تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3332 از 4428 اولاول ... 2332283232323282332233283329333033313332333333343335333633423382343238324332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,311 به 33,320 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه الکیه ؟ تهدید؟ برو بابت همین تهدید ازشون شکایت کن طرف حق نداره خط رو الکی تخلیه کنه
    داداش اینجوری گفت که ما باید به شما شب و روز در اصل 260 کیلوبایت رسیو بدیم! کاری میکنیم که هم روز هم شب انقدر بگیری نه بیشتر! بعدش گفت اگه هم مشکلمون رو نتونستیم حل کنیم ما پورتت رو تخلیه میکنیم و ضرر و زیانتم جبران میکنیم تو مرکز شما اصلا پورت خالی نیست و استقبال میکنن همه و ما بهترین شرکت در کل خاور میانه هستیم... البته حق هم دارن دیگه ترکونده بودم از بس شکایت کردم...
    دیگه امیدی ندارم ..... از 195 هم تماس گرفتن.... الکی این چند روز خودم رو وارد قضیه شکایت کردن کردم..
    Last edited by hasanoooooooo; 12-07-2014 at 11:09.

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

داداش اینجوری گفت که ما باید به شما شب و روز در اصل 260 کیلوبایت رسیو بدیم! کاری میکنیم که هم روز هم شب انقدر بگیری نه بیشتر! بعدش گفت اگه هم مشکلمون رو نتونستیم حل کنیم ما پورتت رو تخلیه میکنیم و ضرر و زیانتم جبران میکنیم تو مرکز شما اصلا پورت خالی نیست و استقبال میکنن همه و ما بهترین شرکت در کل خاور میانه هستیم... البته حق هم دارن دیگه ترکونده بودم از بس شکایت کردم...
    دیگه امیدی ندارم ..... از 195 هم تماس گرفتن.... الکی این چند روز خودم رو وارد قضیه شکایت کردن کردم..
    دستشون درد نکنه
    و ما بهترین شرکت در کل خاور میانه هستیم...

4. این کاربر از payymon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اگه تمام مدت شب اون سرعت رو بهت بدن خوبه.

در مورد شکایت حق با ایشونه الان یکی از دوستان همین تاپیک که فعلا اینترنت نداره چندین بار به 195 شکایت کرد و آخرش قضیه ضریب اشتراک و ... پیش اومده بود و خلاصه که آخرش تخلیه کرد. البته فک کنم یه پولی بهش برگردوندن دقیق نمیدونم. اینترنت بعدیش که وصل شد خودش میاد اینجا میگه

6. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دفعه بعد صداش ضبط کن
    و تهدیدش به عنوان مدرک ارائه بده

شما صدای این بنده خدا رو ضبط کن ضرر نمی کنی
    Last edited by sleeplessness; 12-07-2014 at 12:03.

8. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه تمام مدت شب اون سرعت رو بهت بدن خوبه.

در مورد شکایت حق با ایشونه الان یکی از دوستان همین تاپیک که فعلا اینترنت نداره چندین بار به 195 شکایت کرد و آخرش قضیه ضریب اشتراک و ... پیش اومده بود و خلاصه که آخرش تخلیه کرد. البته فک کنم یه پولی بهش برگردوندن دقیق نمیدونم. اینترنت بعدیش که وصل شد خودش میاد اینجا میگه
    داداش میدونی اینا واقعا کاری هم نمیتونن بکنن! یعنی فقط مشکلای احتمالی تو سیستم که هر کسی بلده رو میتونن درست کنن یا خط رو ببرن رو 9 مگ یا 7 8 مگ بزارن... واقعا اختیار دیگه ای ندارن .... شبانه که کم باشه برا همه کمه...منظورش از این که گفت شب و روز دقیقا این بود که خطط رو میارم رو 2 مگ و نمیزارم تو روز بالای 200 بگیری شب هم اگه 200 گرفتی که هیچی وگرنه اگه ناراضی بودی تخلیه میکنیم و کلی ادم تو صف انتظار هستن......

در اخر هم بگم از 195 هم زنگ زدن بهم... میگم که خودتون درگیر این شکایتها نکنید..... باور کنید اونایی که شکایت کردن و سرعتشون هم خوب شده ربطی به شکایت نداشته و مشکل همزمان حل شده و اینجور بنظر میاد.... همش هزینه الکی هست...

خلاصه اینکه گفتن در حق ما داره اجحاف میشه این وسط! من نمیدونم معنی مشتری مداری دقیقا چیه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رفیق دیگه این سری اگه شکایت کنم میسپارن یه sniper کارمو تموم کنه... خود 195 هم زنگ زد.... الان یکی 2 ساعته سرعتم بالای 250 نمیره! حالا نمیدونم کار خودشو کرده یا مثل هر روز سرعت اومده پاییین!!!!
    Last edited by hasanoooooooo; 12-07-2014 at 12:02.

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما گوش به زنگ باش اگه دوباره تهدیدت کردن صدا رو حتما ضبط کن
    اومدیم و باز مشکلی پیش اومد

داره خودمونی میشه javad0232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    همین همین انجمن

پيش فرض

سلام شکایتی کردم امروز صبح بهم زنگ کارشناس یخوده انگلیسی فک زد و گفت مشکل حل شد . گفتم اره بهتر شده . گفت ما کاری نکردیم (اره جون خودتون ) ......
    نظرتون چیه بعد بهشون زنگ بزنم میتونم قرامت بابت 7 شب سرعت پایین بگیرم به نظرشما چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اگر بخوام خطمو از پارس تخلیه کنم چند روز طول می کشه؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام اگر بخوام خطمو از پارس تخلیه کنم چند روز طول می کشه؟
    72ساعت...................

داره خودمونی میشه javad0232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    همین همین انجمن

پيش فرض

دیشب سرعت نسبت به شبای قبل که به زور 1 گیگ دانلود میشد بهتر بود ( 2 گیگ دانلود شد )
    واسه شما هم بهتر شده بود ؟
    اره بهتر بود من 5 گیگ دانلود کردم با 512
    اگه چشم نخورم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •