شرمنده من همیشه چک میکردم ولی الان تازه ویندوز عوض کردم و همه چیز ریخته به هم و به خاطر همین هم خسته شدم ، فراموش کردم .
عذر خواهی می کنم.![]()
شرمنده من همیشه چک میکردم ولی الان تازه ویندوز عوض کردم و همه چیز ریخته به هم و به خاطر همین هم خسته شدم ، فراموش کردم .
عذر خواهی می کنم.![]()
تقریبا یک هفته از ارسال این پست میگذاره
کارشناسان محترم اگر میشه حداقل جواب برخی از سوالات رو بدین
سلام
1- پیکربندی را روی پرواکیتو بزارید، تنظیماتی اعمال میشه که آنتی ویروس خودکار کاری انجام نمیده و سوال میپرسه.
2- "حالت بازی" را خودم خیلی تست نکردم. (اهل بازی نیستم، ضمن اینکه تکلیف فایلهای روی سیستمم همیشه مشخصه و فایل/برنامه/پروسه نامشخصی روی سیستم ندارم که کومودو درگیرش باشه، بنابراین حین بازی هم کومودوی من معمولا کاملا فعال است) ولی یکسری کارهای غیر ضروری را انجام نمیده مثل آپدیت ، ارسال فایل مشکوک و .....هشدارها هم به حداقل میرسه.
3- بله، بعد از اتمام کار هم میتونید با ابزار موجود ، سندباکس را باکسازی بکنید.
4- شاید سندباکس روی اجرای برنامه ها تاثیر داشته باشه، ولی نه در اون حد که به شما احساس ناخوشایندی بده. این تاثیر حداقل روی سیستم من به حدی نیست که من احساسش بکنم. مخصوصا در نسخه های جدید.
5- در اون حدی که شما فکر میکنید نه، بیشتر استراتژی گسترش نرم افزارهای کومودو بین کاربران را دنبال میکنه.
6- اگر روی کومودو بمونید (مصائب ابتدایی را رد کنید) آروم آروم بیشتر خوشتون میاد و احتمال اینکه روش بمونید خیلی بیشتر میشه. بطور کلی دو نوع دست کشیدن از نرم افزارها وجود داره:
الف) شما بعد از نصب یک نرم افزار و کارکردن چند روزه ازش خوشتون نمیاد و حدفش میکند.
ب) شما نرم افزاری را نصب میکند و بعد از مدت کافی( هفته ها ماهها..) مورد نقد شما قرار میگیره و ازش دست میکشد.
و نکته اینجاست که طبق تجربیات من کاربرانی که کومودو را ترک میکنند بیش از 95 درصدشون جزو گروه الف هستند. دلیلش هم این هست که کومودو براشون سخت و، عجیب و غریب به نظر میاد.
7- آپدیت های کومودو میانگین روزی یک مگابایت است.
لطفا کسی راهنمایی کنه.. من هر چی تنظیمات انجام میدم و گزینه ها رو شخصی سازی میکنم تمام گزینه ها پاک میشن.. حتی پوشه های نصب خود کومودو از قسمت exclusions حذف میشه و تنظیمات هیپس و فایروال و بقیه تنظیمات بکلی بهم میریزه. تا حالا چند بار این موضوع پیش اومده و مجبور شدم از اول نصب کنم .. مدتی پیش هم مشکلمو مطرح کردم در این مورد اما کسی توجه نکرد.
سلام
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید، ببینید مشکلی پیدا میکنه. در همان پنجره اصلی > گوشه سمت راست علامت سوال> پشتیبانی> عیب یابی
اگر پیدا کرد احتمالا قادر به رفع نیست و باید مجدد کومودو را باز نصب کنید.
نه عیب یابی نکرد و میگه مشکلی نداره. خسته شدم از بس نصب و پاکش کردم.. ابزاری نیست که بشه تعمیر کرد یا مثلا ریست کرد به کل کومودو رو یا باید حتما از اول نصب شه؟
سلام.
کومودو کی به نسخه جدید آپدیت میشه ؟
نسخه ای که دانلود کردم 7.0.55 هستش ولی نسخه ای که قبلا نصب کردم و الان هرچی می زنم که برنامه آپدیت بشه و میگه آپدیته 7.0.33 هستش.
سلام
یعنی الان مثلا در بخش فایروال برای برنامه های شما هیچ قوانینی وجود نداره.... خالیه؟
میتونید از تنظیمات فعلی یک بکاپ بگیرد و از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟
یکبار پیکربندی فعال فعلی را تغییر بدهید و بعد مجدد پیکربندی را روی پرواکتیو بزارید (سوالی هم پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید)
الان آخرین نسخه 7.0.317799.4142 هست.
قبل از این نسخه های اصلی کومودو چند نسخه بتا داده بود که یکیش به نسخه های دیگر آپدیت نمیشد، احتمالا شما الان اون نسخه را نصب دارید.
منظورم این نسخه بتاست: CIS beta 7.0.312140.4101، اگر این نسخه نصبه به نسخه های بعدی آپدیت نمیشه.
درود..
یعنی الان مثلا در بخش فایروال برای برنامه های شما هیچ قوانینی وجود نداره.... خالیه؟
میتونید از تنظیمات فعلی یک بکاپ بگیرد و از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟
یکبار پیکربندی فعال فعلی را تغییر بدهید و بعد مجدد پیکربندی را روی پرواکتیو بزارید (سوالی هم پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید)
نه فقط تنظیمات فایروال بلکه هیپس و ساندباکس و بخش انتی ویروس هم بهم ریخته میشه.. حتی نرم افزار به حالت اولیه هم درنمیاد که بشه از نو تنظیم کرد.. بله خالی میشه. لطفا بفرمایید چجوری از تنظیمات بکاپ بگیرم؟ تغییر پیکربندی فایده ای نداشت.. من دوباره مجبور شدم از نوع نصبش کنم و فعلا مشکلی نداره.
با سلام ،
خوب دوست عزیز این طبیعی نیست . نباید اصولا این اتفاق بیفته مگر اینکه این تنظیمات دستکاری
بشه تا توسط یک کاربر اماتور یا توسط یک بدافزار ، خوب شما یک کاری بکنید یک پسورد روی کومودو
بگذارید و اون رو فقط با کیبورد مجازی وارد کنید حالا خیلی فرق نمیکنه با کیبورد مجازی ویندوز یاکیبورد
مجازی نصبی اینو هم امتحان کنید ببینید باز تنظیمات تغییر داره .
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)