ... و هر چیز خلافی که فکرش رو بکنی چون تو دژبانی با یکی از دژبانا روی هم ریخته بودن داشت وارد میکرد و میفروخت اینا رو میگم که ببینید چه جوی در بعضی از پادگان ها حاکمه من یکبار هم پیش سرگروهبان کادریمون رفتم و این مشکلات رو بهش گفتم ولی مشخص بود اون هم از اون سربازای کثافت میترسه و هیچ کاری نکرد
    توی ارتش بهترین و راحت ترین جاها برای خدمت در هر شهری 1- عقیدتی سیاسی 2- بازرسی 3- حفاظت و دژبانی هست تو 3 تای اولی تو پادگان ما من ندیدم سربازها پوتین بپوشن فقط پنجشنه ها که رژه بود میپوشیدن
    خلاصه این مواردی که گفتم رو نگفتم که از خدمت بترسی ولی خواستم بگم هنوز همچین پادگانهایی هست که جو ناپاک و کثیفی دارن و اینا رو نوشتم تا اون سربازایی که خدمتشون راحت و بی دردسر بوده هزار بار خدا رو شکر کنن و اگه کسی هم همچین جاهایی افتاد فقط توکلش به خدا باشه بدون شک خدا در طول خدمت کمکش میکنه همینطور که به من کمک کرد

6. 8 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام من تقریبا یه چند سالی هستش یه نوع بیماری قارچی (به تشخیص دکتر با دستگاه فعلا اینا ) روی پوست صورت(کمتر دار) و سر دارم که شبیه پوسته میمونه . یه دوره دکتر رفتم پیش متخصص از طب گیاهی استفاده کردم اما بعدش دوباره این بیماری برگشت کرد (من از چند نفری که این بیماری داشتن سئوال کردم گفتن بازم دوباره برگشت میکنه باید درمان کنی خودتو)بازم دوباره باید برم پیش دکتر لامصب هر وقت میرم یه دوره نزدیک 1.5میلیون خرج میکنم 2روز در میان حمام حتما باید برم من که اینقدر ندارم برم دکتر برای سرو صورت خرج کنم(درضمن باید بگم رفتم دکتر گفتن حتما باید دارو گیاهی استفاده کنی شیمیایی نمیشه برات ضرر داره شامپو هم یه نوع داد50هزارتومن قیمتش بود الان دوباره باید بگیرم گفتش میتونی از تخممرغی صحت هم استفاده کنی ) نکته خیلی مهم این بیماری احتمال برگشت خیلی زیاد تا 60درصد بعد از طی مراحل درمانی که باز دوباره همون مراحل باید طی کنم (هچی روز از نو روزی از نو ) الان برای این شرایط کسری یا معافیت میدن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من تقریبا یه چند سالی هستش یه نوع بیماری قارچی (به تشخیص دکتر با دستگاه فعلا اینا ) روی پوست صورت(کمتر دار) و سر دارم که شبیه پوسته میمونه . یه دوره دکتر رفتم پیش متخصص از طب گیاهی استفاده کردم اما بعدش دوباره این بیماری برگشت کرد (من از چند نفری که این بیماری داشتن سئوال کردم گفتن بازم دوباره برگشت میکنه باید درمان کنی خودتو)بازم دوباره باید برم پیش دکتر لامصب هر وقت میرم یه دوره نزدیک 1.5میلیون خرج میکنم 2روز در میان حمام حتما باید برم من که اینقدر ندارم برم دکتر برای سرو صورت خرج کنم(درضمن باید بگم رفتم دکتر گفتن حتما باید دارو گیاهی استفاده کنی شیمیایی نمیشه برات ضرر داره شامپو هم یه نوع داد50هزارتومن قیمتش بود الان دوباره باید بگیرم گفتش میتونی از تخممرغی صحت هم استفاده کنی ) نکته خیلی مهم این بیماری احتمال برگشت خیلی زیاد تا 60درصد بعد از طی مراحل درمانی که باز دوباره همون مراحل باید طی کنم (هچی روز از نو روزی از نو ) الان برای این شرایط کسری یا معافیت میدن
    کسرى كه بحثش جداست
    اما معافيت
    دوست گرامى ، همان طور كه در چند پست بالا گفتم ، معافيت گرفتن در اين زمان بسيار سخت شده افرادى با بيمارى هاى پيچيده و سخت رو ديدم كه رد كردند، نمى دانم نام بيمارى شما چيست اما حتما با سايت نظام وظيفه مراجعه كنيد و موارد بيمارى پوستى را مطالعه كنيد، اما دقت كنيد مواردى كه انجا ذكر شده تنها جهت اطلاع رسانى است و تصميم براى نوع معافيت با پزشك است مثلا اگر در مورد بيمارى معاف دائم نوشته شده است به معنى ان نيست حتما فرد بايد با ان بيمارى معاف دائم گردد
    در خدمت و به خصوص در اموزشى ممكنه شما هر هفته دو بار احازه استفاده از حمام داشته باشيد، اگر توانايي داريد حتما براى امريه اقدام كنيد تا بعد از اموزشي در شهر خودتان باشيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 29-10-2015 at 08:05.

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض .............

سلام خدمت عزیزان
    دوستان میشه یکمی از سختی ها و مشکلات سربازی بگیید
    اخه از هر کسی که سوال می کنی خدمتت چطور می گه
    خیلی سخت و طاقت فرسا بود تو همیت تایپیک وقتی پست
    دوستان میخونی همش دارن از سربازی مینالن مگر در خدمت چه اتفاقایی
    می افتد میشه یکم توضیح بدهید تا کسانی مثل ما که خدمت نرفتند
    بدانند واینکه سخت ترین کاردرخدمت چی
    سلام

دوست من ، منم دقیقا مثل شما هستم . سر این مسائل حساس هستم .

همیشه وقتی به این مسائل نظیر دزدی ، سو استفاده به طریق مختلف ، توهین و ... فکر میکنم . همیشه این رو یاداوری میکنم که تا همیشه اینجا نیستم و 21 ماه دیگه از این لعنتی خلاص خواهم شد !!!

تمام سختی ها یک روزی تموم میشه .این سربازی هم برای همه هست . دیگه شتری که دم خونه هر کی خوابیده ! باید مدارا کرد و برای تموم شدنش لحظه شماری !

در سربازی بیشتری ضربه را یک سرباز از سرباز میبینه . و نه از فرمانده و کادری !!!!!!!! این هم از کشور ما .

11. 2 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان برای اینکه روزای اول از سرباز آشخور دزدی نشه باید چیکار کرد؟ لطف میکنید تجربیات خودتون رو در اختیار بقیه و بنده بزارید.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Last edited by BIG-BANG; 29-10-2015 at 11:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتید بی زحمت جواب بدید.
    1.ی پارتی دارم تو سپاه شاید بتونه بندازه سپاه برج 10 هم اعزامم میخاستم بدونم نظام وظیفه کی شروع میکنه برای تقسیم کردن که 2،3 هفته قبل زنگ بزنم یاداوری بکنم
    2.تو دوره اموزشی چه پادگان هایی برای سپاه تو تهران هست؟بهترینش کدومه؟کلا چند تا تست؟؟
    3.تو یگان هم چحوریه چند تا پادگان برتی سپاه تو تهران هست و بهترین بخش کجاس
    ممنون از پاسختون
    دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟خیلی مهمه برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟خیلی مهمه برام
    همین الانشم دیر شده .....باید زوتر اقدام کنی من 50 روز قبل رفتنم با کسی که تو سپاهه صحبت کردم هفته بعد تماس گرفت گفت نمیتونم برات کاری کنم افتادی 01 ارتش.

کلا هر جای سپاه بیفتی عالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان برای اینکه روزای اول از سرباز آشخور دزدی نشه باید چیکار کرد؟ لطف میکنید تجربیات خودتون رو در اختیار بقیه و بنده بزارید.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    من تجربه زیادی ندارم ولی کلا خیلی به محیط پادگان بستگی داره من 01 ارتش افتادم اکثر بچه ها یا فوق لیسانس دارن یا دکترا البته لیسانس هم داریم جو خیلی خوبیه

ما خودمون در کمدمون رو روزا اول باز گذاشتیم بدون حتی قفلی به ساکمون یا در کمدمون بزنیم و هیچ اتفاقی هم نیفتد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •