تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3330 از 4105 اولاول ... 233028303230328033203326332733283329333033313332333333343340338034303830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,291 به 33,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من تا آخر هفته دفترچرو پست میکنم ب نظرتون اعزامم کی میشه همون روز ک پست کنم بهم میگن؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک کنید
    برج چهار سال دیگه میفتین.
    بله همون موقع بهتون میگن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

2. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

چرا انقد دیر دادا؟؟ محلشم بهم میگن کجا افتادم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

بند کارت معافی رو چجوری میشه تغییر داد؟ اخیرا هومو هم اضافه شده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام بچه ها. من اعزام 3/8 از همدان بودم. امروز خیلیارو فرستادن 01 و 02 تهران و مشهد و نیروی انتظامی مالک اشتر اراک. 45 نفر از مارو که منم جزوشون بودم انداختن پادگان شهید بیگلری مشکین شهر اردبیل(نیروی انتظامی) گفتن فردا صبح بیاید روبروی نظام وظیفه تا بفرستیمتون برید. حالا خواستم ببینم جاش چجوریه؟ هرکسی تجربه داره لطفا بگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام من کارشناش ارشد عمران خاک و پی خوندم. هم لیسانس و هم فوق دولتی بودم. من میخوام خدمتم رو تو قرار گاه خاتم تو اهواز بگذرونم. چکار باید بکنم . در ضمن بسیجی هم ندارم ولی رزومه علمی قویی دارم. در کل چکار کنم که بتونم همین اهواز پذیرش بگیرم. چه مراحلی رو باید طی کنم
    مرسی باتشکر از راهنماییتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با سلام من کارشناش ارشد عمران خاک و پی خوندم. هم لیسانس و هم فوق دولتی بودم. من میخوام خدمتم رو تو قرار گاه خاتم تو اهواز بگذرونم. چکار باید بکنم . در ضمن بسیجی هم ندارم ولی رزومه علمی قویی دارم. در کل چکار کنم که بتونم همین اهواز پذیرش بگیرم. چه مراحلی رو باید طی کنم
    مرسی باتشکر از راهنماییتون
    تو سایت khatam.com قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فرم های مربوطه رو تکمیل کنید (مشخصات فردی، بسیجی، تحصیلی).
    حداقل، داشتن عضویت بسیجی عادی الزامیه (طبق شرایط ذکر شده تو سایت مذکور).
    تا حداکثر یک ماه مانده به اعزام، پذیرشتون نهایی میشه و بهتون جهت تحویل مدارک اطلاع میدن.

Sent by Tapatalk on Android
    Last edited by Globe; 25-10-2015 at 18:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام بچه ها. من اعزام 3/8 از همدان بودم. امروز خیلیارو فرستادن 01 و 02 تهران و مشهد و نیروی انتظامی مالک اشتر اراک. 45 نفر از مارو که منم جزوشون بودم انداختن پادگان شهید بیگلری مشکین شهر اردبیل(نیروی انتظامی) گفتن فردا صبح بیاید روبروی نظام وظیفه تا بفرستیمتون برید. حالا خواستم ببینم جاش چجوریه؟ هرکسی تجربه داره لطفا بگه.
    سلام من امروز صبح از اردبیل اعزام شدم به بیگلری استحقاقی را دادن ظهر برگشتیم تا چهارشنبه صبح هم مرخصی دادن من که تو این چند ساعت بی احترامی ازشون ندیدم از دوستام که اونجا آموزشی بودن پرسیدم اونا هم تعریف میکردن تقسیماتش هم مرزبانی نیست خیلی کم شاید از اونجا به مرز بفرستن بیشتر تقسیماتش تهرانه انشاالله که روزا ی خوبی تو بیگلری سپری کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان یک سوال حیاتی داشتم اگر اطلاعی داشتید ممنون می شم کمک کنید ... می خواستم بدونم بعد از آموزشی تقسیمات ما برای اعزام به یگان توسط چه ارگان یا کسی انجام میشه؟ یعنی خود سازمان نظام وظیفه این کار رو انجام میده و اون رو به پادگان ابلاغ می کنه یا این کار تو خود پادگان انجام میشه؟! ... احیانا کسی که تو ارکان پادگان باشه می تونه باعث تعیین یگان خدمتی یه سرباز بشه؟! (واقعیتش من با یکی از سربازهای وظیفه کل کل کردم حالا یه چیزایی به من گفت که مثلا جات رو فلان جا می ندازم و از این حرف ها! می خوام ببینم راست گفته یا خالی بسته!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

پرندک کوجا؟
    از اتوبان افسریه برید سه راه افسریه و بعد آزادگان غرب و بعدش وارد اتوبان تهران ساوه بشید و حدود 25 کیلومتر بعد به این پادگان ها میرسید

میزنن برات ب صورت غیر بهداشتی [/COLOR][/RIGHT]

خدا رو شکر امروز که گیر ندادن مرخصی نوشتن تا شنبه....گفتن شنبه کچل کرده بیاید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان

من فوق لیسانس حقوقم و 01 نزاجا افتادم کسی میدونه تقسیماتش چجوریه؟

چقد امکان داره بعد آموزشی سربازی رو همونجا ادامه بدم...چون نیم ساعت بیشتر تا خونه فاصله نداره و ازین جهت برام خوبه..امروزم که رفتم تا شنبه مرخصی دادن و یه سربازی گفت سه روز اولو نگه میدارن بعدش سه ولت میکنن بری خونه و فرداش باید پنج و نیم اینجا باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •