تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 452 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

وقتی حجم شبانه رو حذف کرده برای طرح 360، باید قیمت بسته های 360 رو ارزون کنه. چون به هرحال اون مقدار حجم، یه مبلغی پولش بوده و حالا که حذف شده، باید پول بسته کمتر باشه تا کاربر اگه خواست بتونه حجم اضافه یا گیگ پک بخره
    اگر هم ارزون نکنن، دقیقاً مصداق بارز کم فروشی و گران فروشی هست.
    خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟

2. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟
    خیر
    حجم شبانه جزو هدیه نبوده. جزو خود بسته بوده و کلمه هدیه هم کنار حجم شبانه نبود.
    من عکس بسته های قبل رو دارم. داخل هیچکدوم اسمی از هدیه نیست. مثلاً نوشته ۲۰۰۰ گیگابایت حجم شبانه
    حتی اسم رایگان هم کنارش نیست.
    پس این یعنی پول حجم شبانه هم داخل قیمت کل بسته گنجانده شده بوده و الان وقتی حجم شبانه رو حذف کردند،باید قیمت بسته رو متناسب با قیمت حجم شبانه کم کنند. در غیر اینصورت این شرکت متهم هست به گران فروشی و کم فروشی.

4. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خیر
    حجم شبانه جزو هدیه نبوده. جزو خود بسته بوده و کلمه هدیه هم کنار حجم شبانه نبود.
    من عکس بسته های قبل رو دارم. داخل هیچکدوم اسمی از هدیه نیست. مثلاً نوشته ۲۰۰۰ گیگابایت حجم شبانه
    حتی اسم رایگان هم کنارش نیست.
    پس این یعنی پول حجم شبانه هم داخل قیمت کل بسته گنجانده شده بوده و الان وقتی حجم شبانه رو حذف کردند،باید قیمت بسته رو متناسب با قیمت حجم شبانه کم کنند. در غیر اینصورت این شرکت متهم هست به گران فروشی و کم فروشی.

همه ی برادران عزیز درست میگوند مبین نت دیگر مبین نت قبلی نیس خودش با دست خودش میخواد خودشو ورشکسته کنه یا ملت رو با چشم دیگه ای میبینن من که دیگه هم شکایت کردم هم از طریق صدای مشتری به خوده1575زنگ زدم وگله از سرعت و پینگ و خدمات گفتم من دیگه طرح نمیخرم یک . دو ماه طول نمی کشه مبین نت ورشکسته بشه علت حذف شدن قرار داد360 شبانه قصدا بوده از سوی مبین نت که بیشتر منفعت کنه که شرعی و عرفا حرام هست
    بسته ازش نخرید والسلام

6. 5 کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

همه ی برادران عزیز درست میگوند مبین نت دیگر مبین نت قبلی نیس خودش با دست خودش میخواد خودشو ورشکسته کنه یا ملت رو با چشم دیگه ای میبینن من که دیگه هم شکایت کردم هم از طریق صدای مشتری به خوده1575زنگ زدم وگله از سرعت و پینگ و خدمات گفتم من دیگه طرح نمیخرم یک . دو ماه طول نمی کشه مبین نت ورشکسته بشه علت حذف شدن قرار داد360 شبانه قصدا بوده از سوی مبین نت که بیشتر منفعت کنه که شرعی و عرفا حرام هست
    بسته ازش نخرید والسلام
    دقیقا پیداست خودش همچین چیزی میخواد حتما مشترکین 360 اونقدر سود نداره برای شرکت مبین نت و میخواد مجبور کنه مشترکین 360 رو که یا تخلیه کنند و مودم ذو پس بدهند یا با هزینه دو برابری بدون شبانه استفاده کنند
    من که تمدید نمیکنم مبین نتم رو یک گیگ مونده از بسته ام

8. 3 کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قابل تغییر باشن برای همه باید قابل تغییر باشه نه فقط یک عده
    وقتی زورمون نمیرسه تکلیف چیه

اینکه بیاد تو tdتحت پوشش 1000گیگ بده بعد تو 360 هر چی بسته خوب باشه رو حذف کنه
    تازه ی عده هم که 100هزار تومن گرونتر خریدن فقط بخاطر رومینگش که بتونن همجا ببرنش

10. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دقیقا پیداست خودش همچین چیزی میخواد حتما مشترکین 360 اونقدر سود نداره برای شرکت مبین نت و میخواد مجبور کنه مشترکین 360 رو که یا تخلیه کنند و مودم ذو پس بدهند یا با هزینه دو برابری بدون شبانه استفاده کنند
    من که تمدید نمیکنم مبین نتم رو یک گیگ مونده از بسته ام
    امروز خریت کردم یه بسته ی یک ماهه 7 گیگ رو سی تومن خریدم برای تست که ببینم پینگش درست شده یا نه ولی متاسفانه همون اشغالیه که قبلا بود دیگه طرح مفتی هم بزاره محاله شارژ کنم ولی بمونه اگه یه وقت اینترنتام به فنا رفتن به عنوان دایال اپ ازش استفاده میکنم

12. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من یه نظری رو اینجا بیان میکنم ، اگر موافق بودین همه با هم اعلام حمایت کنیم و تلاش کنیم که به نتیجه برسیم.
    به نظرم بهترین کار اینه که همگی یه همتی بکنیم و با هر گونه حمایتی که ازمون برمیاد ، تلاش کنیم برای هک کردن مودم موبین نت.
    من اول خرداد اومدم از مبین نت سرویس گرفتم. 100 تومن پول اضافه دادم برای طرح 360 حالا اینا اومدن از طرح 360 سرویس های مناسبش رو حذف کردن و باید برای اینترنت 7 گیگ حدود 30 تومن پرداخت کنیم. خب همراه اول هم دقیقا به همین قیمت داره سرویس ارائه میکنه.
    بهترین کار اینه که مودم رو هک کنیم و بریم از شرکتای دیگه خدمات بگیریم. مثل های وی یا حتی همراه اول. تا هم این شرکت موبین نت ورشکسته بشه . هم اینکه یه بفهمن که با وجود ما کاربران هست که می تونن سر پا باشن. پس باید به خواسته های ما توجه کنن.
    تا زمانی هم که نتیجه نگرفتیم به هیچ عنوان ازشون سرویس نخریم تا استارتش رو زده باشیم.
    پس علاوه بر نخریدن سرویس و شکایت کردن ، هَک کردن مودم هاشون رو هم بزاریم توی برنامه مون. همه با هم میتونیم . باور کنید 100 نفر جمع بشیم ، پول بزاریم روی همدیگه ، از خود کشور چین هم میتونیم هکر استخدام کنیم برام مودم رو هک بکنه

14. 2 کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان از پنل مبین نت میشه وسط یک دوره طرح رو عوض کرد ؟؟ .. مثلا اگه برای ورودی 100 گیگ سه ماهه بگیرم اگه زودتر از 3 ماه تموم شد میتونم طرحهای دیگه رو بگیرم و این طرح رو کنسل کنم یا باید حتما گیگ اضافه بخرم تا بشه سر تاریخ اتمام دوره ؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض پست دیلیت شود

می‌خوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمی‌دونم
    Last edited by persian.godfather; 07-09-2019 at 17:19. دليل: فروم اشتباهی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دوستان من یه نظری رو اینجا بیان میکنم ، اگر موافق بودین همه با هم اعلام حمایت کنیم و تلاش کنیم که به نتیجه برسیم.
    به نظرم بهترین کار اینه که همگی یه همتی بکنیم و با هر گونه حمایتی که ازمون برمیاد ، تلاش کنیم برای هک کردن مودم موبین نت.
    من اول خرداد اومدم از مبین نت سرویس گرفتم. 100 تومن پول اضافه دادم برای طرح 360 حالا اینا اومدن از طرح 360 سرویس های مناسبش رو حذف کردن و باید برای اینترنت 7 گیگ حدود 30 تومن پرداخت کنیم. خب همراه اول هم دقیقا به همین قیمت داره سرویس ارائه میکنه.
    بهترین کار اینه که مودم رو هک کنیم و بریم از شرکتای دیگه خدمات بگیریم. مثل های وی یا حتی همراه اول. تا هم این شرکت موبین نت ورشکسته بشه . هم اینکه یه بفهمن که با وجود ما کاربران هست که می تونن سر پا باشن. پس باید به خواسته های ما توجه کنن.
    تا زمانی هم که نتیجه نگرفتیم به هیچ عنوان ازشون سرویس نخریم تا استارتش رو زده باشیم.
    پس علاوه بر نخریدن سرویس و شکایت کردن ، هَک کردن مودم هاشون رو هم بزاریم توی برنامه مون. همه با هم میتونیم . باور کنید 100 نفر جمع بشیم ، پول بزاریم روی همدیگه ، از خود کشور چین هم میتونیم هکر استخدام کنیم برام مودم رو هک بکنه
    عمو اين مودم طوري لاك شده كه هيچ رقمه هك نميشه و جز خود مبين نت كسي نميتونه انلاكش كنه به نظر من دنبال يه مهندس الكترونيك باشي بهتره تا يه هكر

18. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •