نخیر سایکیاتریست یا روانشناس. سایکولوژیست میشه روانپزشک.
من نگفتم شما قاتل هستید گفتم افرادی که از این قبیل رفتارهای انفجاری و غیر قابل کنترل انجام میدن، توانایی انجام اعمال بسیار بدتر رو هم دارند و این یه چیز کلی هست و میشه تعمیم داد به یه جامعه آماری و اگر هم شما انکار کنید تغییری در این واقعیت ایجاد نمیشه. نکته دیگه اینکه سطح سواد اکادمیک، وضعیت شغلی و وضعیت اقتصادی افراد مطلقا (مطلقا!) ارتباط معناداری با سلامت خلقی و رفتاری اونها ندارد. اینکه گفتید "جنون" هم تعبیر شماست، بنده ازین عبارت استفاده نکردم و تقریبا مطمئن هستم که شما خودت هم درک درستی از این اختلال خلقی-رفتاری ندارید، پریشانی های خلقی گستره ی وسیعی دارند و نمیشه هر مشکلی رو به جنون تفسیر کرد.
هر شخصی که وارد یه محیط عمومی میشه و نوعی رفتار و تعامل اجتماعی رو از خودش بروز میده، ناخوداگاه خودش رو در معرض قضاوت دیگران قرار میده، علیهذا بنده هیچ اشتباهی نکردم که بخوام بهش پی ببرم! امیدوارم شما متوجه ناراحتی خودتون بشید قبل از اینکه خیلی دیر بشه.
ببینید دوست عزیز، اینجا مساله من نیستم، مساله هدفون هم نیست، نه حتی اون 300 و اندی هزار تومان، مساله اینه که شما بعنوان فاعل اون حرکت ناگهانی خارج از کنترل، ممکنه دچار مشکلاتی بشید، "هرگز (تاکید میکنم هرگز) به خاطر ندارم در حالت خشم مرتکب عملی شده باشم که بعدش پشیمان نشده باشم"، من آنچه شرط بلاغت است با تو گفتم ، تو خواه پند گیر خواه ملال