تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 444 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الان یه چیزی میگم شاید باورتون نشه و فکر کنید که از خودم در میارم ولی به هر چی بگید قسم می خورم که عین واقعیته .خودم هنوز تو شوکم یعنی تا این حد

معمولا وقتی تو فیفا گلی زده میشه بعد اون شادی و صحنه آهسته هست و شما می تونید ردش کنید
    تو جام باشگاهای اروپا دورتموند و بارسا رو ورداشتم (ورد کلاس) بارسا صعود کرده بود و آخرین بازی دورتموند مونده بود و دورتموند برای صعود فقط احتیاج به یه مساوی داشت تا دقیقه ی 85 از مارسی یک بر صفر عقب بودم خلاصه با دو تا تعویض موفق شدم دقیقه ی 90 بازی گل مساوی رو بزنم در عین ناباوری و اصلا بدون اینکه دستم به دکمه ای بخوره تا شادی و صحنه ی آهسته رو رد کنه (در حالت عادی چند بار این کلیک رو فشار بدی تا این صحنه ها رد شه) نه شادی بعد گل رو نشون داد و نه صحنه آهسته یکدفعه وسط زمین و بازی شروع شد و تمام بازیکنان مارسی شدن مسی و کریس رونالدو و با یک شوت (حداقل 30 متری) دروازه رو باز کردن(دقیقه ی 94) و هر چی هم زیر توپ میزدم اصلا توپ دور نمیشد و میخورد به این و اون و دوباره جلوی بازیکنای اونا بود

تو فیفاهای قبلی اینجوری بود ولی نا تا این حد بابا فیفا ر ی د ی و آب قطعه
    بابا اخه تا چه حد دیگه تقلب تو بازی . به قول تو توی فیفا های قبلی این همه تقلب ندیده بودم اما این فیفا 14 واقعا نوبره .
    منی که با بارسا با اون تیم خفنی که ساختم روی ورلد کلاس هر بازی بالای 3 تا گل میزنم فقط یه بازی با این سویا افتادم و دهن ما رو صاف کرد با این همه تقلبش .
    اخه به کی بگی تو بازی 20 تا موقعیت داشته باشی و 15 تاش هم توی چارچوب باشه و از این 15 تا 5 تا موقعیت دبل تیر داشته باشی و از اخر یک گل بزنی و از اون طرف تیم حریف 2 تا موقعیت همش داشته باشه و هر دوتاش رو هم گل کنه .
    اخه چه گل هایی هم میزنه . یه پاس تو عمق هوایی واسه لوییس موریل و از اون طرف مثل چی میدوئه سمت دروازه و با یه شوت گوش دروازه و گل و تموم . دو تا گل اینجوری میزنن و بازی رو 2-1 میبرن . اخه مگه میشه جوردی البا به لوییس موریلی که توپ زیر پاشه نرسه ؟ سرعت اون کجا اون کجا ؟
    در حالی که حتی با بالوتلی با اون همه strengh اش دو قدم نمیشه از مدافعای حریف فرار کرد . یا حتی مسی . اخه اگه مدافع حریف با سرعت زیر 70 میتونه به مسی برسه چطور جوردی البای من نمیتونه به موریل برسه .
    خیلی داغ کردم خداییش تو این بازی . یکی این بازی یکی اون بازی با بیلبائو که دروازه بانشون نمره 10 گرفت . یعنی تمام موقعیت ها رو سیو کرد . تمام اینا رو میتونم هضم کنم یه جورایی . اما نمیدونم اون 5 تا دبل تیر رو دیگه کجای دلم بزارم والا . 5 تا دبل تیر توی یک بازی اتفاقیه ؟ اون هم بازی ای که از اخر با دوتا گل مشکوک میبازی .
    پس صد در صد تقلب تو فیفا وجود داره . مخصوصا توی کریر .

جدا از اینا دقت کردین چقدر cpu شوت ها و پاس ها رو بلاک میکنه ؟ یعنی امکان نداره حریف جلوتون باشه و شما بدون دریبل بتونین با یک زاویه به یارتون که با فاصله زیاد از حریف ایستاده پاس بدین . تمامش بلاک میشه . یا حتی شوت ها که اینقدر معطل میکنن واسه زدن که مدافع حریف راحت میاد و بلاک میکنه . مگه چقدر اینا میخوان پاشون رو ببرن بالا واسه زدن شوت ؟
    موقع بازی هم که به شدت اورال حریفا رو میبرن بالا . دلیلش هم اینه که وقتی تمام بازیکناشون پاسهای دقیق میدن یعنی چی ؟ یعنی مثلا short pass بازیکنا رو کردن 99 دیگه . به اینصورت به راحتی تقلب میکنن تو بازی .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من بعضی از اینایی رو که گفتی قبول اما برای چی ea بخواد تقلب کنه؟

4. این کاربر از amiralimadrisimo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا من که تو هر بازی راحت 3-4 گل میزنم....سختی هم ندیدم....با اینتر تو عرض 4 دقیقه 3 گل به یوونتوس زدم بعدش اومدم بیرون از بازی....سیستم خوب بدی به بازی برنده هستی...بهترین سیستم 4-2-3-1 هستش...
    راستی برا فیفا 11 یه پچ اومده با دیتابیس 2014 خیلی خفنه ولی حجمش حدوده 2 گیگه!
    تمام چهره ها و تیمها هستش...ولی گرافیک و گیم پلی همون 11ه
    خداییش 11 خفن نبود؟

6. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

منظور تقلب اینه که فیفا تو خیلی نقاط ضعف داره در طبیعی جلوه دادن بازی. و اینکه این ضعف ها به هوش مصنوعی بازی هم بر میگرده . به جای اینکه ابرو رو درست کنه زده چشم رو کور کرده . این مورد تو جام ها و کریر خیلی به چشم میاد تا یه بازی معمولی .
    و واقعا حالا حالاها باید روش کار کنه تا از این بهتر شه . فیفا 14 تو تمام خطوط (بالاخص دروازه بان) و گیم پلی (در pc که دیدم و تجربه کردم) مشکل های بزرگی داره .

مثلا یه نمونه از دروازه بان خود سی پی یو میگم که نگید فقط یکطرفه به قاضی رفتم . میلان رو برداشتم و در مقابل رئال مادرید. یه پاس تو عمق دادم به بالوتلی (زاویش با دروازه 45 درجه بود و تازه وارد 18 شده بود ) می خواستم شوت کنم و این کارم کردم ولی چون همزمان lb رو هم فشار داده بودم ناخواسته چیپ شد. دروازه بان رئال نه جلو اومده بود و نه درازکش رو زمین بود و توپ کاملا از بالا سرش رد شد و می تونست با یه جهش حتی توپ رو بگیره اما هیچ کاری نکرد و توپ راحت گل شد .انگار اصلا تو دروازه دروازبان نیست.

یا مثلا cpu رو تیم چلسی قرار بدید . مگه میشه با شوت پشت 18 به پیتر چک گل زد. انگار بدنش کش میاد حتی اگه توپ کاملا تو کنج باشه .
    بگذریم کلا این فیفا خیلی مشکل داره و اصلا خرید کی سی دیش به نظر من ارزش نداره.

8. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یا مثلا cpu رو تیم چلسی قرار بدید . مگه میشه با شوت پشت 18 به پیتر چک گل زد. انگار بدنش کش میاد حتی اگه توپ کاملا تو کنج باشه .
    بگذریم کلا این فیفا خیلی مشکل داره و اصلا خرید کی سی دیش به نظر من ارزش نداره.
    کاملا موافقم . نه تنها پیتر چک ، بلکه کل تیمای انگلیسی ضد گل تشریف دارن . مخصوصا اگه تیم خودت آلمانی باشه و cpu انگلیسی .
    پیشنهاد میکنم یه تورنومت بازی کنید و تیما رو آلمانی و انگلیسی انتخاب کنید . حتی اگه تمام تیما آلمانی باشه و یه تیم هم مثلا آفتابه سازی انگلیس انتخاب کنید ، میبینید که رسیده به فینال !!!

10. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

آقا کسی نبود واسه ما loc folder رو آپلود کنه؟لطفا...پاک شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بهترین روش نصب رو به نقل از سازنده ی خوده پچ ها ، با زبان ساده براتون مینویسم .

1 - فایلی که دانلود کردید و پسوند zip یا rar داره رو داخل مسیر روبرو اکسترت کنید ــــــ>>> program files/ asre bazi /fifa 2014

2 - توی همون مسیر یک برنامه با نام ModdingWayInstaller.exe هستش ، این برنامه رو اجرا کنید و روی گزینه ی instal کلیک کنید .
    3 - از مسیر روبرو پوشه ی loc رو حذف کنید . ــــــ>>>> fifa2014/ Game/data/loc
    4 - بعد از مراحل بالا ، داخل همون مسیره قبلی پوشه ای به نام
    loc-licensed هستش . نام این پوشه رو به loc تغیر بدید .
    5 . در این مرحله ، برنامه ای به نام
    FIFA 14 MWM Selector.exe در مسیر روبرو هستش. ـــ>>> program files/ asre bazi /fifa 2014
    برنامه یFIFA 14 MWM Selector.exe رو اجرا کنید و گزینه های دلخواه رو انتخاب کنید .

نکته : ممکنه بعد از نصب بعضی پچ های کم حجم ،داخل مسیر Game/data پوشه ای به اسم loc license نباشه ، در این صورت نیازی به تغیر نام و یا حذف چیزی نیست و مراحل بعدی رو طی کنید .

اگر سوالی بود در خدمتم . بزن تشکر قشنگه رو !

13. 4 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من قبلا هم گفتم این قضیه تقلب رو .
    ما تو هوش مصنوعی بحث محیط ها رو داریم . خوب واسه یه بازی مثل شطرنج که یک محیط کاملا استاتیک و قابل دیدن و کلا محیط ساده ای داره شما ببین واسه این بازی هنوز که هنوزه فقط ابر کامپیوتر ها توانانی مقابله با هوش شطرنج بازهای حرفه ای رو دارن . دلیلش هم اینه که نمیتونن تمام حالات رو بررسی کنن و زمان کم میارن .
    خب شما فکر میکنی برای یک بازی مثل فوتبال که کلی اتفاقات واقعی توش دخیل هست و کلا محیط بسیار پیچیده ای داره طراحی هوش مصنوعیش چقدر سخت میتونه باشه و مطمئننا اونقدر قوی نمیتونه باشه که یه هوش مصنوعی در حد world class یا legendary ارائه بده . پس واسه این درجه سختی ها میاد دست به تقلب میزنه .
    خوب تقلب که چه عرض کنم . همین که مثلا پاس های cpu دقیق باشه یعنی چی ؟ یعنی انگار توی attribute های بازیکنها قسمت پاسشون رو میکنه 99 که همشون میشن یه چیزی در حد ژاوی . یا برای مثال وقتی شوت از راه دور میزنه گوش دروازه خوب این یعنی long shot طرف رو کرده 99 . شما تازه بیا با کسی مثل ژاوی پاس بده یا حتی کریس رونالدو باهاش از دور بشوت خیلی کم پیش میاد که به همون دقت cpu باشه . در واقع منظور از تقلب cpu اینه که دقتش خیلی بالاست که خودش تقلب حساب میشه چون با استفاده از یه چیزی غیر از هوشش میخواد بازی رو ببره .

والا من که تو هر بازی راحت 3-4 گل میزنم....سختی هم ندیدم....با اینتر تو عرض 4 دقیقه 3 گل به یوونتوس زدم بعدش اومدم بیرون از بازی....سیستم خوب بدی به بازی برنده هستی...بهترین سیستم 4-2-3-1 هستش...
    راستی برا فیفا 11 یه پچ اومده با دیتابیس 2014 خیلی خفنه ولی حجمش حدوده 2 گیگه!
    تمام چهره ها و تیمها هستش...ولی گرافیک و گیم پلی همون 11ه
    خداییش 11 خفن نبود؟
    خوبه خودت میگی 3-4 تا گل تو هر بازی میزنی ؟
    منم به راحتی میزنم و معتقدم بهترین سیستم همون 4-2-3-1 هستش . بازی واسم اسونه . وقتی 10 برابر حریف میتونم موقعیت بسازم رو دروازه اش بازی سخته ؟ نه . اما وقتی تعداد گلهای حریف از تو بیشتر میشه دیگه میره رو اعصابت .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

به نظر من (البته نظر شخصیمه) پچ ها باعث داغون شدن بازی میشه. پچ هایی که رسمی نیستن درسته که یه چیزای جدید به بازی اضافه می شه و لی کلی مشکلاتو این چیزا بوجود میاره. توصیه من اینکه بازی همونطوری که هست باشه خیلی بهتره.

17. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 1.5.1 FIFA 14 ModdingWay

تغییرات نسخه ۱٫۵٫۱

* پایگاه داده های ۴٫۰ و ۴٫۰ ماتریکس
    *رفع مشکل تیم های جام جهانی
    * بازسازی هر دو پایگاه داده
    *رفع مشکل در هنگام بازی با اوکراین
    * ModdingWay selector
    * انتخاب تم
    * لیگ ۲ minifaces
    * رفع اشکالات جزئی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •