گوشي منz530مي خوام بدونم ليست رد داره يا نه آيا؟اگه داره ميشه راهنماييم كني چطور فعالش كنم آيا؟
گوشي منz530مي خوام بدونم ليست رد داره يا نه آيا؟اگه داره ميشه راهنماييم كني چطور فعالش كنم آيا؟
1. سیمکارتت ایرانسله دیگه؟؟
اگه ایرانسله و تنظیمات رو از طریق شبکه گرفتی ، برو توی internet settings و در قسمت connect using ، گزینه irancell-GPRS1 رو انتخاب کن
2. مگه میشه برنامه ها کوچیک نشه؟؟؟
برنامه اپرا مینی رو باز کن ، موقعی که کامل بالا اومد ، کلید قطع تماس رو بزن ، گزینه دوم یعنی minimize یا "کوچک کردن" رو انتخاب کن ، حالا به مرورگر گوشیت برو ، یه سایتی رو بزن و هر موقع سایت بالا اومد ، کلیدی که روی گوشیت نماد "فلش رو به بالا" داره رو بزن و برنامه اپرا مینی رو resume کن و به اینترنت وصل شو
در ضمن سرعت اینترنت ایرانسل پایینه و به همین دلیله که اپرا رو نمی شه نصب کرد ، یا حداقل منطقه شما سرعتش خیلی پایینه
راه دیگه هم استفاده از اینترنت کامپیوتره که باید توی بخش settings>>connectivity ببنی گزینه network sharing داره یا نه؟
یا برو توی همون internet settings ، ببین گزینه ای بنام allow local conn. داره؟
البته زیاد فایده ای نداره
راه دیگه ای هم به ذهن بنده، حداقل نمیرسه!!
باید صبر کنی ، سرعت اینترنت بالاتر بره!
کسی میدونه اگه بخوام رو جی 705 فونت فارسی بریزم که بتونم اس ام اس فارسی بزنم چطوری بریزم و از کجا گیر بیارم
اگه منظورتون بلک لیست هست ، نداره ، ولی برعکسش white list داره
که البته با پچ میشه به بلک لیست تغییرش داد!!
اگه بخوای فقط اس ام اس فارسی داشته باشی ، باید فایل FSبراش گیر بیاری که زبان عربی رو حداقل ساپورت کنه ، ولی نمیدونم برنامه ای برای هک این گوشی اصلا وجود داره یا نهکسی میدونه اگه بخوام رو جی 705 فونت فارسی بریزم که بتونم اس ام اس فارسی بزنم چطوری بریزم و از کجا گیر بیارم
Mahdi.p30 جان دمت گرم.حل شد.الان یه سوال دیگه داشتم این گوشی من رو اصلا pc suite پیدا نمیکنه.نه با بلوتوث نه با کابل.نسخه 6 هست.آخریش. چی کار کنم؟یه درایور دانلود کردم اما بازم نشد هر کاری میکنم نمیشه.ممنون میشم کمکم کنی.![]()
کامپیوتر گوشیتو میشناسه دیگه؟؟
مگه توی جعبه گوشیت سی دی نبود؟
همونو نصب کن ، احتیاج به دانلود درایور نیست!
در ضمن آخرین نسخه pc suite ، نسخه 4.010 هست ، 6 نیست
سلام چطوری میتونم k510 رو که خودم تازه فلش کردم فارسی کنم! برای SMS
راهش چیه؟ لطفا لینک یا فایل های مربوط رو به همراه کمی توضیح قرار بدید
من با این فایل ها فلش کردم K510_R4EA031_FS_EUROPE_1_RED50
K510_R4EA031_MAIN_ORANGE_CO_RED50
دوباره باید فلش کنی ، با این تفاوت که فایل main رو همین قبلی بذار ، ولی برای FS ، اینو دانلود کن و بذار:
با این کاستوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه با setool2lit فلش میکنی ، در قسمت files ، دکمه Add رو بزن و اول فایل main و بعد فایل FS رو Add کن و فایل کاستوم رو باید در قسمت MISC files بذاری ، ودکمه FLASH رو بزن تا فلش بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته چون گفتی توضیح کامل ، توضیح دادم!!!)
در این صورت همون زبان و هم اس ام اس فارسی داری!
البته شاید لازم باشه main شما هم generic باشه نه orange :
(اینو مطمئن نیستم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه نمی تونی دانلود کنی یا لینک رو مستقیم کنی ، بگو تا لینک مستقیم بدم
Last edited by Mahdi.p30; 08-09-2009 at 15:24.
والا سی دی نداشت
فکر کنم 6 باشه ها.عکسو ببین:
![]()
آخه pc suite من امروز آپدیت شد و ورژنش به 4.010 ارتقا پیدا کرد!!
مگه میشه سی دی نداشته باشه؟
اینم از عجایبه!!
درایور K850 رو برات آپ کردم ، ببین بهش میخوره
موقعی که کابال رو وصل می کنی و سیستم می خواد سخت افزار جدید نصب کنه ، آدرس این درایور رو بهش بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahdi.p30; 08-09-2009 at 18:03.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)