وقتی وصل نمیشه چه اروری میده؟؟؟
سعی کنید درایورتون رو از طریق DeviceManager و Update driver نصب کنید نه از خود cd مودم
اگه درایور مناسب هم ندارید, در اینجا مطرح کنید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی وصل نمیشه چه اروری میده؟؟؟
سعی کنید درایورتون رو از طریق DeviceManager و Update driver نصب کنید نه از خود cd مودم
اگه درایور مناسب هم ندارید, در اینجا مطرح کنید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد update my source رو بزنيد
در ویستا یک shell دیگه به فونت ها به نام Segoe UI اضاف شده که فونت بسیار خوبیه اما وقتی با فونت هایی که قبلا ویندوز داشته مثل Tahoma, MS Sans Serif, Microsoft Sans Serif, and/or Arial در یک Font-Family جدا قرار میگیره یه سری مشکلاتی رو احتمال داره به وجود بیاره که یکیش مورد شما بود با این کد تمام فونت ها در یک Font-Family قرار میگیرند و مشکل شما حل میشه....
اگر هم میخوای بدونی کدوم کلید رو عوض میکنه این هست:
که فونت Segoe UI رو در اون مسیر دوباره با فونت های دیگه render میکنه.HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion FontSubstitutes
در مورد bluetooth هم فکر نکنم ربطی به این داشته باشه چون این فقط فونت رو دستکاری میکنه اما به هر حال واسه شما که بد نشد
موفق باشی.
لینک عکس خطا رو براوتون میذارم:
البته بگم که واسه نصب این مودم اول باید از رو CD نصب رو شروع کنی بعد در ادامه نصب ازمون میخواد که مودم رو وصل کنیم.حالا من موندم چرا خودش کانکشن درست نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه:
چطوری میشه کانکشن های ایجاد شده رو حذف کرد
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده
من میخوام Net framework 3 رو نصب کنم اما یه اروری میده
نوشته برو کنترل پنل مثلا" فلان جا فلان کار رو انجام بده
اما من رفتم و یه کارهایی کردم
باز هم درست نشد
نصب نمیشه
اگر ممکن هست راهنمایی کنید
این هم ارور
![]()
میشه بگین از کدام قسمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ب توضیح کامل)
با تشکر.![]()
با سلام
در پایین راست صفحه روی connection کلیک راست کنید روی network and sharing center کلیک کنید و روی manage network connection کلیک کنید. حالا هر کدام را خواستید حذف کنید
netframework 3.0 تو ویستا به صورت پیش فرض نصب شده
تو تصویر با کادر قرمز مشخص کرده ام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)