تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 752 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نمیدونم چه جوریه که همه دور و وریی های من اراکی در اومدند عجیب... نمیدونم از اون سر در خمپاره جلو بیمارستان بود چه خبر انگار برداشتنش نه ؟! هه ههه هه یه بار رفتم اراک به یکی از دوستان سر بزنیم چقدر سر اون سر به سرش گذاشتم.
    این آمپ رو هم به لیستت اضافه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونو که بابا یه عمره بردنش
    اتفاقا من یکی خیلی ازش خوشم میومد
    تا قبل اینکه شما بگی هم من فک میکردم هست. کلی ناراحت شدم
    این لینکی که دادی مگه ساب نیست؟
    ببین رفیق اول یک سوال رو باید جواب بدی به خودت و اونم اینه که
    شما میخوای 400$ خرج کنی یا نیازت با هزینه کردن 400$ برطرف میشه؟
    من حقیقتش فقط میخواستم یه هدست خیلی خوب برای گوش کردن به موزیک بگیرم
    بعد دوستان لطف کردن ما رو از گمراهی در آوردن و این پیشنهادها رو دادن کخ منم خوشم اومد گفتم برم تو کار همینا
    1- میخوایی سیستمی که جمع میکنی قابل حمل باشه (یعنی تقریبا توی جیبت جا بشه) یا زیاد این مسئله مهم نیست برات؟
    من میخام قابل حمل باشه که راحت جابجا بشه و تو خونه ، ماشین و سر کار گوش کنم
    از بلیرت چه انتظاراتی داری ؟ میخوای باهاش حتما کلیب و اینا ببینی یا با گوشیت هم میتونی این کار رو بکنی؟
    نه اون کلیپ و اینا رو باگوشی می بینم ، حاجی بدجور عاشق این cowon j3 شدم عجب چیزیه.
    کیفیت آهنگهات ردیف هست انشالا؟
    والا من از تورنت مگیرم مثل اینکه cd-rip هستن bit rate:230kb خودشونم تو توضیح نوشتن کیفیت فوق خفن و اینها.
    یک نکته رو فعلا میتونم با اطمینان بهت بگم و اونم اینه که هیچ کدوم از اون آمبلی هایی که دیدی توی ایران که هیچی بلکه توی amazon و ebay هم نمیتونی گیر بیاری
    اکثرشون هم توی مغازه های اونور هم نمیتونی گیر بیاری ( سفارشی تولید میکنن و برای مشتری میفرستن)
    فعلا چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه
    خوب اگه اینها گیر نمیاد من چجوری میخوام بخرم به خارج که دسترسی ندارم
    Last edited by shahab-asemani; 19-06-2011 at 19:22.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

انتخاب خیلی خوبیه بنظر من همون phonak رو که بگیری نیازی هم به اون هدفون نداری
    نوع صداش هم مانیتورینگ هست
    phonak میشه گفت یه نوعی ایرفون طبی هست و طوری ساخته شده که اگه بیش از حد معمول موزیک گوش بدید ذهن و گوش رو خسته نمی کنه
    من تا الان هرچی هدفون و ایرفون که دستم رسید باهاش مقایسه کردم شاید تو یک مواردی اونها سر بودن که میشه گفت بیشتر تو زمینه بیس ولی در آخر بنظرم phonak بهتر اومد و تو خیلی موارد سرتر بود
    بنظرم سه تا خصوصیت خیلی بارز داره
    imaging استریو خیلی عالی داره
    vocal رو خیلی خوب و طبیعی پخش میکنه
    و شفافیت بسیار خوبی هم داره
    خیلی لطف کردی ممنون پس از هدفونت خیلی راضی هستی
    اینی که میگی تبی هست شاید دلیلش اینه که این شرکت یه شرکت سمعک ساز هست و خیلی هم تو کارش خوب هستش برای همین بخواطر پیش ضمینه طبی که پشتش هست .....
    نظرت درباره این دو مدل روی گوشی که گفتم چیه کدومش رو میپسندی مدلی هست تو این مایه ها که توصیه کنی؟!
    از راهنماییت خیلی ممنون
    -------------------------------------------------------------------
    این لینکی که دادی مگه ساب نیست؟
    تقویت کننده هست آمپیلی فایر هست.
    اون برا خودش یه چی گفته
    نفهمیده چی درست کرده یه اسم دری وری روش گذاشته..
    Last edited by peaceful1; 19-06-2011 at 19:46.

3. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب مخ منو زدی ! تصمیم از ie8 برگشت . البته اگر واقعا کابل جدا بشه خرید برای 535 .

بابت راهنمایی هم ممنون /
    دوست عزیز ما اینجا فقط می تونیم با هم مشورت کنیم پس بهتره هدفونی انتخاب کنید که به کاربرد شما نزدیک تر باشه.
    بله کابل جدا هم اکثر همون فروشگاههایی که هدفون را دارند به صورت پک شده جداگانه هم برای فروش دارند و قیمتش هم 50 دلاره و در ضمن یک بار هم گارانتی تعویض هدفون شما داره البته به شرط اینکه بصرفه براتون هزینه ارسال چهار سره اون رو حساب کنید که میشه معادل فقط یک هدفون Shure Se535.

البته جای شما بودم یک هدفون دیگه می خریدم تا کابل. هر چند من برای همین هدفون یک جفت سری جداگانه گرفتم ولی دستم نرفت کابل جدا بخرم چون بابت کیفیتش مطمئن بودم به هر حال ما با Shure طرف هستیم و این هدفون هم High Class اون هست و کم کارای نکرده انصافآ.

خواهش میکنم دوست عزیز

شما هم موفق باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز ما اینجا فقط می تونیم با هم مشورت کنیم پس بهتره هدفونی انتخاب کنید که به کاربرد شما نزدیک تر باشه.
    بله کابل جدا هم اکثر همون فروشگاههایی که هدفون را دارند به صورت پک شده جداگانه هم برای فروش دارند و قیمتش هم 50 دلاره و در ضمن یک بار هم گارانتی تعویض هدفون شما داره البته به شرط اینکه بصرفه براتون هزینه ارسال چهار سره اون رو حساب کنید که میشه معادل فقط یک هدفون Shure Se535.

البته جای شما بودم یک هدفون دیگه می خریدم تا کابل. هر چند من برای همین هدفون یک جفت سری جداگانه گرفتم ولی دستم نرفت کابل جدا بخرم چون بابت کیفیتش مطمئن بودم به هر حال ما با Shure طرف هستیم و این هدفون هم High Class اون هست و کم کارای نکرده انصافآ.

خواهش میکنم دوست عزیز

شما هم موفق باشید.
    آقا دمت گرم حالا که حال دادی یه چیز دیگه هم هست .

تو آمازون 2 نوع 535 برای فروش موجود هست . اولا فرقشون چیه ؟؟ بعد تو مغازه میشه فرقشون رو راحت فهمید ؟؟ آخه من باید بگم بابام بیاره . بابامم زیاد از این جور چیزها سر در نمیاره حقیقتش .

منظورم دو مدل se535-cl و se535-v هست .

ممنون .

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان دیگه تو رنج 350 دلار به بالا میشه این موارد هم برای انتخاب در نظر گرفت:
    ACS-T2
    weston w4
    1964EARS
    دوست عزیز بسیاری از هدفون های جدید بدترین انواع بوده و هیچ تضمینی بر با کیفیتی هدفونهای محصول جدید نیست به هر حال 1964EARS یکی از بدترین همین انواع هست با توجه به تک درایوری بودن اون پهنای باند بسیار محدودی داشته که خیلی جای بحث داره. پهنای باند قابل پخش درایور در بهترین شرایط با توجه به افت 3db- کمتر از 13 کیلوهرتز هست و این یعنی جزییات در این هدفون در حداقل مقدار ممکن هست به خصوص زمانی که از فرکانس بالاتر از 3 کیلوهرتز قرار پخش بشه و این به معنای واقعی ناقص هست و شاید هدف از ساخت این هدفون به خاطر کم شنوایانی هست که به دنبال هدفون ارزان قیمت Custom هستند ، بوده. به هر حال بعید می دونم کسی از صدای بیس این هدفون خوشش بیاد هر چند کسی که حساسیت گوش بالایی هم داشته باشه حتی از صدای این هدفون لذت نخواهد برد.

بهتر بود به جای این 1964-Q را معرفی می کردید که حداقل از نظر بیس وضعیت بهتری داشته باشه و هر چند که های این هدفون هم چندان خوب نیست و با قیمتی که داره اصلآ به صرفه نیست مگر برای کسی که به دنبال هدفون ارزان Custom باشه.

Westone 4 اگه قیمتش رو 100 تایی پایینتر انتخاب می کرد کاملآ به صرفه بود ولی با این حال کیفیت صدای Westone 4 از قبلی خیلی بهتر هست.

