تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 720 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنونم، سینمای شما چه مدلی هستش؟! تی وی تونم VT30 هستش؟!
    می گفت برو از این تعمیرکارای ما بپرس که پلاسما شارژ می کنن، گفتم اگه اینجوریم باشه مربوط به پلاسماهای پنج شیش سال پیشه سونیه!
    اینا اصن تو باغ نیستن طرف می گفت مگه می شه سونی اول نباشه، گفتم کجای کاری شارپ الیت اوله، پانا و سامسونگ بعدم HX925
    بازم قبول نمی کرد.
    تازه اینا نمی گن تی وی ها مونتاژ ایرانه! می گم کدوما ایران مونتاژ می شه، می گه نمی دونم اصن مهم نیست چون سونی همه جا مونتاژ می کنه!

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

دوستان عزیز برای سینمای خانگی که بشه ست کرد با VT30 چی پیشنهاد می دید؟!
    اگه مشکل مالی نداری سراغ سینما نرو بلوری رو جدا بگیر ... آمپلی فایر صوتی /تصویری (A/V Receiver) و بلندگوها هم جداگانه .... برای بلوری سونی , پاناسونیک و پایونیر خوبند . سراغ سامی و ال جی اصلا نرو . برای ست آمپلی فایر و بلند گو ها هم یاماها و دنون و پایونیرمدل های خوبی دارن . شما بودجه رو مشخص کن تا دوستان بهتر راهنمایی کنن .
    Last edited by unepus; 14-12-2011 at 00:54.

2. 5 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در مورد پلاسما و lcd باید گفت که از یه طرف بین مشتری های معمولی ( که 70 % بازار رو حدودا تشکیل می ده) هیچ کدوم تفاوت های پلاسما و lcd رو نمی دونن و همه فکر می کنن که علت کم بودن پلاسماها توی بازار قدیمی بودنش هست. از طرف دیگه توی بازار ، اکثرا پلاسماهای ارزون قیمت و نامرغوب وجود داره که تعمیرگاها رو پر کرده (مثل lcd های نامرغوب)

خودتون قضاوت کنید.
    اولا که برندهای کمی پلاسما تولید می کنند.پلاسماهای ال جی و مارکهای متفرقه که هیچی . به درد هیچ جا نمی خورن.سامسونگ هم که فقط پلاسمای d8000 و d7000 که ماله 20011 هست حرفی برا گفتن داره که هنوز هم نیومده توی بازار . پاناسونیک هم که خب خداییش دو ، سه ساله پلاسماهای واقعا قدرتمندی تولید کرده و جهش بزرگی داشته.
    تنها پلاسما که توی چند سال گذشته واقعا قول بود ، پایونییر بود که هیچ نمایندگی رسمی ای توی ایران نداشت ( شاید فقط توی تهران می شد پیداش کرد) اونم که قیمت های خیلی زیادی داشتن.

خب پس باید انتظار این ناآگاهی مردم و سودجویی نمایندگی های دیگه هم داشت.
    Last edited by manaminjamkharam; 14-12-2011 at 01:04.

4. 6 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دیوانه کننده بود

Clash Of The Titans
    زیاد جالب نیست ولی بعضی صحنه هاش خوبه

Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
    فوق العاده

Tron: Legacy
    فوق العاده

من با vt20 دیدم بلو ری پلیر هم ps3 بود کیفیت اینقدر بالا بود که من قید سر دردو که هیچی گفتم اگه کورم بشم میشینم نگا میکنم (شوخی)
    ولی بین هر یه ساعت یه ربع نیم ساعتی آنتراک بدی یه تخمه یا چایی بزنی به بدن بد نیست! ولی هر کدوم اینارو من 2-3 بار دیدم هنوزم بعضی صحنه های selection داره طالبم بازم ببینم.
    این که کیفیت بعضی از اینا دیوانه کنندس و بعضی زیاد جالب نیست بستگی داره به اینکه فیلم را از اول 3بعدی بسازن که اینطوری فوق العاده می شه یا اینکه بعد از تولید به صورت 2 بعدی اونو به 3 بعدی تبدیل کنن (مثل Clash of The Titans) که تو این حالت خیلی مصنوعی به نظر میاد

6. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد پلاسما و lcd باید گفت که از یه طرف بین مشتری های معمولی ( که 70 % بازار رو حدودا تشکیل می ده) هیچ کدوم تفاوت های پلاسما و lcd رو نمی دونن و همه فکر می کنن که علت کم بودن پلاسماها توی بازار قدیمی بودنش هست. از طرف دیگه توی بازار ، اکثرا پلاسماهای ارزون قیمت و نامرغوب وجود داره که تعمیرگاها رو پر کرده (مثل lcd های نامرغوب)

خودتون قضاوت کنید.
    اولا که برندهای کمی پلاسما تولید می کنند.پلاسماهای ال جی و مارکهای متفرقه که هیچی . به درد هیچ جا نمی خورن.سامسونگ هم که فقط پلاسمای d8000 و d7000 که ماله 20011 هست حرفی برا گفتن داره که هنوز هم نیومده توی بازار . پاناسونیک هم که خب خداییش دو ، سه ساله پلاسماهای واقعا قدرتمندی تولید کرده و جهش بزرگی داشته.
    تنها پلاسما که توی چند سال گذشته واقعا قول بود ، پایونییر بود که هیچ نمایندگی رسمی ای توی ایران نداشت ( شاید فقط توی تهران می شد پیداش کرد) اونم که قیمت های خیلی زیادی داشتن.

خب پس باید انتظار این ناآگاهی مردم و سودجویی نمایندگی های دیگه هم داشت.
    دقیقا همین طوره که شما می فرمایید . چند نکته دیگم هست که اول مصرف برق بیشتر پلاسما نسبت به led برای مغازه دارها می باشد درسته برای خونه که شما یک تی وی میخری 2 تومن پول بیشتر برا قبض می دی هیچ فرقی برات نمی کنه ولی برای مغازه که 50 تا تی وی صبح تا شب روشنه با حساب تساعد و این حرفا خیلی فرق می کنه. من خودم بارها دیدم تو مغازه ها led روشنه ولی پلاسما ها خاموشه و خیلی مغازه ها هم که می فروشن حتی بازشو ندارن که طرف ببینه حالا چه برسه به روشن
    مورد دوم هم تصویر به ظاهر بدتر پلاسما زیر نور شدید مغازه هاست که اکثر مردم گول می زنه هر چند که با اومدن مدل های 2011 پاناسونیک این مشکل هم حل شده و مطمئنا فروش پلاسما تو ایران بیشتر می شه .
    مورد سوم هم تبلیقاته ... هر روز توی روزنامه های مختلف و بیلبوردهای سطح شهر و .... تبلیقات LCD/LED دیده می شه . حالا شما به همه اینا چرت و پرتای بعضی مغازه دار ها در مورد قدیمی شدن پلاسما یا گاز زدن به پلاسما هم اضافه کن با این شرایط برای همین مقدار فروش پلاسما هم جای امیدواری وجود داره

8. 6 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من هنوز دقیقاً متوجه نشدم که st30 و vt30 تفاوتشون چی هست ؟
    دیزاینشون که 100 درصد فرق داره
    آیا کیفیت تصویر vt30 تا اندازه ای بهتر هست که ارزش 600 تومن بیشتر هزینه کردن رو داشته باشه ؟
    جایی رو سراغ دارید که بدون گارانتی vt30 رو داشته باشه ؟
    ممنون از راهنمایی شما
    Last edited by kaveh1589; 14-12-2011 at 09:28.

10. 3 کاربر از kaveh1589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سئوال از فروشنده ها که چرت و پرت از حلقشون میریزن بیرون باید بگم ، مشکل اصلی از بی اطلاعی یا کم اطلاعیه مردمه که هر سودجویی همینو میخواد .خدا رو شکر مردم ما هم که چشماشون به دهن همدیگس و کمتر کسی به خودش زحمت میده در مورد چیزایی هم که خودش لازم داره و نیاز داره تحقیق کنه .
    90% فروشندها تمام نمایندگیها بیسوادن . حداقل در مورد چیزی که دارن میفروشن اطلاعات درست و حسابی ندارن چه برسه به برندای دیگه . اوونایی هم که یه مقداری چیزی حالیشون میشه اصولا بازم توو فکر اینن که اوون جنسایی رو به مردم بندازن که یا سودش بیشتره یا رو دستشون باد کرده ، در هر صورت خودمون باید دنبال صحت و سقم مسائل بگردیم ، چون کسی از فروشنده ها راهنمایی درست نمیکنه .
    خودم وقتی پلاسما گرفتم به هرکی از دوستان میگفتم اوونا جواب میدادن که اوه اوه توو پاچت کردن ، کی الان پلاسما میخرهههههههه ، قدیمیه !!!!!!!!!!!!! از رده خارجه !!!!!!!!! جالب اینکه وقتی همونایی که این حرفا رو میزدن اوومدن و TV رو دیدن کف کرده بودن بعد میگفتم راستشو بگو این پلاسماس ؟!!!!!!!!!!!

نتیجه اخلاقی : به حرف هیچ فروشنده ای گوش نکنین چون 95% یا دروغ میگن یا اشتباه میگن (مثل اینکه میگن شارژ بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه پنل سوراخه ؟ ) . ببینین چی بصرفه و در نهایت با اطلاعات خرید کنین که بعدا کاشکی کاشکی راه نندازین.

12. 10 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من هنوز دقیقاً متوجه نشدم که st30 و vt30 تفاوتشون چی هست ؟
    دیزاینشون که 100 درصد فرق داره
    آیا کیفیت تصویر vt30 تا اندازه ای بهتر هست که ارزش 600 تومن بیشتر هزینه کردن رو داشته باشه ؟
    جایی رو سراغ دارید که بدون گارانتی vt30 رو داشته باشه ؟
    ممنون از راهنمایی شما
    کیفیت vt30 هم تو 2بعدی و هم تو 3 بعدی از st30 بهتره ولی این تفاوت کیفیت به چشم بعضی افراد کمتره و به چشم بعضی ها بیشتر . شما قبل از خرید یک نمایندگی پیدا کن که این 2 تا رو کنار هم توی یک ارتفاع قرار داده باشه و یک تصویرو به جفتش وصل کرده باشه . بعد از روبه رو به هر جفتش نگاه کن (اگه تی وی ها تو ارتفاع پایین بودن شما بشین و نگاه کن اینطوری بهتر می تونی مقایسه کنی . سعی کن مقایسه تو تصاویر تاریک هم داشته باشی که عمق مشکی 2 پنل هم ببینی .
    در مورد امکانات تفاوت مهم vt30 داشتن isf است که برای کالیبره کردن تصویر کنترل بیشتری نسبت به st30 بهتون میده .

14. 7 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امان از دست این فروشنده ها!! خیلی بامزن!! خدا ازمون نگیرتشون!!
    من امروز صبح و دیشب رفتم یسری به نمایندگی ها بزنم یعنی آدم شاخ در میاره از حرفای این جماعت!!

نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!!

نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!! واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!!

نماینده ال جی: چند تا tv گذاشته دورش قاب زده که برنداش معلوم نباشه و تا تونسته رنگ و کیفیتشو عمدی گند زده توش یه ال جی هم گذاشته کنارش که مردم مقایسه کنند!! یعنی جان پدرم اوناهم ال جی بود!!!

یعنی به جون هم که رحم نمیکنن هیچی پیرنای همن در میارن میبرن!!
    گل گفتی داداش
    آخه میدونی چیه؟ واقعا بعضی از فروشنده ها اصلا سواد و تحصیلات و ... ندارند طرف تا دیروز یه شغل دیگه داشته که هیچ ربطی به TV نداشته و امروز زده تو کاره تلوزیون چون مثلا فعلا نون تو اینکاره
    من یه موبایل فروش توی یکی از بهترین پاساژهای شهرمون میشناسم این آقا قبلش میوه فروش بود و حتی جواز کسبشم ماله میوه فروشی بود یه دو سالی زد تو کار موبایل و حالا به تازگی مجددا برگشته به همون میوه فروشی، بنظرتون اگه ازین آقا میپرسیدید گوشی های اندروید قابلیتشون بیشتره یا سیمبیان چی جواب میداد؟!
    من مورد نمایندگی سامسونگ رو که نقل کردید به کرات دیدم(میگن تمامی پنل های سونی رو سامسونگ میزنه)
    مورد نمایندگی ال جی رو هم مثل اینکه بابه این کار، یه بار رفتم نمایندگی ال جی(2سال پیش)دیدم یه ال جی کیفیتش خداست و یه ساموسنگ گذاشته کتارش حال آدمو بهم میزنه گفتم ببخیشید میشه یه لحظه کنترل این سامسونگ رو بدید؟داد رفتم تو منو دیدم گذاشته رو بدترین حالت ممکن...
    Last edited by arash_a59; 14-12-2011 at 13:52.

16. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تا ۲ ماه دیگه قیمت vt30 ارزون میشه یا با توجه به بالا رفتن قیمت دلار بالا میره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امان از دست این فروشنده ها!! خیلی بامزن!! خدا ازمون نگیرتشون!!
    من امروز صبح و دیشب رفتم یسری به نمایندگی ها بزنم یعنی آدم شاخ در میاره از حرفای این جماعت!!

نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!!

نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!! واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!!
    در مورد اولین مورد که چرت و پرت گفته ... تمام تی وی ها حالا چه پلاسما چه lcd/led بعد از چند سال کمی افت کیفیت پیدا می کنن (ولی نه چند روز)
    در مورد دومی البته خیلی دور از واقعیت نیست . تمامی پنل های تی وی های سری BRAVIA قبل از 2010 توسط S-LCD که یک سرمایه گذاری مشترک بین سونی و سامسونگ هست تولید شده واز اونجایی که توی این سرمایه گذاری سهم سامسونگ %51 و سهم سونی %49 هستش اون made by samsung رو پنل بعضی مدل های سونی می بینید . البته از 2010 به بعدتمام مدل های بالای سونی تو سری HX , NX و LX از پنل های نسل 10 شارپ و مدل های پایین تر از همون پنل های نسل 8 ,S-LCD استفاده می کنن

19. 4 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •