تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3331 از 4105 اولاول ... 233128313231328133213327332833293330333133323333333433353341338134313831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,301 به 33,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    بعد از دوماه اموزشی در مرکز اموزش ولیعصر تبریز -گفتم از شرایط اونجا بنویسم بلکه بدرد ییکی خورد
    از برج 6 امسال پادگان منتقل شد به خارج از شهر(از شانس ما)
    فعلا ساختمان ها برای دوتا گردان و مجموع 8 گروهان بنا شده- ولی نمیدونم چرا فقط یک گردان داشت که شامل 4 گروهان 150 نفره بود
    امکانات زیادی نداره با اینکه نو سازه- مثلا دسترسی به خودپرداز نداره ولی تا دوره های بعد حتما میارن
    دوره ما که تلفن هم نداشت- اواخر اورده بودن
    فرمانده گردان بشدت عقده ای (نظر شخصی)
    فرمانده گروهان ها هم همینطور--(گروهان ما همه استوار یک و دو دادن- گروهان دیگه همه ستوان سه) دیوانن!!!
    هوا بشدت سرد- طوری که از شهر تبریز حدودا 5-10 درجه سردتره
    بیگاری فراوونه- چون پادگان هنوز تکمیل نشده- هر روز میان یه 200-30 نفر میبرن بیگاری از هر گروهان
    تعداد پاس های نگهبانی زیاده- تقریبا هر هفته یکی دوبار پست میخوره به نفر- من تقریبا 60 ساعت پست دادم
    سعی کنین ارشید یا منشی گروهان بشید - مزایای زیادی داره( البته میدونین فحشی و آه کلی سرباز پشت سرش هست) ولی مثل من دیزل پست نمیشیین
    تقسیماتش برای بچه های شمال که حدودا 10 درضد گرردان بودن- همه استان خودشون یا تهران افتادن
    برای بقیه هم هرجایی امکان داره تقسیم کنن
    فقط در مقطع لیسانس و فوق اموزش میده- البته چندتا فوق دیپلم هم بودن
    کسی سوالی داشت پیام خصوصی بده

2. 3 کاربر از meysam300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام من امروز صبح از اردبیل اعزام شدم به بیگلری استحقاقی را دادن ظهر برگشتیم تا چهارشنبه صبح هم مرخصی دادن من که تو این چند ساعت بی احترامی ازشون ندیدم از دوستام که اونجا آموزشی بودن پرسیدم اونا هم تعریف میکردن تقسیماتش هم مرزبانی نیست خیلی کم شاید از اونجا به مرز بفرستن بیشتر تقسیماتش تهرانه انشاالله که روزا ی خوبی تو بیگلری سپری کنیم
    عزیز من اسمم ابراهیم لشگریِ. اگه توی یه گروهان بیفتیم اونجا میبینمت احتمالا. منم تا اونجایی که تحقیق کردم میگن به سربازا احترام میذارن و همین خودش خیلیه. ایشالله روزای خوبی رو پشت سر بذاریم.

- - - Updated - - -

سلام من امروز صبح از اردبیل اعزام شدم به بیگلری استحقاقی را دادن ظهر برگشتیم تا چهارشنبه صبح هم مرخصی دادن من که تو این چند ساعت بی احترامی ازشون ندیدم از دوستام که اونجا آموزشی بودن پرسیدم اونا هم تعریف میکردن تقسیماتش هم مرزبانی نیست خیلی کم شاید از اونجا به مرز بفرستن بیشتر تقسیماتش تهرانه انشاالله که روزا ی خوبی تو بیگلری سپری کنیم
    عزیز من اسمم ابراهیم لشگریِ. اگه توی یه گروهان بیفتیم اونجا میبینمت احتمالا. منم تا اونجایی که تحقیق کردم میگن به سربازا احترام میذارن و همین خودش خیلیه. ایشالله روزای خوبی رو پشت سر بذاریم.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من فوق لیسانس حقوقم و 01 نزاجا افتادم کسی میدونه تقسیماتش چجوریه؟

چقد امکان داره بعد آموزشی سربازی رو همونجا ادامه بدم...چون نیم ساعت بیشتر تا خونه فاصله نداره و ازین جهت برام خوبه..امروزم که رفتم تا شنبه مرخصی دادن و یه سربازی گفت سه روز اولو نگه میدارن بعدش سه ولت میکنن بری خونه و فرداش باید پنج و نیم اینجا باشی
    نه تنها ٠١ بلكه كل يگان هاى اموزشى ارتش نقشى در تقسيمات ندارند، وظيفه ٠١ ارسال مدارك و مشخصات سربازان اموزشى به ستاد نيروى زمينى ارتش است انجا بر اساس نياز هر يگان در كشور تقسيمات انجام مى گيرد
    اما پرسنل وظيفه و تحصيل كرده ٠١ در دو قالب هستند يا پرسنل بخش ادارى ( با تعداد كم) و بخش ديگر افسرهاى اموزشى ( بخش بيشتر افسرها) كه بايد اعصاب فولادى داشته باشند از يك طرف با اخلاق ها و رفتارهاى فرمانده هاى يگان ها و گردان ها و دستورات انها كنار بيايند و از طرفى مسوليت حدود صد سرباز اموزشى را بر عهده داشته باشند و هر سرباز هم كه اخلاق خاص خودش را دارد
    خلاصه كلام يگان هاى نيروى زمينى بهترى در تهران است اكر پارتى داريد براى انها اقدام كنيد.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان یک سوال حیاتی داشتم اگر اطلاعی داشتید ممنون می شم کمک کنید ... می خواستم بدونم بعد از آموزشی تقسیمات ما برای اعزام به یگان توسط چه ارگان یا کسی انجام میشه؟ یعنی خود سازمان نظام وظیفه این کار رو انجام میده و اون رو به پادگان ابلاغ می کنه یا این کار تو خود پادگان انجام میشه؟! ... احیانا کسی که تو ارکان پادگان باشه می تونه باعث تعیین یگان خدمتی یه سرباز بشه؟! (واقعیتش من با یکی از سربازهای وظیفه کل کل کردم حالا یه چیزایی به من گفت که مثلا جات رو فلان جا می ندازم و از این حرف ها! می خوام ببینم راست گفته یا خالی بسته!)
    تقسيمات هر ارگان( ارتش ، سپاه و ناجا) جداست و ربطى به نظام وظيفه ندارد ، يگان هاى اموزشي مشخصات سربازان را به ستادهاى نيروى هر ارگان مى فرستند ، اگر فردى در يگان اموزشى نفوذى داشته باشد حتما بر تقسيمات اثر مى گذارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چرا انقد دیر دادا؟؟ محلشم بهم میگن کجا افتادم؟
    نه عزیز محلش رو بهتون نمیگن عزیز
    نمیدونم والا فک کنم به خاطر سربازهای هست که در صف برای خدمت موندن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

پس من کی میفهمم محل آموزشیم کجاس ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پس من کی میفهمم محل آموزشیم کجاس ؟؟
    یه هفته به اعزام

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

9. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت al pacinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
    دوستان من بین رفتن به سربازی و ارشد ازاد ماندم الان 25 سالم
    خیلی فکر کردم و با خودم کلنجار رفتم ولی نتوانستم تصمیم بگیرم
    از دوستان و اساتیدد خواهش و تمنا دارم با مشاوره و راهنمایی به من
    کمک کنند تا من بتوانم بهترین تصمیم در این اوضاع و شرایط بگیرم
    سپاسگذارم

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
    دوستان من بین رفتن به سربازی و ارشد ازاد ماندم الان 25 سالم
    خیلی فکر کردم و با خودم کلنجار رفتم ولی نتوانستم تصمیم بگیرم
    از دوستان و اساتیدد خواهش و تمنا دارم با مشاوره و راهنمایی به من
    کمک کنند تا من بتوانم بهترین تصمیم در این اوضاع و شرایط بگیرم
    سپاسگذارم
    سلام
    اگه مایه و آینده داری چه ملک چه خونه چه شغل دغدغه ای نداری یا خیلی کم داری آشنا و پارتی داری برای شغل برو درس بخون
    وگرنه بدو بدو دیره برای شغل
    Last edited by navid_fo; 26-10-2015 at 13:14.

12. 3 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کسی در مورد پلیس اطلاعات و امنیت عمومی چیزی میدونه؟ تو امریه که دادن بهم - 0فقط همین نوشته- نه ادرسی نه چیزی-- اصلن چی هست این؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •