بابا اخه تا چه حد دیگه تقلب تو بازی . به قول تو توی فیفا های قبلی این همه تقلب ندیده بودم اما این فیفا 14 واقعا نوبره .
منی که با بارسا با اون تیم خفنی که ساختم روی ورلد کلاس هر بازی بالای 3 تا گل میزنم فقط یه بازی با این سویا افتادم و دهن ما رو صاف کرد با این همه تقلبش .
اخه به کی بگی تو بازی 20 تا موقعیت داشته باشی و 15 تاش هم توی چارچوب باشه و از این 15 تا 5 تا موقعیت دبل تیر داشته باشی و از اخر یک گل بزنی و از اون طرف تیم حریف 2 تا موقعیت همش داشته باشه و هر دوتاش رو هم گل کنه .
اخه چه گل هایی هم میزنه . یه پاس تو عمق هوایی واسه لوییس موریل و از اون طرف مثل چی میدوئه سمت دروازه و با یه شوت گوش دروازه و گل و تموم . دو تا گل اینجوری میزنن و بازی رو 2-1 میبرن . اخه مگه میشه جوردی البا به لوییس موریلی که توپ زیر پاشه نرسه ؟ سرعت اون کجا اون کجا ؟
در حالی که حتی با بالوتلی با اون همه strengh اش دو قدم نمیشه از مدافعای حریف فرار کرد . یا حتی مسی . اخه اگه مدافع حریف با سرعت زیر 70 میتونه به مسی برسه چطور جوردی البای من نمیتونه به موریل برسه .
خیلی داغ کردم خداییش تو این بازی . یکی این بازی یکی اون بازی با بیلبائو که دروازه بانشون نمره 10 گرفت . یعنی تمام موقعیت ها رو سیو کرد . تمام اینا رو میتونم هضم کنم یه جورایی . اما نمیدونم اون 5 تا دبل تیر رو دیگه کجای دلم بزارم والا . 5 تا دبل تیر توی یک بازی اتفاقیه ؟ اون هم بازی ای که از اخر با دوتا گل مشکوک میبازی .
پس صد در صد تقلب تو فیفا وجود داره . مخصوصا توی کریر .
جدا از اینا دقت کردین چقدر cpu شوت ها و پاس ها رو بلاک میکنه ؟ یعنی امکان نداره حریف جلوتون باشه و شما بدون دریبل بتونین با یک زاویه به یارتون که با فاصله زیاد از حریف ایستاده پاس بدین . تمامش بلاک میشه . یا حتی شوت ها که اینقدر معطل میکنن واسه زدن که مدافع حریف راحت میاد و بلاک میکنه . مگه چقدر اینا میخوان پاشون رو ببرن بالا واسه زدن شوت ؟
موقع بازی هم که به شدت اورال حریفا رو میبرن بالا . دلیلش هم اینه که وقتی تمام بازیکناشون پاسهای دقیق میدن یعنی چی ؟ یعنی مثلا short pass بازیکنا رو کردن 99 دیگه . به اینصورت به راحتی تقلب میکنن تو بازی .