شما چه سرویسی دارین ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما چه سرویسی دارین ؟
حد شکایت قابل قبول اینه
بیت به بایت تبدیل کن یعنی یه تتقسیم بر 8
مثلا 128 تا 16 مگ
فقط وقتی میتونی شکایت کنی که سرعتت از 16کیلو بایت کمتر بشه و گر نه میگن تو قرارداد ذکر شده و شکایتت بی فایده هست
اگه هم 16 مگ گرفتی اون هم یه قانون دیگه میزنن تنگش
اول یه ضریب بیت به بایت کم میکنن بعد یه ضریب 1/8 اشتراک میزنن تنگش میگن زیر 256 بود بیا کاری برات بکنیم
این شکایت رو باید قبول کنن
شرکت گفته سرعت سرویس خریداری شده بین 128 تا 16 مگ هست
این موضوع فقط وفقط به این معنیه که مشتری خط تلفنش از بین 128 تا 16 مگ هرچقدر کشش داشته باشه برای همیشه همون سرعتو برای مشتری اعمال میکنن و هیچ دلیلی نداره در بعضی از ساعات سرعت محدود بشه
سرویس عصرانه
سرعت رو در ساعت رایگان 4 تا 8 حدود روی 150 کیلوبایت محدود کردن یعنی 1.2 مگابیت
که دقیقا بین همون بازه سرعتی 128 کیلو بیت تا 16 مگابیت قرار می گیره
دنبال یه راهی برای پیگیری و شکایت هستم
با داخلی 3254 صحبت کردم (همون بخشی که شکایت 195 رو پیگیری می کنه)
اظهار بی اطلاعی کردن از محدود شدن سرعت
مبنای شکایتم رو گذاشتم افت سرعت و عدم استفاده از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام
چون واقعا با سرعت 150 کیلوبایت نمی شه یه کلیپ رو در اینستا دید !!!!!!
دقیقا منم مشکل دارم تو استریم ویدیو تو این ساعات حتی آپارات هم سرعتش شده 150
متاسفانه از وقتی اسم ارزونی اینترنت اومد وضعیت روز به روز بدتر شده ملت هم هیچ کاری نمیکنن
Last edited by android500; 15-04-2017 at 21:23.
دوستان خوبه که وقتی توقع کمک داریم خودمونم پاسخ بدیم. ینی این همه آسیاتکی هیچکس نمیتونه بگه نرمالش شبی چقدر دان میکنین؟ خوبه که همه ایرانیا توی دانلود رایگان کیلو بایت به کیلوبایت حساب کتاب دارن
فقط محض اطلاع میگم خدمتتون آسیاتک حجم دزد هست توش شک نکنین دو نمونه براتون نشون میدم که فعلا حجم یکیش برگشت داده شده
خط من رو 6 مگ بسته شده دقت کنین که اصلا نمیشه تو اون بازه زمانی همچین حجمی رو استفاده کرد حتی اگه هک شده باشه
اصلا چرا باید این حجم ها خورده بشه چرا هیچکی صداش در نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز حتی سرور های خود آسیاتک هم محدود شدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)