هر چهار تاش خیلی وقته فعالن از همش استفاده کردم 2 ماهه..یا جو تبلیغاتیه یا اشتباه میگن چهارمین..باید 5 امی فعال میشده.
هر چهار تاش خیلی وقته فعالن از همش استفاده کردم 2 ماهه..یا جو تبلیغاتیه یا اشتباه میگن چهارمین..باید 5 امی فعال میشده.
Deleted post
Last edited by meysam_s2015; 03-09-2022 at 12:54.
سلام
مودم سیمکارتی هم مثل گوشی باید رجیستر بشه؟
4 امین سایت درست هست اومدن فقط شو اومدن ک فعال شده از قبل درصورتی بوده
سایت های 5جی ک اول نصب راه اندازی میشن توی اسپید تست قسمت نقشه هاش میان یک ماه قبل از اینک تعداد زیادی رو توی تهران فعال کنه فایوجیشونو تو اسپید تست چون یوزر ها تست زدن اومده بود
توی نقشه خود ایرانسل هم قبلا اون 4 تا اضافه شدن سایت جدید اینور قرار داشت
منتهی بعد از این شاید پنجشنبه تو اسپید تست اضافه بشه اگر سایت جدیدی باشه
ولی همون سایت قدیمی هست ک فقط شو اومدن باش
ی سری از سایت ها هم مثل اندیشه هستن خاموشه میاد روشنشون میکنه بعد شو اف میکنه اتشون هرچند ک این سایت رو کرده از قبل و روی این دکل سکتور های 2300 رو داره
سایت اندیشه ک شو افشو سال پیش اومدن فاز 1 سر 6 ام غربی (شقایق)
خیر نیازی نیست
منتهی مطمعن بشید مودم سیمکارتیون موقع ثبت ریجستریش رو چک بکنید ببنید مشکل خاصی نداره (چون پیش اومده ک مودم های ک اکثرا استوک بودن مثل netgear با کلی دنگ فنگ تونستن برگردونن ریجستریشو)
مودم نیازی به ریجستری نداره تو شبکه بیاد باید شناسایی بشه و ...
Last edited by MMDFullHD; 03-09-2022 at 11:20.
پهنای فرکانس 5G ایرانسل 80 مگاهرتز شده چند روزه..تبریز یکی از سایتاش تست کردم مثل اینکه لینکش فوله بیشتر از 200 مگ نداد..یه تست میکنید بی زحمت ببینید سمت شما چطور شده ؟
من منطقه امون فعال نیست تو نقشه سایت اندیشه زده ک فعاله ولی رو دکل خاموشه تهران هم کارم گیر نیافتاده برم
اینجا اکثرجاها 100 مگاهرتزه
اخرین تست هایی ک میزنیم تو گپ واتس میفرستن بچه ها تونستن ۱.۵ گیگابیت بوده مشکلی نداره اون eNB تون مشکل پهنا لینک داره ب مرور تقویتش کنن درست میشه
شمارت رو پخ کن دوست داشتی عضوت کنم
![]()
حیف فرکانس 2300 ک اینا اوردن تی دی رو روش
تی دی باید جمع شه ب کل فرکانسش ازاد شه بیاد رو 5g
چسب دکل با اینکه سکتور های 2300 داره سرعت ب زور 4 مگابیت میده ک فقط باشه
نوع باند tdd هست و کنار fdd حتی aggregate میشه روی گوشیا.2 تا کریر 20 مگاهرتزی 2300 داره که هم با همدیگه aggregate میشن هم با باندای دیگه.هم Volte داره و برای مکالمه جوابه. ولی سیمکارت مودم های td فقط اجازه دسترسی به باند 3500 دارن به 2300 وصل نمیشن فعلا.2300 برای موبایل استفاده میشه فعلا.
ایرانسل 3 تا کریر 20 مگاهرتزی داره از بازه 3540 تا 3600 برای مودم ها ولی با سیمکارت معمولی موبایل هم میشه بهش وصل شد با گوشی هایی که باند 42 ساپورت میکنن ولی مکالمه نداره فقط دیتا هست، که به قول شما آینده بهتره این 60 مگاهرتزو خالی کنه اضافه کنه به 100 مگاهرتزی که از 3600 تا 3700 به 5G اختصاص داده و سیمکارت مودم هارو به 2300 دسترسیشونو باز کنه.اینجوری پوشش فضای داخلی مودم های TD هم خوب میشه.
Last edited by MOH@ND3S; 11-09-2022 at 23:35.
ایران بخاطر زیرساخت شخمی ک داره
اون تایم وایمکس رو جمع کرد فرکانسش رو اورد رو تی دی و فک کنم تو دنیا شاید الان فقط ایران باشه ک داره چیزی ب اسم نت ثابت اینترنت میده اونم روی شبکه سلولار
شبکه سلولار باید اصلا برای نت موبایل و همراه ب کل استفاده بشه
دیگ خلاصه ایرانه
بله تجمیع رو داره ولی ایران مشکلات داره اپراتور هاشون هم از لحاظ لاینسسی خود شبکه اشون ک اکثرا کرکی و ... که مشکلات زیادی رو ب وجود اورده حتی اگر سیمکارت اجازه شبکه تی دی رو میداد بدرد نمیخورد رو گوشی
2300 و کلا فرکانس های td باید جمع بشن و برای 5G اماده بشن
حتی باید از 2 جی و 3 جی فرکانس هاشون گرفته بشه حداقل روی 4 جی ی باند 8 با پهنای 10 مگاهرتز داشته باشن (خیلی جاها الان مشکلات سیگنال هست داخل خونه)
و 3 جی به کل منهدم بشه فرکانس روی 3 جی یعنی 2100 با b1 هم اماده بشن برای 5g
5g با فرکانس 3500 مشکلات زیادی رو داره خصوصا برای اونهایی ک ایندور استفاده میکنن
باید پلهپله رفت جلو..تا زمانی که شبکه LTE بارش کم نشه و روی 5G نره نمیشه کل باندارو کنسل کرد برد رو 5G.هنوز خیلی کشورا این کارو نکردن.حتی تو آمریکا و اروپا هم اکثرا روی باند ۷۷ ۷۸ هست بیشتر ترافیکشون.
مودم ثابت هم خیلی کشور ها هستن استفاده میکنن مثل هند چین روسیه که پهناورن و زیرساخت ثابت خوبی ندارن تو اکثر نقاط.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)