دوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
کد تقلب هم برای این بخش تاثیری نداره حتی اسکیپ هم نداره این بخش .
یکی بگه چجوری رد کنم این مرحله رو ؟![]()
دوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
پناه بگیر پشت ماشین یا دیوار
پ.ن: البته پشت دیوار بهتره چون بعد از ده نفر آدم که کشتی با ماشین میان بزنند بهت
قبلش باید جلیقه میخریدی
یا اصلا برو بالا پشت بوم
ترینر هم میتونی استفاده کنی به جای کد تقلبدوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
من دزدیدم و فرار هم کردم ولی با فرانکلین : دی ( خلبانیش افتضاحه )
بعدش با گوشی save کردم بازی رو تا بتونم هر دفعه بهش دسترسی داشته باشم ولی جایی ( مثل گاراژ ) پیدا نکردم بتونم نگه ــش دارم :|
سلام. یعنی منظورت اینه که رمز Turtle هم فعّال نمیشه؟ امکان نداره! رمز Painkiller رو تو مرحله فعّال نمی کنه ولی Turtle چرا! من تو هر مرحله که میرم، اگه تعداد دشمن زیاد باشه، هر چند ثانیه رمز Turtle رو میزنم که جونم پر شه!
فرانکلین ببر اون آموزش خلبانی ...خلبانیش توپ میشه .....
من فقط با فرانکلین بازی میکنم
من تمام کارهای لازم بود انجام دادم ولی وقتی میخوام برم توبازی با launcher هیچ اتفاقی نمیافتد.لطفا راهنمایی کنید
این جای مخوف نظامیکه میگید کجای نقشه س پیدا نکردم
روی نقشه نشون بدید بهتره![]()
ممنون
پیداش کردم
تا بیام بلندش کنم منفجر میشه اصلا ادم نمیفهمه از کجا میخورهچپ و راست موشک میاد،شما چجوری از اونجا دور میشید اخه من تازه با ترینر میرم با موتور میرم داخل
خواستم از راهی که از در وارد میشیم بلندش کنم بازم نشد با سرعت رفتم تو در![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)