داداشم خط ان نویز داره
شما همین الان زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم بنده رو روی 4 مگ ببندین
انجام که دادن snr میره بالا
داداشم خط ان نویز داره
شما همین الان زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم بنده رو روی 4 مگ ببندین
انجام که دادن snr میره بالا
خب دلیلش چیه که میخوای snr بالاتر بره دان استریم بالا بیشتر بدردت میخوره تا snr بالا اگر پرش لینک نداری بزار همینجور بمونه من با snr 0.2 سر میکردم ولی نمیگفتم دان استریممو پایین بیارید
Last edited by farshad0123; 28-12-2014 at 16:18.
سلام
برا تست خطم، برا یه هفته حجم 100 مگ داده بودن. من استفاده نکردم و مهلتش تموم شد و دیگه نتونستم کانکت بشم. بعد امروز زنگ زدم، یه روزه برام 20 مگ دوباره فعالش کردن، ولی بازم کانکت نمیشه.
تو پنل کاربریم زده در لیست تخلیه، اون بیست مگ یه روزه هم هست.
کلا گیج شدم.
چراغای مودمم adsl و internet روشنن و چراغ lan چشمک زنه. تو سیستمم میزنه unidentified connection و علامت خطر زرده میاد.
لطفا سریعتر جواب بدید که بتونم تا فردا درستش کنم.
درسته ولی باید یه کیفیتی داشته باشه و قطع و وصلی نداشته باشه.ضمنا پرش لینک داره و کلا قطع و وصلی زیاد داره
Last edited by boro2faaz; 29-12-2014 at 10:05.
دوستان من دو مگ حجمی مخابرات دارم. از دیشب سرعت دانلود از 250 کیلوبایت اومد رو 40 کیلوبایت. اینم اوضاع خطه. نظرتون چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خطت نویز داره بخاطر همین افتاده رو 378 کیلوبیت بخاطر همین سرعتت پایین اومده
نظرتون درباره مقادیر Noise Margin و Attenuation این مودم چیه ؟
![]()
سلام
لطفا این وضعیت منو بررسی کنید:
1- سیم ورودی ساختمان مستقیم به مودم وصل شده (هیچ تلفنی متصل نیست):
2- سیم ورودی به پست دم در وصل شده و یک سیم به سیمکشی تلفن ساختمان و یک سیم مستقیم به پشت مودم اومده (هیچ تلفنی هم متصل نیست):
3- از پریز تلفن داخل خونه به مودم وصل شده (هیچ تلفنی متصل نیست):
4- از پریز تلفن داخل خونه به مودم وصل شده و یک تلفن از یک پریز دیگه متصله:
5- مشابه حالت 4, ولی یه اسپلیتر پشت تلفن متصل شده:
6- از پست دم در یک سیم به سیم کشی تلفن ساختمان و یکی مستقیم به پشت مودم اومده, یک تلفن هم از یک پریز داخل خونه با اسپلیتر متصله:
7- از پست دم در یک سیم به سیم کشی تلفن ساختمان و یکی مستقیم پشت مودم اومده و سر راهش از یه اسپلیتر عبور کرده (هیچ تلفنی متصل نیست):
حالا بگید من چیکار کنم تا هم تلفن وصل باشه, هم 4 مگ سرعت داشته باشم؟
Last edited by mj94; 01-01-2015 at 15:08.
بهترین راه اینه ازسر خط بیرون کابل بگیری بکشی تو خانه به یکتقسیم بزنی حتما تلفن رو به اسپلیتر بزن مودم رو نمیخواد اسپیلیتر بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)