ACS T2 هم باید چند نفری بگیرند تا نظر واقعی تری نسبت به کیفیت اون داشته باشیم معمولآ هدفونهای جدید با چند ریویوی خوب معرفی خواهند شد ولی بعد از گذشت مدتی ریویوی حرفه ای تری از آنها توی نت عنوان میشه که راحت تر میشه درباره کیفیت اونها قضاوت صحیح کرد.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

آقا دمت گرم حالا که حال دادی یه چیز دیگه هم هست .

تو آمازون 2 نوع 535 برای فروش موجود هست . اولا فرقشون چیه ؟؟ بعد تو مغازه میشه فرقشون رو راحت فهمید ؟؟ آخه من باید بگم بابام بیاره . بابامم زیاد از این جور چیزها سر در نمیاره حقیقتش .

منظورم دو مدل se535-cl و se535-v هست .

ممنون .
    دوست عزیز این که سوال پرسیدن نداشت که!
    مدل Se535-V یعنی بدنه هدفون به رنگ برنزه هست و مدل Se535-CL یعنی بدنه هدفون به رنگ شفاف هست.
    هر کدوم رو که دوست دارید بگیرید که هیچ تفاوتی به غیر از این نخواهند داشت اما برنزه به نظر خیلی شکلیل تر هست و توی گوش یا به اصطلاح " گوش خور" اون زیباتر هست.

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من حقیقتش فقط میخواستم یه هدست خیلی خوب برای گوش کردن به موزیک بگیرم
    بعد دوستان لطف کردن ما رو از گمراهی در آوردن و این پیشنهادها رو دادن کخ منم خوشم اومد گفتم برم تو کار همینا

من میخام قابل حمل باشه که راحت جابجا بشه و تو خونه ، ماشین و سر کار گوش کنم

نه اون کلیپ و اینا رو باگوشی می بینم ، حاجی بدجور عاشق این cowon j3 شدم عجب چیزیه.

والا من از تورنت مگیرم مثل اینکه cd-rip هستن bit rate:230kb خودشونم تو توضیح نوشتن کیفیت فوق خفن و اینها.
    من اینجور که برداشت کردم شما بیخیال آمپ بشو
    پس اول از همه باید تعیین کنی چقدر میخوای روی هم رفته برای پلیر و هدفون پول بدی
    3 تا گزینه برای پلیر موجوده j3 و sansa fuze , cowon c2
    که باید ببینی سانسا رو میتونی گیر بیاری توی ایران , c2 هم مثل اینکه تا 1 ماه دیگه میاد ایران
    ببین با کیفیت تصویر گوشیت مشکلی نداری , اگه کیفیت تصویر گوشیت برات مناسبه و مهم نیست که صفحه نمایش پلیرت کوچیک باشه , به نظرم 1 sansa fuze بگیر با یکدونه هدفون خوب (به نظر من با این شرایطت اگر بالای 200 تومن پول بدی برای 1 هدفون پولت رو بدجوری دور ریختی مگر اینکه بدونی در آینده آمپلی هم میگیری)

خوب اگه اینها گیر نمیاد من چجوری میخوام بخرم به خارج که دسترسی ندارم
    خب برای همین بالا بهت گفتم بیخیال آمپ بشی
    ولی بعضی مدل ها هست که توی amazon و ebay هستن مثل fiio یا ibasso مدل t3
    اینا تاثیر قابل توجهی روی صدا ندارن ولی اینیکی بازم تعریفش رو بیشتر شنیدم
    leckerton uha-4 بعضی مواقع توی ebay دیده شده ولی فعلا خبری ازش نیست
    fiio lمدل هاش تا 99 دلار قیمتشه ibasso t3 قیمتش 110$
    leckerton uha-4 قیمتش شده 199$
    بقیه ی اونایی که توی اون لینک دیده بوده (اوناییش که بشه تقریبا توی جیب گذاشت) از 299$ به بالا هستن

خواهش میکنم دوست عزیز

شما هم موفق باشید.
    ولی به نظر من کیفیت کابلاش اونقدر که باید خوب نیست
    315 من که کابلش به راحتی گره میخوره
    الان دیگه وقتی دقیق به کابلش از نزدیک نگاه کنی کاملا موجی شده با اینکه کاملا کلفت و بسیار محکم هستش
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:43. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز این که سوال پرسیدن نداشت که!
    مدل Se535-V یعنی بدنه هدفون به رنگ برنزه هست و مدل Se535-CL یعنی بدنه هدفون به رنگ شفاف هست.
    هر کدوم رو که دوست دارید بگیرید که هیچ تفاوتی به غیر از این نخواهند داشت اما برنزه به نظر خیلی شکلیل تر هست و توی گوش یا به اصطلاح " گوش خور" اون زیباتر هست.

شما هم موفق باشید.
    ای بابا جدا ؟! خوب آخه رنگشم معروف نیست اول حرفش تابلو باشه .

به نظر من کیفیت کابلاش اونقدر که باید خوب نیست
    315 من که کابلش به راحتی گره میخوره
    الان دیگه وقتی دقیق به کابلش از نزدیک نگاه کنی کاملا موجی شده با اینکه کاملا کلفت و بسیار محکم هستش
    دوست عزیز من با اینجور مشکلات کابل راحت کنار میام . اما مشکل اصلی که برای کابل iem پیش میاد اینه که خوردگی پیدا میکنه و صدای ست کم میشه . حتما تا حالا توی ep630 یا 680 تجربه کردی که یکی از ست های چپ یا راست خیلی صداش کم میشه . خوب این از کبالش هست که متاسفانه تعویضش هم نمیشه کرد . حد اقل من بلد نیستم

راستی 535 ظاهرا از لحاظ کابل بین shure ها استثنا هست .
    Last edited by mehrdad_ati; 19-06-2011 at 23:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی لطف کردی ممنون پس از هدفونت خیلی راضی هستی
    اینی که میگی تبی هست شاید دلیلش اینه که این شرکت یه شرکت سمعک ساز هست و خیلی هم تو کارش خوب هستش برای همین بخواطر پیش ضمینه طبی که پشتش هست .....
    نظرت درباره این دو مدل روی گوشی که گفتم چیه کدومش رو میپسندی مدلی هست تو این مایه ها که توصیه کنی؟!
    از راهنماییت خیلی ممنون
    -------------------------------------------------------------------
    در مورد hd 25 میدونم که یکی از بهترینهای سنهایزر هست حتی از سری hd 5xx هم بهتر هست این هدفون جزیئات مثل هدفونها پایونیر خیلی خوب پخش میکنه این مدل یکی از بهترینها برای موزیک راک هست شاید تنها بدیش اینه که soundstage کمی داره البته تمام هدفونهای مانیتوریگ و کلوز تقریبا این مسئله براشون صدق میکنه
    M50S معروف شدن این مدلش بیشتر بخاطراون بیس خیلی شفافی که داره و این هم انتخاب خوبیه و از نظر قیمت هم بهتر هست
    Last edited by saxp; 20-06-2011 at 00:35.

12. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ای بابا جدا ؟! خوب آخه رنگشم معروف نیست اول حرفش تابلو باشه .

دوست عزیز من با اینجور مشکلات کابل راحت کنار میام . اما مشکل اصلی که برای کابل iem پیش میاد اینه که خوردگی پیدا میکنه و صدای ست کم میشه . حتما تا حالا توی ep630 یا 680 تجربه کردی که یکی از ست های چپ یا راست خیلی صداش کم میشه . خوب این از کبالش هست که متاسفانه تعویضش هم نمیشه کرد . حد اقل من بلد نیستم

راستی 535 ظاهرا از لحاظ کابل بین shure ها استثنا هست .
    آخه اینا سیماشون بلنده , برای همین وقتی بخوای پلیر رو بزاری توی جیبت مجبور میشی مقداری از سیمش رو هم بچپونی( ) توی جیبت که وقتی هم میبینی اونجوری گره میخوره مقداری عذاب وجدان میگیری و میگی ایکاش اینجوری نبود
    مگرنه جنس خود سیمش عالیه و خیلی محکمه و قابل مقایسه با این سیم پفکی ها نیست . اتصالاتش هم خیلی محکم و کاملا اصولین که با وجود اینکه من خیلی مواقع توی جیب شلوار جین میزارم اصلا سوکتش آخ نگفته

14. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان!
    من می خوام یه هدفون خوب بگیرم!! بودجه هم تا 250 تومن می تونم بدم!
    کاربرد هم فقط موسیقی هست. از 6 و 8 بگیر تا ترنس و دنس و راک و متال هم گوش میدم!!! ولی بیشتر سبک راک و متال گوش میدم اگه بخوام اولویت بدم!

نظر خودم رو سنایزر هست! ولی نمی دونم اینجا گیر بیاد یا نه نمایندگی دارن اینا اینجا ؟
    یه سری Technics و Sony رو بهم پیشنهاد دادن!
    حالا اگه دوستان پیشنهادی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •