سلام
من میخوام بدونم اگه پدر یک فرد ناشنوا(80درصد 2تا گوش) باشه از سربازی معاف میشه؟؟؟؟(تک فرزند پسر)
ممنون
سلام
من میخوام بدونم اگه پدر یک فرد ناشنوا(80درصد 2تا گوش) باشه از سربازی معاف میشه؟؟؟؟(تک فرزند پسر)
ممنون
Last edited by ali_mohandes; 26-10-2015 at 15:43.
سربازی قطعا. ارشد ازاد اولا که اندازه پشیزی هم ارزش نداره. دوما ارشد ازاد همیشه هست. ولی هر چی سنت بره بالا سربازی برات سخت تر میشه. زودتر باید بری کلکشو بکنی
- - - Updated - - -
سربازی قطعا. ارشد ازاد اولا که اندازه پشیزی هم ارزش نداره. دوما ارشد ازاد همیشه هست. ولی هر چی سنت بره بالا سربازی برات سخت تر میشه. زودتر باید بری کلکشو بکنی
من وسط خدمت در اومدم ارشد رو مکانیک تهران(سراسری) خوندم بدجور پشیمونم از من می شنوی برو سربازیت رو تموم کن الان خیلی راحت تر میتونی با سربازی کنار بیای نسبت به موقعی که 27-28 سالت شده باشه من اگه جای شما بودم و تجربه الان رو داشتم بعد از لیسانس لفتش نمیدادم میرفتم خدمت رو تموم می کردم
سلام دوستان
راست حسینی کسی می دونه الان به فوق لیسانس و لیسنانس چه درجه ای می دن؟
میخواستم ببینم افرادی که میدوندد در یه تاریخی فارغ التخصیل میشوند میتونند قبل از اینکه مدرک را بگیرند بروند و کارای سربازی را بکنند تا بعد از فارغ شدن برند سربازی
چون اون جور که شنیدم بعد کارای سربازی میانگین شش ماه طول میکشه اعزام بشی
و این زمان خیلی زیاده
کسی راه حلی و یا نکته ای داره؟
تا دو سال پیش که من خدمت رفتم
لیسانس: استوار دوم و یکم و ستوان سوم
فوق لیسانس: ستوان سوم و ستوان دوم
میدادن
نمیشه دوست عزیز. شما مدارک اعزام به خدمت رو که بخای بفرستی گواهی فارق التحصیلی دانشگاه رو حتما می خاد (معرفی به نظام وظیفه)
سلام منظورتون در چه نیرویی هست ؟ ارتش یا سپاه ؟
ارتش جدیدا به لیسانس درجه گروهبان یکم و به فوق لیسانس درجه ستوان سوم میده
زمان ما ارتش به لیسانس ستوان دوم و به فوق لیسانس ستوان یکم میدادن که در حقوق هاشون فوق العاده تأثیرگذار بود ...
در سپاه هم فکر کنم به لیسانس استوار یکم و به فوق لیسانس همون ستوان دوم رو میدن
سلام دوستان من امروز رفتم 01 تهران چون امریه و دوره تکمیلی بودم مرخصی دادن تا دهم بعدش گفتن دهم ببیاید نامتونو بگیرید؟کسی تا حالا اینطوری شده؟مدارکمون از جمله نامه کفایت برگ آبی و یک فرمم پر کردیم ازمون گرفتن
Last edited by ashkannnnnnn; 26-10-2015 at 22:43.
لیسانس به صورت رندوم و شانسی بعضی ها گروهبان یکم و بعضی ها ستوان سوم.
فوق لیسانس قطعا ستوان دوم هست.
البته در مورد ارتش فقط.
Last edited by thecrow; 26-10-2015 at 23:15.
سلام منظورم تو ارتشه من اعزام مجدد هستم رفتم 01 برام 20 روز مرخصی دادن که بعد اون برم امریه بگیرم الان فوق لیسانسم تو خدمت قبلیم ستوان 3 بودم
- - - Updated - - -
سلام منظورم تو ارتشه من اعزام مجدد هستم رفتم 01 برام 20 روز مرخصی دادن که بعد اون برم امریه بگیرم الان فوق لیسانسم تو خدمت قبلیم ستوان 3 بودم
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)