اگه تمام مدت شب اون سرعت رو بهت بدن خوبه.
در مورد شکایت حق با ایشونه الان یکی از دوستان همین تاپیک که فعلا اینترنت نداره چندین بار به 195 شکایت کرد و آخرش قضیه ضریب اشتراک و ... پیش اومده بود و خلاصه که آخرش تخلیه کرد. البته فک کنم یه پولی بهش برگردوندن دقیق نمیدونم. اینترنت بعدیش که وصل شد خودش میاد اینجا میگه
داداش میدونی اینا واقعا کاری هم نمیتونن بکنن! یعنی فقط مشکلای احتمالی تو سیستم که هر کسی بلده رو میتونن درست کنن یا خط رو ببرن رو 9 مگ یا 7 8 مگ بزارن... واقعا اختیار دیگه ای ندارن .... شبانه که کم باشه برا همه کمه...منظورش از این که گفت شب و روز دقیقا این بود که خطط رو میارم رو 2 مگ و نمیزارم تو روز بالای 200 بگیری شب هم اگه 200 گرفتی که هیچی وگرنه اگه ناراضی بودی تخلیه میکنیم و کلی ادم تو صف انتظار هستن......
در اخر هم بگم از 195 هم زنگ زدن بهم... میگم که خودتون درگیر این شکایتها نکنید..... باور کنید اونایی که شکایت کردن و سرعتشون هم خوب شده ربطی به شکایت نداشته و مشکل همزمان حل شده و اینجور بنظر میاد.... همش هزینه الکی هست...
خلاصه اینکه گفتن در حق ما داره اجحاف میشه این وسط! من نمیدونم معنی مشتری مداری دقیقا چیه!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفیق دیگه این سری اگه شکایت کنم میسپارن یه sniper کارمو تموم کنه... خود 195 هم زنگ زد.... الان یکی 2 ساعته سرعتم بالای 250 نمیره! حالا نمیدونم کار خودشو کرده یا مثل هر روز سرعت اومده پاییین!!!!