خوب اون قاب هستش دیگه باید قاب عوض کنی اگه چند تا خش زیاد مهم نیست اگه بد جور قاب عوض کن
خوب اون قاب هستش دیگه باید قاب عوض کنی اگه چند تا خش زیاد مهم نیست اگه بد جور قاب عوض کن
أوستان کسی هست که گوشی شو تبدیل کرده باشه به کا810 می خوام بدونم راضی هست
هم نرم افزاری هم قابی چون اون موقع یکی از دوستام k750 رو به w800 کرده بود یک چیز تابلو بود چراغ زیر صفحه اش سفید بود در صورتی که نباید اون رنگی بود و یکی هم دکمه ها درست قرار نگرفته بود می خوام بدونم تبدیل کنم قشنگ مثل k810 میشه یا یک سری مشکلات هم پیش م یاد می خوام بدونم بعد برم نرم افزاری که می دونم از نظر قاب می خوام بدونم قشنگ قاب k810 به k800 می خوره و هیجاش مشکل دار نمی شه و انگار اصلا k810 گرفتی؟
کسی نمی خواد جواب ما رو بده بابا من می خوام همین امروز عوض کنم هم فلش کنم هم قاب عوض کنم
اصلا یه چیزی تو بازار پیدا نمیشه کرد که به این خش ها بزنیم دیگه لازم نشه lcd رو عوض کرد؟
سلام.
دو سؤال دارم.
اول اينکه من يه اسکين مديا پلير دانلود کردم ، حالا بايد کجا بريزمش ؟ ( منظورم آدرس tpa هست)
دوم هم اينکه به غير از درايور صدا و دوربين درايور ديگه اي هم هست که بشه روی گوشی نصب کرد ؟
دوستان اگه می شه یک درایور دوربین بزارید سریع فوری احتیاج دارم
راستی علی جان اسکین فکر کنم پتچ هستش و باید توی گوشیت پتچت کنی
من کلی پیت به نام سونی اریکسون گرفتم اما انگار هیچ کدام کار نمی کنه یا اینکه من اشتباه پتچ می زنم یکی اموزش مختصر پتچ می ده
فرم ویر گوشی من این هست :
R8ba024
باید فریم ویر جدیدی بریزم ؟
گوش من k810 هست که شماره سریال اون کاملا با جعبه و پشت گوشی یکی هست فقط یک عدد 2 رقمی 63 در خود گوشی و آخر اضافه تر داره
گوشی من سریال اصلی هست؟
اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اگر ممکنه بهترین تنظیمات برای تبدیل ویدیو به mp4 قابل پخش در گوشی به بهترین کیفیت به همراه اسم برنامه برای اینکار هم معرفی کنید
ممنون
از نظر نرم افزاري من راضي ام چون قبلا نميتونستم 2 تا نرم افزار جاوا را با هم باز كنم ولي الان ميشه.
ولي از نظر شكل ظاهري فكر نكنم امكان پذير باشه آخه 810 از 800 باريكتره.
چرا پيدا ميشه البته واسه گوشي مطمئن نيستم ولي يكي از فاميلاي ما واسه lcd دوربينش از همين پلاستيك هايي كه ميچسبونن رو صفحه خريده بود 5000 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)