تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3330 از 4751 اولاول ... 2330283032303280332033263327332833293330333133323333333433403380343038304330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,291 به 33,300 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

مشترک گرامی ():
    متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.

از توجه شما سپاس گزاریم.

با سپاس
    مشترک گرامی ():
    با احترام،
    علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به دلیل مشکل غیر منتظره ای که به دلیل سهل انگاری در عملیات اجرایی یکی از سازمان ها در شبکه ی شاتل رخ داد، در تاریخ 12 شهریور ماه 1390، به مدت دو ساعت و نیم شاهد قطعی سرویس اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی شما بوده ایم. بی گمان، همکاران فنی این شرکت، تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین هنگام ممکن برطرف گردد، با این همه در دو مقطع زمانی با قطعی مواجه شدیم. اگر چه، مدت زمان اختلال یاد شده شامل تعهد ارایه ی سرویس شاتل (SLA) نمی شود، اما با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز، یک گیگابایت ترافیک رایگان در تاریخ 24 شهریور ماه، به سرویس شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی جاری سرویس خویش بهره گیرید.
    امیدواریم در آینده شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایه ی سرویس با بالاترین کیفیت ممکن یکی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود.

با سپاس
    امور مشترکین گروه شرکت های شاتل
    برای شما نیومده؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برا منم اومده ...

جدی؟ یعنی چی فسخ نمیشه؟!فقط برای اکو اینطوریه؟! خوب دیگه هزینه اشتراک رو نمیدیم تا خودشون محبور بشن رانژه رو بردارن!
    آره ، نوشته فسخ و تغییر سرویس اکو امکان پذیر نیست ولی Art اینطوری نیستش ( امکان پذیر هست ) میخواید از شاتل بیاید بیرون به نظر من صبر کنید تموم شه سرویس ، دو حالت داره ! خودشون درجا از رانژه در میارن ، یا در نمیارن شما هم نوشه جونت البته ممکنه از دماغ آدم بکشن بیرون ولی شما میتونی بگی طبق قرارداد باید در فلان تاریخ سرویس رو جمع میکردی ! به من چه ؟

هنوز هدیه تولد میدن ؟
    Last edited by milad_gta; 12-09-2011 at 10:33.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای منم اومد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشترک گرامی (------):
    متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.

یا خدا ، باز کدام سرویسها را می خواهند ببندند ، کسی اطلاعی دارد؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ولی عملا تو قرارداد من هست که فسخ نمیشه کرد ولی بچه ها من خیلی گشتم همه مثل هم هستن باز تو این اوضاع شاتل بهتره ... خودتون یه پرس و جو کنید جایی پیدا کردید به ما هم بگید .
    اون قراردادها به درد خودشون میخوره میلاد جان.کلا تو ایران قرارداد یعنی هیچ و پوچ.
    شما وقتی هزینه پرداخت نکنی مجبور میشن باهات راه بیان.
    خودم امروز صبح یه قرارداد مالی دیگه رو از این رو به اون رو کردم.

6. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب آره ، وقتی پولشون رو ندی جم میکنن ولی وقتی 1 ماه از سرویس مونده باشه و بخوای از فلاکتشون در بیای دق میدن lol

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جريان اين مشكل چيه شاتل ايميل داده؟
    من سريع وي پي كانكت كردم ديدم مشكلي نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر کنم باز مسنجرا قراره قاط بزنن .

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    سوالی دارم مخواستم چند کامپیوتر را به اینترنت share کنم اما میخواستم از طریق خود مودم share بشود مثلا مودم 4 پورته
    حالا میخواستم بدونم شاتل با هر نوع مودمی مشکلی نداره ؟ مثلا اگر از مودم d link استفاده کنم مشکلی با شاتل نداره ؟ البته از مودم symphony استفاده کردم با شاتل و مشکلی نداشت

ار دوستانی که از شاتل استفاده میکنند لطفا مودمی که بتونه چند کامپیوتر را share کنه بدونه اینکه که به هم وابستگی داشته باشن لطفا معرفی کنند و کیفیتش خوب باشه و زیاد گرون هم نباشه و وایرلس نباشه مثلا قیمت 25 تا 30 تومان باشه
    مرسی
    خداحافظ
    مودهای adsl حداکثر 4 پورت لن دارن که خوش قیمت ترینش TP-Link 8840T با قیمت 30 هزار تومن هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدیدا قطع شدن ها به اوج رسیده و دم به دقیقه دی سی می شم و بین نیم ساعت تا 2 ساعت دیگه اصلا وصل نمی شه
    امروز حدود یه ساعت دوباره یاهو بی و پ ن کانکت نمی شد
    واقعا جواب این همه اعصاب خوردی مارو کی می خواد بده؟
    خدا ازشون نگذره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •