من با تیم بارسلونا دارم Career Mode بازی میکنم.
سوالم اینجاست که وسط لیگ تیم برزیل پیشنهاد مربی گری تیم ملیش رو داد منم قبول کردم... حالا سوال اصلی اینکه که بعد از اتمام فصل لالیگا میتونم بازم مربی بارسلونا باشم یا بعدش تمام و کمال در اختیار برزیلم؟
من با تیم بارسلونا دارم Career Mode بازی میکنم.
سوالم اینجاست که وسط لیگ تیم برزیل پیشنهاد مربی گری تیم ملیش رو داد منم قبول کردم... حالا سوال اصلی اینکه که بعد از اتمام فصل لالیگا میتونم بازم مربی بارسلونا باشم یا بعدش تمام و کمال در اختیار برزیلم؟
هم برزیل و هم بارسا رو با هم مربیگری میکنید
منظورم بعد اتمام فصل جاری بارسلونا هست، بعد فصل برای فصل دیگه هم میتونم مربی بارسلونا باشم؟
آره میتونی
سلام به همه جواب سوال منم بدین کلی ممنون میشم
همچین امکانی وجود نداره...........
شما فقط میتونید جزئیات تورنمت هایی که تیمتون توش شرکت داره رو ببینید،مثل لیگ و جام و غیره....................
سلام به همه گل های سایت من همین الان داشتم بازی میکردم یک اتفاق جالب برام افتاد که تاحالا نیفتاده بود اونم این که تیم رقیبم 1 بازیکن داشت که با شلوار مشکی داشت بازی میکرد برای شما هم این اتفاق افتاده؟
تو کریر که بازی میکردم اصلا زوم نداشت ولی چند وقته عادی بازی میکنم بازم نه مثل تریلرا ولی یه مقداری زوم میکنه
حالا نمیدونم شاید تو کریر هم همین طوری بود یادم نیست(از وقتی کرش کرد اونم رو xbox دیگه سمت کریر نرفتم)
آقا توی بخش Career Mode نمیشه برم یه تیم دیگه؟باشگاهی؟
سلام دوستان .!
من میخوام فیفا ۱۳ رو آنلاین بازی کنم .!(بازی رو نخردیم . دانلود کردم .!)
میشه کسی کمکم کنه که چجوری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)