خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟
خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟
خیر
حجم شبانه جزو هدیه نبوده. جزو خود بسته بوده و کلمه هدیه هم کنار حجم شبانه نبود.
من عکس بسته های قبل رو دارم. داخل هیچکدوم اسمی از هدیه نیست. مثلاً نوشته ۲۰۰۰ گیگابایت حجم شبانه
حتی اسم رایگان هم کنارش نیست.
پس این یعنی پول حجم شبانه هم داخل قیمت کل بسته گنجانده شده بوده و الان وقتی حجم شبانه رو حذف کردند،باید قیمت بسته رو متناسب با قیمت حجم شبانه کم کنند. در غیر اینصورت این شرکت متهم هست به گران فروشی و کم فروشی.
![]()
همه ی برادران عزیز درست میگوند مبین نت دیگر مبین نت قبلی نیس خودش با دست خودش میخواد خودشو ورشکسته کنه یا ملت رو با چشم دیگه ای میبینن من که دیگه هم شکایت کردم هم از طریق صدای مشتری به خوده1575زنگ زدم وگله از سرعت و پینگ و خدمات گفتم من دیگه طرح نمیخرم یک . دو ماه طول نمی کشه مبین نت ورشکسته بشه علت حذف شدن قرار داد360 شبانه قصدا بوده از سوی مبین نت که بیشتر منفعت کنه که شرعی و عرفا حرام هست
بسته ازش نخرید والسلام
دقیقا پیداست خودش همچین چیزی میخواد حتما مشترکین 360 اونقدر سود نداره برای شرکت مبین نت و میخواد مجبور کنه مشترکین 360 رو که یا تخلیه کنند و مودم ذو پس بدهند یا با هزینه دو برابری بدون شبانه استفاده کنند
من که تمدید نمیکنم مبین نتم رو یک گیگ مونده از بسته ام
وقتی زورمون نمیرسه تکلیف چیه
اینکه بیاد تو tdتحت پوشش 1000گیگ بده بعد تو 360 هر چی بسته خوب باشه رو حذف کنه
تازه ی عده هم که 100هزار تومن گرونتر خریدن فقط بخاطر رومینگش که بتونن همجا ببرنش
امروز خریت کردم یه بسته ی یک ماهه 7 گیگ رو سی تومن خریدم برای تست که ببینم پینگش درست شده یا نه ولی متاسفانه همون اشغالیه که قبلا بود دیگه طرح مفتی هم بزاره محاله شارژ کنم ولی بمونه اگه یه وقت اینترنتام به فنا رفتن به عنوان دایال اپ ازش استفاده میکنم![]()
دوستان من یه نظری رو اینجا بیان میکنم ، اگر موافق بودین همه با هم اعلام حمایت کنیم و تلاش کنیم که به نتیجه برسیم.
به نظرم بهترین کار اینه که همگی یه همتی بکنیم و با هر گونه حمایتی که ازمون برمیاد ، تلاش کنیم برای هک کردن مودم موبین نت.
من اول خرداد اومدم از مبین نت سرویس گرفتم. 100 تومن پول اضافه دادم برای طرح 360 حالا اینا اومدن از طرح 360 سرویس های مناسبش رو حذف کردن و باید برای اینترنت 7 گیگ حدود 30 تومن پرداخت کنیم. خب همراه اول هم دقیقا به همین قیمت داره سرویس ارائه میکنه.
بهترین کار اینه که مودم رو هک کنیم و بریم از شرکتای دیگه خدمات بگیریم. مثل های وی یا حتی همراه اول. تا هم این شرکت موبین نت ورشکسته بشه . هم اینکه یه بفهمن که با وجود ما کاربران هست که می تونن سر پا باشن. پس باید به خواسته های ما توجه کنن.
تا زمانی هم که نتیجه نگرفتیم به هیچ عنوان ازشون سرویس نخریم تا استارتش رو زده باشیم.
پس علاوه بر نخریدن سرویس و شکایت کردن ، هَک کردن مودم هاشون رو هم بزاریم توی برنامه مون. همه با هم میتونیم . باور کنید 100 نفر جمع بشیم ، پول بزاریم روی همدیگه ، از خود کشور چین هم میتونیم هکر استخدام کنیم برام مودم رو هک بکنه
سلام
دوستان از پنل مبین نت میشه وسط یک دوره طرح رو عوض کرد ؟؟ .. مثلا اگه برای ورودی 100 گیگ سه ماهه بگیرم اگه زودتر از 3 ماه تموم شد میتونم طرحهای دیگه رو بگیرم و این طرح رو کنسل کنم یا باید حتما گیگ اضافه بخرم تا بشه سر تاریخ اتمام دوره ؟؟
ممنون
میخوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمیدونم
Last edited by persian.godfather; 07-09-2019 at 17:19. دليل: فروم اشتباهی
عمو اين مودم طوري لاك شده كه هيچ رقمه هك نميشه و جز خود مبين نت كسي نميتونه انلاكش كنه به نظر من دنبال يه مهندس الكترونيك باشي بهتره تا يه هكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)