بچه ها من یه مدته شبها یک مشکلی دارم اینکه بعضی سایت ها برام باز نمیشه باید کلی رفرش کنم ، یکجور دق میدن اکثر سایت های آپلود و دانلود اینجوری شدن مثل Filehippo یا ...
یک تست میگیرید نتیجه رو بزارید .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها من یه مدته شبها یک مشکلی دارم اینکه بعضی سایت ها برام باز نمیشه باید کلی رفرش کنم ، یکجور دق میدن اکثر سایت های آپلود و دانلود اینجوری شدن مثل Filehippo یا ...
یک تست میگیرید نتیجه رو بزارید .
من الان امتحان كردم يكي دو بار رفرش كردم فكر كنم به خاطره اينكه دارم دانلود ميكنم و نميتونم قطعش كنم
ولي مشكلي نداره
مشكل من با قطع شدناست كه سرعت به صفر ميرسه يا قطع ميشه كه بايد دوباره كانكت شد ولي در كانكت شدن دوباره ميگه پسورد اشتباست !!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟
و مجبورم دوباره پس رو وارد كنم در نتيجه هيچ وقت نميتونم IDM رو بزارم رو دانلود با خيال راحت برم چون يا سرعت
رسيده به صفر يا ديسي شده كه IDM هم مياد خودش دوباره كانكت شه كه ميگه پس اشتباست !!
اين ديگه چجوريشه ؟؟؟
من خوشم میاد که هر کاری راهی داره.شما روزها میتونی از تورنت دانلود کنی ولی دانلود شبانه از تورنت رو تعطیل کردن
بیشتر فایلهای جذاب و عموما بدون کپی رایت روی تورنته.البته صرفا میخواستم فایلهای مورد نیازم رو از سایت DriverPacks بارگذاری کنم که مدتیه دانلود مستقیم رو تعطیل کرده.
تنها راه حلی که خوب جواب میداد استفاده از یه نرم افزار لوکال پراکسی بر مبنای TOR بود به نام AdvOR که واقعا عالیه.تا
دیشب به راحتی با uTorrent و AdvOR میتونستم از تورنت دانلود کنم اما امشب متوجه شدم نرم افزار AdvOR هم تعطیل شده.اونایی که با TOR آشنا هستند میدونند که در چنین مواقعی میشه از Bridge relays برای Bypass کردن شیلترینگ استفاده کرد اما این کار هم عملی نبود.تو تنظیمات AdvOR میشه از پراکسی HTTP یا HTTPS بهره برد.اما پراکسی های تحت وب سرعت و قابلیت اطمینان پایینی دارند و زود به زود شناسایی و بلوکه میشند.
خدا پدر اینترنت رو بیامرزه.یه چرخی زدم و یه راه حل نسبتا سریع و عالی پیدا شد.یه نرم افزاری هست به نام Tunnelier که برای ایجاد ارتباط امن SSH کاربرد داره.فقط نیاز بود به یه اکانت SSH رایگان که سریع پیدا کردم.کافیه تو گوگل سرچ کنید "Free SSH account" البته تعداد این سایتا زیاده با امکانات متفاوت.
در نرم افزار Tunnelier یه سربرگی هست به نام Services که اونجا شما SOCKS/HTTP Proxy Forwarding رو Enable میکنید.به طور پیشفرض Listen Interface روی 127.0.0.1 و Listen Port روی 1080 تنظیمه.بعد به اکانت SSH خودتون لاگین میکنید.حالا میرید سراغ AdvOR.در ستون سمت چپ Bypass ISP Filtering رو انتخاب کنید وگزینه ALL TLS(SSL) connection will use this HTTPS Proxy رو فعال و در کادر متنی روبرو تایپ کنید 127.0.0.1:1080
حالا در نرم افزار AdvOR کانکت رو بزنید و حالشو ببرید.
این ترکیب از VPN به مراتب بهتر و امنتره.برخی سرورها از پورت 443 استفاده میکنند.
البته اینکاره ها میدونند که ترکیبات پر شمار دیگه ای هم وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سرویس اکو 128 دارم و واقعا ازش راضیم.فقط خیلیها باید طرز صحیح استفاده از اینترنت رو یاد بگیرن.گرچه با بعضی از انتقادها از شاتل موافقم اما بسیاری از این انتقادها یا بی دلیله یا به بالادستیهای شاتل مربوط میشه.
مثلا دوست عزیزی میگه در دانلود شبانه سرعت دانلود IDM به صفر میرسه.به این دوست میگم شما نباید بزاری کانکشنت idle بشه.سرور کانکشنهایی رو که صاحبشون میگیره میخوابه رو تشخیص میده !!! یه نرم افزار باید لطف کنه و وبگردی رو شبیه سازی کنه.
یا یه بار میخواستم از sourceforge برنامه ای رو دانلود کنم.سرعت دانلود زیر 10 کیلو بایت بود.اما بعد از کمک گرفتن از پراکسی به 40 کیلوبایت بر ثانیه افزایش پیدا کرد!!!(و با 2 دانلود همزمان دیگر حدود 60 کیلو بایت بر ثانیه) sourceforge نمیخواد پهنای باند زیادی رو به کاربر ایرانی اختصاص بده شما باید به عنوان کاربر غربی دانلود کنی،این تقصیر شاتل نیست.
یا هنوز خیلی از کابرا نمیدونن حتما باید از DNS HiJacking استفاده کنند.سرورهای پیشفرض DNS شاید(نمیگم حتما) تو اوقات مختلف عملکرد متفاوتی داشته باشند.اما وقتی شما یه سرور DNS خوب و سریع جایگزین کنی هم خیلی از سایتا باز میشه هم کمی سریعتر لود میشه.
...
Last edited by Ahmad24; 13-09-2011 at 04:44.
منم خوشم مياد كه خوب گول شاتلو خوردي اميدوارم گرفتار fair use policy نشي و سرعتت بالا بمونه ولي بايد بگم من تا سال قبل با اكو ١٢٨ شبانه با ١٠٠ حداقل و تا ٢٠٠ دانلود ميكردم ولي الان با اكو ٢٥٦ به زحمت سرعت شبانم به ٥٠ ميرسه دقيقا از همون سروري كه روزانه با ٢٠٠ ازش دانلود ميكنم و خدا نكنه ٢ ٣ شب زياد دانلود كنم كه محدود ميشم.و در مورد دانلود فكر ميكنم الان همه دانلود منيجرها anti idle دارن و نيازي به وبگردي نيست و البته اين قطع شدناي من در حاليه كه دارم وبگردي ميكنم.
دوست عزیز اگه میشه یاد بده
متاسفانه نتونستم بهت پ.خ بدم
آیدی من
Reza_Meybod_90
این شاتلم دیوانه شده یه شب سرعت دانلود 30 کیلوبایت هست یه شب هم 250 کیلوبایت
موندم چیکار کنم
علت این نوسان شدید سرعت دانلود بعد ساعت 1 چیه؟ دیشب واسه من بین 250 و 150 نوسان داشت هر ثانیه با یه سرعتی دانلود می کرد
مشکل مال همست؟؟ این ماه اینطوری شده قبلا نوسانی ندیده بودم اونم تا این حد
Last edited by ELDORAMO; 13-09-2011 at 12:54.
با speedtest هم امتحان كردي؟
IDM
خيلي تو دانلود نوسان نشون ميده خيلي لحظه اي سرعتو نشون ميده و الكي شلوغش ميكنه من يه مدته براي اينكه ديپ فريز دارم از Orbit استفاده ميكنم به خاطر خاصيت import broken files كه داره و خيلي بدرد من ميخوره و فايلي كه دانلود ميكني همون مقدار كه دانلود كردي قابل اجراست مثلا براي فايلاي صوتي وتصويري احتياج نيست صد در صد كامل شه تا قابل اجرا باشه كه متاسفانه idm اين خاصيتو نداره و به علاوه رايگان نيست.
اینو باهات موافقم ....![]()
ببخشیدا ولی دیگه شما خیلی توقعت بالاست! این نوسان دیگه مطمئناً مال ترافیک بالای شبانس و ربطی به محدودیت نداره چون اگه محدود کنه مثل امضای سرعت ثابت روی یه عددی میمونه. من اگه یه شب 150 میگرفتم کلام رو تا یه ماه مینداختم هوا. 150-250 کجا 4 کیلوبایت کجا
الآن هم شکر خدا online.shatel.ir زده:
Service Unavailable
Last edited by siamak_mu; 13-09-2011 at 16:53.
من یک سال پیش یه هارد یک ترابایتی اکسترنال تهیه کردم که نصفشو عمدتا با دانلود پر کردم.الانم که 2/3 دوره سرویسم رفته فقط 17 درصد پهنای باندم رو مصرف کردم و بدون هزینه اضافی الان 19 گیگ پهنای باند در دسترس دارم.یعنی 95 درصد استفاده من از اینترنت شبانه بوده.2 ساله از شاتل سرویس گرفتم و در این دو سال هر نرم افزاری خواستم دانلود کردم.بیش از 10 سیستم عامل از انواع ویندوز و لینوکس تا mac و freebsd رو دانلود کردم.من فکر کنم fair use policy بر کاربران سرویسهای پایه اکو اعمال نمیشه.من تا یک گیگ هم دانلود در یک شب داشتم.هرگز سرعت دانلودی بیش از 65 کیلوبایت بر ثانیه رو تجربه نکردم(البته IDM گاهی به سرش میزنه).خودمونیم سرعت 200 اونم با اکو 128 واقعا جای سوال داره !!! اینجایی که من زندگی میکنم میگن یه چیزی بگو بگنجه ،گنجشگ و تیر چراغ برق با هم جور در نمیان(از این طرز صحبت کردن معذرت میخوام اما چند سال زندگی تو یه شهر زیارتی و سر و کله زدن با این مردم فرشته خو آدمو آسمونی میکنه)
من فکر میکنم خیلی از مشکلات به خصوص در مورد قطعی به کارمندان و مدیران شریف مخابرات و زیرساخت برمیگرده.
تو شهری که من زندگی میکنم وضعیت خوبه البته کسی عاشق چشم و ابروی ما آدمای عادی نیست.تو این شهر موسسات و نهادهای علمی زیادی وجود داره که متعلق به آدمای متنفذه و نمیتونند بد سرویس بدند.ما هم نفعشو میبریم.ضمنا کاربرای خانگی(که عموما دانلود شبانه دارند) کمتر از شهرهای دیگر هستند و رقابت کمتری بر سر پهنای باند وجود داره.
ضمنا یه مطلب دیگه اینکه هیچ ترفندی عمر طولانی نداره.دوستان عزیز خودشون رو بروز میکنند ما هم باید روشهامون رو به روز کنیم و تغییر بدیم.این مطلبی که من تو پست قبل گفتم شاید 20 روز دیگه کارایی نداشته باشه
دانلود منیجر به مدت طولانی با یک یا چند IP محدود تبادل اطلاعات داره(تو دانلودهای سنگین)شناسایی کاربرهایی که پشت سیستمشون نیستند کار سختی نیست.ادمین سرور با اسکریپتهایی میتونه این کانکشنها رو تشخیص بده و با یه باز توزیع پهنای باند بین کاربرای فعال و اختصاص حداقلی یا دیسکانکت کردن کانکشنهای غیر فعال استفاده 1000 درصدی از ظرفیت ISP رو میسر کنه !!! در مورد دایال آپ که این قضیه کاملا صادق بود.
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)