آقا امروز چه بوی اینترانتی میاد بیشتر چیزشکن ها مختل شدن![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا امروز چه بوی اینترانتی میاد بیشتر چیزشکن ها مختل شدن![]()
"شرکت در بازه رایگان هیچ تضمینی برای کیفیت ارائه شده ندارد" بله متاسفانه این یکی از بند های قرارداد هست یعنی چون مجانی هست هرچه بود شما حق اعتراض ندارید...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
در بازه های تعیین شده برای حجم که اصلا نمیشود کاری کرد چون میگن ما گفتیم از این تا این
در اونهایی هم که یه عدد مشخص هست الان یاد گرفتن گفتن نامحدود ؛چون اولا یه ضریب 1 به 8 بیت به بایت میخوره بعد یه ضریب 1 به 8 اشتراک یعنی تقسیم بر 64
اگه ازون پایینتر بود میشه سراغشون رفت مثلا اگه برا 16 ممگ کمتر از 256 بود میشه شکایت کرد
میگم خوبه مدرکشو دارم خوبه 733 میگه پرداخت شده به هر سوی گفتم حواستون باشه عین من نشید
الان اون سرویسی که خریده بودم رو حذف کردم دیروز گفتن پولتو پس میدیم گفتم من سرویسمو میخوام امروز که منکر پرداخت میشن میخوان به مرگ بگیرن تا فقط به پولم راضی بشم
منم صبر کردم تا فردا ،اگه درست نشد شکایت کنم
سلام دوستان من نتمو که صبانت بود تخلیه کردم این اسیا تک چجوری بیام شبانه رایگان داره بدون محدودیت ممنون یکی راهنمائی کنه
قبلا گفتم شبانه رایگان داره ولی قانونی نداره مثلا تو همین سرویسی که من دارم و الان وجود نداره من تو داخلی و خارجی 700 کیلو میگیرم
بعضیا داخلی 1 و خارجی 250 میگرفتن
بعضیا داخلی و خارجی 250
هیچ قانونی نداره
فقط اگه سرعتتو تقسیم بر 64 کنی از اون کمتر نمیشه
یه سرویس هم داره برا گیمرها که مجانیه asiadl که کمکی خوبی هست
اینا هنوز درست بشو نیستن ؟
پورت ندارن فروششون بازه
نمیدونم کی روی این شرکت نظارت داره .. کی به این شرکت گفته رتبه اول ؟
سرویس عصرانه طبق مشخصاتش اصلا تایم رایگان نداره
حالا اگر هم از 4 تا 8 رایگان باشه بازم به همین دلیل حق ندارن سرعتو محدود کنن
من که از خیر این عصرانه هم گذشتم عصر تلکام یه سرویس جدید گذاشته عالیه ۱۰۰ گیگ اینترنت بین الملل و ۳۰۰ گیگ اینترانت و ۱۰۰۰ گیگ شبانه فقط ۱۲۰ تومن
یکی از اعضای خانواده میاد از سرویسی مثل آیو استفاده کنه مجبوره با کیفیت پایینتر ببینه وگرنه قطع میشه تازه اون یکی اعضای خانواده باید قید اینترنتو تو این بازه بزنن مملکت به کجا میره بگو اسکل نمیتونی خدمات درست بدی چرا سرویس بزرگتر از دهنت برمیداری؟؟؟؟![]()
مبین نت ساعات شبانه داره 1000 گیگ شبانه برا سه ماه که یه جورایی حجم نامحدود داره چون با سرعت 4 مگ نصف این میشه دان کرد که باز خوبه حجم جداگانه داره با حجم روزانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)