برج چهار سال دیگه میفتین.
بله همون موقع بهتون میگن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
برج چهار سال دیگه میفتین.
بله همون موقع بهتون میگن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
چرا انقد دیر دادا؟؟ محلشم بهم میگن کجا افتادم؟
بند کارت معافی رو چجوری میشه تغییر داد؟ اخیرا هومو هم اضافه شده!
سلام بچه ها. من اعزام 3/8 از همدان بودم. امروز خیلیارو فرستادن 01 و 02 تهران و مشهد و نیروی انتظامی مالک اشتر اراک. 45 نفر از مارو که منم جزوشون بودم انداختن پادگان شهید بیگلری مشکین شهر اردبیل(نیروی انتظامی) گفتن فردا صبح بیاید روبروی نظام وظیفه تا بفرستیمتون برید. حالا خواستم ببینم جاش چجوریه؟ هرکسی تجربه داره لطفا بگه.
با سلام من کارشناش ارشد عمران خاک و پی خوندم. هم لیسانس و هم فوق دولتی بودم. من میخوام خدمتم رو تو قرار گاه خاتم تو اهواز بگذرونم. چکار باید بکنم . در ضمن بسیجی هم ندارم ولی رزومه علمی قویی دارم. در کل چکار کنم که بتونم همین اهواز پذیرش بگیرم. چه مراحلی رو باید طی کنم
مرسی باتشکر از راهنماییتون
تو سایت khatam.com قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فرم های مربوطه رو تکمیل کنید (مشخصات فردی، بسیجی، تحصیلی).
حداقل، داشتن عضویت بسیجی عادی الزامیه (طبق شرایط ذکر شده تو سایت مذکور).
تا حداکثر یک ماه مانده به اعزام، پذیرشتون نهایی میشه و بهتون جهت تحویل مدارک اطلاع میدن.
Sent by Tapatalk on Android
Last edited by Globe; 25-10-2015 at 18:58.
سلام من امروز صبح از اردبیل اعزام شدم به بیگلری استحقاقی را دادن ظهر برگشتیم تا چهارشنبه صبح هم مرخصی دادن من که تو این چند ساعت بی احترامی ازشون ندیدم از دوستام که اونجا آموزشی بودن پرسیدم اونا هم تعریف میکردن تقسیماتش هم مرزبانی نیست خیلی کم شاید از اونجا به مرز بفرستن بیشتر تقسیماتش تهرانه انشاالله که روزا ی خوبی تو بیگلری سپری کنیم
سلام به همه دوستان یک سوال حیاتی داشتم اگر اطلاعی داشتید ممنون می شم کمک کنید ... می خواستم بدونم بعد از آموزشی تقسیمات ما برای اعزام به یگان توسط چه ارگان یا کسی انجام میشه؟ یعنی خود سازمان نظام وظیفه این کار رو انجام میده و اون رو به پادگان ابلاغ می کنه یا این کار تو خود پادگان انجام میشه؟! ... احیانا کسی که تو ارکان پادگان باشه می تونه باعث تعیین یگان خدمتی یه سرباز بشه؟! (واقعیتش من با یکی از سربازهای وظیفه کل کل کردم حالا یه چیزایی به من گفت که مثلا جات رو فلان جا می ندازم و از این حرف ها!می خوام ببینم راست گفته یا خالی بسته!)
خدا رو شکر امروز که گیر ندادن مرخصی نوشتن تا شنبه....گفتن شنبه کچل کرده بیاید
سلام دوستان
من فوق لیسانس حقوقم و 01 نزاجا افتادم کسی میدونه تقسیماتش چجوریه؟
چقد امکان داره بعد آموزشی سربازی رو همونجا ادامه بدم...چون نیم ساعت بیشتر تا خونه فاصله نداره و ازین جهت برام خوبه..امروزم که رفتم تا شنبه مرخصی دادن و یه سربازی گفت سه روز اولو نگه میدارن بعدش سه ولت میکنن بری خونه و فرداش باید پنج و نیم اینجا باشی
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)