هيچكي تو رو دوست نداره
حتي شاتل![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هيچكي تو رو دوست نداره
حتي شاتل![]()
حرص نخور عزیز
برو با پشتیبانی همون چتش " یخورده باهاش گپ بزن ، یخورده گلایه بکن ولی فحش نده
منم 7 شهریور بهم تولدمو تبریک نگفتند ، عوض یه هفته بعدش زنگم زدند و الان 3 گیگ بهش اضافه شده
![]()
مگه از شاتل بهت زنگ نزدن؟ به من هم اضافه نشد ولی زنگ زدن و گفتن چون دوره شما چند روز دیگه تموم میشه و فاکتور دوره بعد رو هم پرداخت کردین دوره بعد بهتون اضافه میکنیم که بتون استفاده کافی ببرین ( توی دلم گفتم شما اگه یک روز به آخر دوره هم میدادین مطمئن باشید من تا آخرشو استفاده میکردم) ولی امروز که ترافیکم هم تموم شده بود اون 1 گیگ که گفته بودن رو دادن و دوباره وصل شدم
![]()
نه بهم نزنگیدن ، بازم بانکا یه تبریک گفتن ، البته منم یه 10 - 12 روزی از سرویسم مونده ، ولی فاکتور رو پرداخت نمیکنم![]()
ممکنه زنگ زده باشن ولی جواب نداده باشی. یهشون زنگ بزن بگو.
نمیدونم والا ؛ زنگ رو که مطمئنم نزدن ، روم نمیشه بگم هدیه تولم چی شد lolممکنه زنگ زده باشن ولی جواب نداده باشی. یهشون زنگ بزن بگو.
میگم دقت کردید آخرای سرویس میشه سرعت شبانه میره بالا ؟![]()
رو نمیخواد که، زنگ بزن بگو زنگ زده بودید برای هدیه تولد،گوشی دستم نبوده، دوتا پیشنهاد انتقاد هم بزن تنگش 3 گیگ رو بهت میدن!راستی تولدت مبارک!!!
یک گیگ هدیه دادن!!!
جالب اینجاست فردا تولد اون کسیه که خط به نامش گرفتم،حالا شب ازش می پرسم زنگ زدن؟
هدیه تولد یه گیگه یا سه گیگ؟؟؟؟؟؟
سه گیگ. خوب شماره خودت رو ثبت کن که به خودت زنگ بزنن! بعدشم همون روز زنگ میزنن نه روز قبلش
این یک گیگ برا قطعی 12 شهریور هست که اضافه کردن ، مرسی blackhero جان![]()
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)