کسپر لایسنسها رو زود بلاک میکنه
شانسیه
بهتره ارجینال بخری یا
تریال ریست میتونی استفاده کنی
یه بکاپ از ویندوزت بگیر و آنتی ویروسایی که بنظرت خوبه رو امتحان کن
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
کسپر لایسنسها رو زود بلاک میکنه
شانسیه
بهتره ارجینال بخری یا
تریال ریست میتونی استفاده کنی
یه بکاپ از ویندوزت بگیر و آنتی ویروسایی که بنظرت خوبه رو امتحان کن
Last edited by Dr Nima; 22-10-2014 at 21:58.
ببین شما دنبال هیچ دردسری نیستی و در کنارش کیفیت هم میخوای یعنی دقیقا مثل من!
اگه بخوای اینجوری به مساله نگاه کنی که سریال فلان آنتی ویروس رو میشه با گشتن گیر آورد و این کرک فعلا یه مدت کار می کنه بعدش خدا بزرگه نتیجه این میشه که بشینی و با خودت بگی که همون نورتون هم بد نبودا!!!!!!
بگذریم!
من خودم هم دنبال یه آنتی ویروس خوب بودم. بدون هیچ دردسری
یعنی یه ذره هم بهش فکر نکنم که این کرک میخواد و پچ و سریال و...
فقط نصب کنم و از اون لحظه به بعد راحت آپدیت شه و سیستم رو به بهترین شکل و بدون کوچکترین مشکلی محافظت کنه
دوستان همین فروم کومودو رو پیشنهاد دادن
نصبش کردم و تا این لحظه هیچ مشکلی باهاش ندارم به هیچ وجه
24 ساعت هم دارم از سیستم کار میکشم اما نه ویروسی، نه کند شدن سیستم و...
عالی
به هر حال این نظر شخصی منه.شما هم میتونی تست کنی
فعلا نسخه 8 بتا هست و مشکل داره لذا به هیچ وجه نصب نکنی
نسخه 7 رو نصب کنی
سلام.در مورد آنتی ویروسها به نظرم پول دادن پای آنتی ویروس تو کشور ما بی معنیه.آره اگه شما ویندوزتون اورجیناله و خریدید و برنامه ها تون رو میخرید و کرک نمیکنید باید آنتی ویروس رو هم بخرید.ولی وقتی هیچکدوم از اینها نیست پس همون بهتر که پای آنتی ویروس هم پول ندید تا کسایی سود بیجا نکنند.آنتی ویروس ها هم کم و بیش دارای یه بانک ویروس ها و بدافزارهای تقریبا مشابه هستند و ممکنه در جایی ضعیف یا قوی باشند و بیشتر سلیقه ای هستش.منکه زیاد به رتبه بندی سایتها و امتیازدهی هاشون توجه نمیکنم چون خیلی عوامل دخیل هستند در این امتیاز دهی! من بیشتر به تعداد یوزر در جهان مخصوصا کشورهای پیشرفته توجه میکنم که یه آمار تجربی به آدم میده که چه آنتی ویروس هایی بیشتر مقبولیت دارند.و به تجربه خودم که چه آنتی ویروس هایی ابزارها و امکانات به درد بخوری داره و مورد پسند شخصیم قرار گرفته.بنابراین آنتی ویروسی که میتونم پیشنهاد بدم آنتی ویروس رایگان Avast هستش که جدیدن ورژن 2015 هم داده.البته رایگان گفتم چون ممکنه کسی لایسنسش رو نداشته باشه ولی اگه لایسنسش رو از اینترنت پیدا کرد میتونه نسخه اینترنت سکیوریتش رو نصب کنه که فایروال و سیف زون و امنیت اینترنتی رو هم تو پکیجش داره.ولی اگه رایگانش رو نصب کنید میتونید از فایروال زون آلارم هم در کنارش استفاده کنید.در مورد آپدیت هم بگم که آپدیتش برای ایران آزاد شده و نیازی به قند شکن و آپدیت آفلاین دیگه نیست و اتومات خودش روزانه آپدیت میکنه.من نسخه 2014 رو مستقیم به 2015 آپدیت کردم و باید بگم خیلی بهتر شده و سرعت و سبکیش باز هم پیشرفت کرده.امیدوارم تونسته باشم در کنار بقیه دوستان اطلاعاتی به دوستانی که دنبال آنتی ویروس خوب و بی دردسر میگردند داده باشم.
اگر این آنتی ویروس رو خواستید میتونید از اینجا دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینم یه عکس از اینترفیس Avast! 2015.10.0.2206
Last edited by pooya777; 24-10-2014 at 08:56.
درود
آنتی ویروس های رایگان هیچ گاه لایه های امنیتی آنتی ویروس های غیر رایگان را ندارند.
شرکت هایی که نسخه رایگان دارند این کار را نمی کنند که به شما خدمت کنند بلکه بخشی از برنامه های تبلیغاتیشون هست.
اگر تنها هزینه ای که این شرکت ها برای تامین سرور های بروزرسانی که میلیون ها کاربران از دنیا برای آپدیت آنتی ویروس رایگانشون به اون وصل میشنو حساب کنید متوجه میشید که هیچ توجیه اقتصادی نداره
در ضمن تعداد کاربر در هیچ مورد به معنای کیفیت بهتر نیست.
فردی که توی کشور پیشرفته زندگی می کنه با شمایی که اینجایی یا با من از نظر دانش فنی هیچ تفاوتی نداریم تنها سبک و امکانات زندگیمونه که فرق داره
بنابر این فکر نکنید اگر یک شهروند آلمانی یا آمریکایی فلان چیزو استفاده می کنه پس درسته
در تمام کشور های دنیا مثل شما به دنبال نسخه های رایگان هستند و طبیعی است وقت تعداد محدودی شرکت به طور رایگان وجود داره همشون نزد این افراد معروف میشه
سلام دوست عزیز این نظر شخصی من بود و براش دلایل کافی هم دارم.در مورد نسخه رایگان هم با توجه به استفاده شخصیم متوجه شدم که در مورد آوست تفاوتی با نسخه اینترنت سکیوریتیش نداره بجز همون امنیت اینترنتی که گفتم.آویرا رو هم تست کرده بودم که اونهم بهمین شکله.اتفاقا شرکتها نسخه رایگان رو میدن تا یوزرها ترغیب بشن نسخه کاملتر و با ابزار کاملتری رو خریداری کنند و مسلما سعی میکنند بهترین تجربه کاربری برای یوزر رو فراهم کنند.مثلا در مورد همین آوست در نسخه رایگان سپرهای سیستمی و فایلی در همه نسخه ها مشابهه اسکن فلش و اسکن در ریبوت یکسانه.در مورد اسکن در ریبوت باید بگم یه آپشن خیلی خوبه برای اسکن سیستم قبل از بالا اومدن ویندوز و لود شدن سیستم و بدافزارهاست که مثل دیسک نجات عمل میکنه و فرقش اینه که روی خود آنتی ویروس هست.آپدیتها یکسانه و غیره....پس به جز امنیت اینترنتی در نسخه رایگان هم ابزارهای مشابهی گذاشتند.البته که نسخه کامل بهتره فقط به نظر من نباید از کرک تحت هیچ شرایطی استفاده کرد.منکه لایسنس معتبرش رو تو اینترنت پیدا کردم.بهرحال تشکر از توجهتون![]()
تستی بین سرعت کومودو و اوست نیست؟
من خیلی وقته از کومودو استفاده میکنم و تا حالا کوچکترین مشکلی نداشتم باهاش و همیشه بهترین امنیت رو برام داشته.
الان یه مدته کلا تو فکر سبک کردن همه چیز هستم و کلا دارم سعی میکنم چیزای اضافه که هیچ استفادهای برام نداره رو بریزم دور و به همین خاطر تصمیم گرفتم از خود فایروال ویندوز به اضافه یه آنتی ویروس رایگان خوب٬ سبک و قوی استفاده کنم.
حالا نمیدونم خود کومودو به اندازه کافی سبک هست آنتی ویروسش (بدون فایروال) بعضیا میگن ورژن جدید اوست هم خیلی سبکه و هم خیلی قوی و خوب.
نظر دوستان چیه؟
کومودو رو من استفاده نکردم ولی آوست و آویرا رو استفاده کردم و باید بگم آوست نسخه دهش خیلی خوب و سبکه.نسخه رایگانش هم لینکش رو دادم.چون خیلی جاها اینستالر آنلاینه آدرسی که دادم واسه نصب آفلاینه.البته این رو در نظر بگیرید که همه آنتی ویروسها در استفاده اول برنامه هارو کندتر باز میکنند ولی در استفاده های بعدی چون در حافظشون ذخیره میشه عادی میشه.
در مورد فایروال باید بگم اگه طرز استفاده حرفه ای از فایروال ویندوز رو بلدین که همون کافیه ولی اگه در اون زمینه مبتدی باشین یا فایروالی مثل زون آلارم رو در کنار آنتی ویروس رایگان استفاده کنید و یا نسخه اینترنت سکیوریتی آنتی ویروس رو استفاده کنید.البته باید لایسنس معتبرش رو تو اینترنت پیدا کنید و اگر تنظیمات فایروالش رو بذارید روی گزینه پرسش یا Ask هر کانکشنی که بخواد به اینترنت وصل بشه میپرسه و اینجوری همه کانکشنها کاملا زیر نظرتونه.
Last edited by pooya777; 24-10-2014 at 23:55.
الان بهترين آنتي ويروس چيه؟
در حال حاضر nod smart security نصبه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 360 ritotal security رو نصب کردم هیچی ازش سر در نمیارم نمی دونم ابدیت داره کامپیوتره محافظت می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)