تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 602 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

يحتمل منظورت همون سايكولوژيست بود ديگه!
    با عرض پوزش ولي همون ميزان كه رفتار من در ازبين بردن يك جسم بي جان و بي ارزش(حداقل براي خودم)سريع و غير متعارف بوده،متاسفانه اين نوع قضاوت شما در مورد ديگران هم يك نوع قضاوت تند و سريع و نااگاهانه و زشت هست.پس عملا با اون رفتار من هيچ تفاوتي نداره بلكه زننده تره چراكه من يه جسم رو نابود كردم ولي شما داريد شخصيت يك انسان ديگه رو زير سوال ميبريد !!
    شما چطور به خودتون اجازه ميدين كه ديگري رو از روي يك رفتار و چهار خط نوشته به نوع خاصي از جنون متهم و متصل كنيد.اصلا در چه حدي هستيد كه حاصل قضاوت شخصيتون رو از يك شخص ديگه ، در يك فروم عمومي در معرض ديدگان ميگذاريد؟ شما اصلا از سن و سال و ميزان تحصيلات وضعيت اقتصادي شغل و روحيات بنده اطلاع داريد كه من رو قاتل بالقوه اطلاق ميكنيد؟!
    شما حق قضاوت و بيانش رو در مورد اشخاص نداريد. اينجا جمع شديم كه راجع به هدفونها بحث كنيم نه وضعيت روحي و شخصيت افراد
    اميدوارم متوجه اين اشتباهتون شده باشيد!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    نه عزیزم منظورشون سایکیاتریست بود
    سلام
    من نمیگم قضاوت در مورد دیگران درسته
    ولی شما با اون عمل هنجار شکنانتون نه تنها اون پول به قول خودتون بی ارزش رو دور ریختید بلکه شخصیت فروشنده ی بی تقصیر رو هم زیر سوال بردید و مطمعن هستم که خودتون هم الان عذاب وجدان دارید. در صورتی که از این قوانین آگاه بودید که وقتی یه جنسی امکان تست نداره، چطور میتونه امکان تعویض داشته باشه؟!
    به هر حال من هم در مورد کسی قضاوت نمیکنم خودتون برید فکر کنید
    با تشکر

2. 2 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

يحتمل منظورت همون سايكولوژيست بود ديگه!
    با عرض پوزش ولي همون ميزان كه رفتار من در ازبين بردن يك جسم بي جان و بي ارزش(حداقل براي خودم)سريع و غير متعارف بوده،متاسفانه اين نوع قضاوت شما در مورد ديگران هم يك نوع قضاوت تند و سريع و نااگاهانه و زشت هست.پس عملا با اون رفتار من هيچ تفاوتي نداره بلكه زننده تره چراكه من يه جسم رو نابود كردم ولي شما داريد شخصيت يك انسان ديگه رو زير سوال ميبريد !!
    شما چطور به خودتون اجازه ميدين كه ديگري رو از روي يك رفتار و چهار خط نوشته به نوع خاصي از جنون متهم و متصل كنيد.اصلا در چه حدي هستيد كه حاصل قضاوت شخصيتون رو از يك شخص ديگه ، در يك فروم عمومي در معرض ديدگان ميگذاريد؟ شما اصلا از سن و سال و ميزان تحصيلات وضعيت اقتصادي شغل و روحيات بنده اطلاع داريد كه من رو قاتل بالقوه اطلاق ميكنيد؟!
    شما حق قضاوت و بيانش رو در مورد اشخاص نداريد. اينجا جمع شديم كه راجع به هدفونها بحث كنيم نه وضعيت روحي و شخصيت افراد
    اميدوارم متوجه اين اشتباهتون شده باشيد!

نخیر سایکیاتریست یا روانشناس. سایکولوژیست میشه روانپزشک.
    من نگفتم شما قاتل هستید گفتم افرادی که از این قبیل رفتارهای انفجاری و غیر قابل کنترل انجام میدن، توانایی انجام اعمال بسیار بدتر رو هم دارند و این یه چیز کلی هست و میشه تعمیم داد به یه جامعه آماری و اگر هم شما انکار کنید تغییری در این واقعیت ایجاد نمیشه. نکته دیگه اینکه سطح سواد اکادمیک، وضعیت شغلی و وضعیت اقتصادی افراد مطلقا (مطلقا!) ارتباط معناداری با سلامت خلقی و رفتاری اونها ندارد. اینکه گفتید "جنون" هم تعبیر شماست، بنده ازین عبارت استفاده نکردم و تقریبا مطمئن هستم که شما خودت هم درک درستی از این اختلال خلقی-رفتاری ندارید، پریشانی های خلقی گستره ی وسیعی دارند و نمیشه هر مشکلی رو به جنون تفسیر کرد.
    هر شخصی که وارد یه محیط عمومی میشه و نوعی رفتار و تعامل اجتماعی رو از خودش بروز میده، ناخوداگاه خودش رو در معرض قضاوت دیگران قرار میده، علیهذا بنده هیچ اشتباهی نکردم که بخوام بهش پی ببرم! امیدوارم شما متوجه ناراحتی خودتون بشید قبل از اینکه خیلی دیر بشه.
    ببینید دوست عزیز، اینجا مساله من نیستم، مساله هدفون هم نیست، نه حتی اون 300 و اندی هزار تومان، مساله اینه که شما بعنوان فاعل اون حرکت ناگهانی خارج از کنترل، ممکنه دچار مشکلاتی بشید، "هرگز (تاکید میکنم هرگز) به خاطر ندارم در حالت خشم مرتکب عملی شده باشم که بعدش پشیمان نشده باشم"، من آنچه شرط بلاغت است با تو گفتم ، تو خواه پند گیر خواه ملال
    Last edited by flipp; 16-08-2013 at 19:09.

4. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه عزیزم منظورشون سایکیاتریست بود
    سلام
    من نمیگم قضاوت در مورد دیگران درسته
    ولی شما با اون عمل هنجار شکنانتون نه تنها اون پول به قول خودتون بی ارزش رو دور ریختید بلکه شخصیت فروشنده ی بی تقصیر رو هم زیر سوال بردید و مطمعن هستم که خودتون هم الان عذاب وجدان دارید. در صورتی که از این قوانین آگاه بودید که وقتی یه جنسی امکان تست نداره، چطور میتونه امکان تعویض داشته باشه؟!
    به هر حال من هم در مورد کسی قضاوت نمیکنم خودتون برید فکر کنید
    با تشکر
    كار خوبي ميكنيد كه قضاوت نميكنيد. شرايطي كه در اون زمان خاص بر من گذشته و حرفهاي رد وبدل شده رو مسلما فقط خودم و فروشنده ميتونه درك كنه كه در اونجا حضور داشته.
    بهتره زيادم سنگ اين فروشنگان محترم رو به سينه نزنيم چون بالاخره هممون داريم تو اين مملكلت زندگي ميكنيم و از ميزان احترام فروشندگان و شركتها به مشتري با خبريم
    من ابدا از رفتار خودم وجدان درد ندارم تازه فروشنده بايد خوشحال باشه كه بنده بخاطر ذيغ وقت فقط به مال و دارايي خودم صدمه زدم و براي مسايلي كه بينمون گذشته كار رو مراجع قانوني و ذي صلاح نميكشم و قضيه رو پيگيري نميكنم
    به هر حال اميدوارم اين بحث همين جا ديگه به پايان برسه كه ربطي به موضوع ترد نداره!
    اگه دوستي نقدي بر رفتار من در قبال از بين بردن ديوايس داره، خوشحال ميشم در پيغام خصوصي مطرح كنه ، تادر حد امكان توجيهش كنم يا بر عكس توجيهم كنه و ازش چيزي ياد بگيرم!

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شوخی نکردم کاوه جان واقعا لهش کردم.شما مطمعن باش قبلا اون تاپیک رو خوندم .حتی قبل از خرید ۱۰۰ صفحه ی اخر ابن تاپیک رو هم خوندم .ولی تجربه عملیم با خونده هام خعلی فرق داره.
    متاسفم اینو میگم و ممکنه بعضی دوستان بهشون بربخوره ولی احساس میکنم برند سنهایزر حداقل بغیر از چند مدل ویژه اش در باقی محصولاتش یه برند کاملا تجاری و با سطح کیفیه متوسطه که فقط الکی گرونه و ما چون اینجا نمایندگی رسمی داره اکثر خریداران رو بسمت خودش میگشه چون ما تو این مملکت گزینه هامون برای انتخاب از تعداد انگشتان یک دست هم محدود تره
    مساله ای هست که من بارها و بارها گوشزد کردم و در محیط خارج نت هم بسیار پیش اومده مصداقش. گاهی دوستانی میان بهم مراجعه میکنند و میگن که مثلا فلان مدل مینی های فای دارند و میخوان مثلا 5 میلیون یا 10 میلیون یا گاهی خیلی خیلی بیشتر هزینه کنند به قول خودشون روی یه سیستم "Hi-end" ، من همیشه به افرادی که گوش های تعلیم دیده ندارند توصیه میکنم که بیهوده جیب فروشنده هارو پر نکنند چون یک گوش تعلیم ندیده نخواهد توانست اختلاف معنادار یه سیستم صوتی خیلی خوب با یه ضبط خانگی ارزونقیمت و بی کیفیت رو از هم تمیز بده، پس عملا اون دستگاه ها بلا استفاده میشه. مسلما شخصی مثل من یا خیلی دیگه از دوستان که تجربه شنیداری بیشتری دارند و هدفدار گوش میدن و حساسیت قوه شنواییشون بالاست و قدرت تشخیص فرکانس های مختلف و اجزای صدارو دارند، اگر عین 50 تا مدل سنهایزر (یا هرچندتا که هست) رو گوش کنند قطعا میتونند با هر کدوم صدایی متفاوت بشوند. من از دو اسپیکر از یک کمپانی با مدل یکسان که یحتمل روی خط تولید پشت سر هم بودند هم صدای متفاوتی شنیدم چه برسه به یه کامپوننت متفاوت. این مساله به هدفون هم قابل تعمیم هست. کسی که خیلی با صدا آشنا نیست و عملا فرق صدای یه HD800 یا یه هدفون الکترواستاتیک گرونقیمت رو با یه هدفون 50 تومنی کریتیو نمی فهمه، بهترین لطفی که میتونه به خودش و حساب بانکیش بکنه اینه که همون ارزونه رو بخره!
    اینم توضیح بدم که منظورم این نیست که یه گوش تعلیم ندیده مطلقا تفاوت صداهارو حس نمیکنه، یه آدم کاملا بی تجربه هم اگه صدای اسپیکر مثلا Wilson Alexandria رو بشنوه، اگر روح زیبایی شناختی در وجود زنده باشه، حتما تحت تاثیر قرار میگیره، من منظورم اینه که همون شخص درک صحیحی از اون صدا نداره و نمیدونه که چرا این صدا براش اغواکننده تر و جالب تره.

7. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

نخیر سایکیاتریست یا روانشناس. سایکولوژیست میشه روانپزشک.
    من نگفتم شما قاتل هستید گفتم افرادی که از این قبیل رفتارهای انفجاری و غیر قابل کنترل انجام میدن، توانایی انجام اعمال بسیار بدتر رو هم دارند و این یه چیز کلی هست و میشه تعمیم داد به یه جامعه آماری و اگر هم شما انکار کنید تغییری در این واقعیت ایجاد نمیشه. نکته دیگه اینکه سطح سواد اکادمیک، وضعیت شغلی و وضعیت اقتصادی افراد مطلقا (مطلقا!) ارتباط معناداری با سلامت خلقی و رفتاری اونها ندارد. اینکه گفتید "جنون" هم تعبیر شماست، بنده ازین عبارت استفاده نکردم و تقریبا مطمئن هستم که شما خودت هم درک درستی از این اختلال خلقی-رفتاری ندارید، پریشانی های خلقی گستره ی وسیعی دارند و نمیشه هر مشکلی رو به جنون تفسیر کرد.
    هر شخصی که وارد یه محیط عمومی میشه و نوعی رفتار و تعامل اجتماعی رو از خودش بروز میده، ناخوداگاه خودش رو در معرض قضاوت دیگران قرار میده، علیهذا بنده هیچ اشتباهی نکردم که بخوام بهش پی ببرم! امیدوارم شما متوجه ناراحتی خودتون بشید قبل از اینکه خیلی دیر بشه.
    ببینید دوست عزیز، اینجا مساله من نیستم، مساله هدفون هم نیست، نه حتی اون 300 و اندی هزار تومان، مساله اینه که شما بعنوان فاعل اون حرکت ناگهانی خارج از کنترل، ممکنه دچار مشکلاتی بشید، "هرگز (تاکید میکنم هرگز) به خاطر ندارم در حالت خشم مرتکب عملی شده باشم که بعدش پشیمان نشده باشم"، من آنچه شرط بلاغت است با تو گفتم ، تو خواه پند گیر خواه ملال
    فكر ميكنم شما تلفن من رو داريد اگه واقعا احساس مسووليت در قبال جامعه و هنجار ها داريد (چون اين لحن نوشتاري شما ،شما رو در مرتبه ي يك ادوايزر نشون ميده)بهتره بجاي نوشتن مقاله ي روانشناسي و بررسي اسيبهاي اجتماعي در يك ترد اختصاصي مشاوره خريد ديوايس،
    تلفني به بنده مشاوره بديد تا هم حقي رو كه در قبال درمان سلامت روحي جامعه فكر ميكنيد بر گردن شماست!ادا كرده باشيد و هم ترد از گسيختگي موضوعي نجات پيدا كنه!!!
    خدا رو چه ديدي شايد بعد تماس و بحث رودرو خود شما توجيه شديد!!!
    ضمنا بنده در زمينه ي موسيقي همچين نااگاه هم نيستم اگه سوابق رو بيان نكردم براي اينه كه دليلي نداشته گفتنشون. لطفا نيش اطلاعات تيوريك و ناقص خودتون رو به طرف شخص خاص نگيريد چراكه هر كسي دركي از فضاي اطراف خودش داره كه خيلي از اطلاعات صرفا تيوريك رو ميتونه زير سوال ببره

Last edited by Dr.B.M; 16-08-2013 at 19:27.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نه منظورم اینه که انقدر صحبتتون کش دار و چت مانند شد از دستم در رفت با چه مدلی از سنهایزر مشکل پیدا کردی

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاوه جان من ۱۰ دیقه بیشتر نمیتونم تحمل کنم .لاله گوشمو درد میاره و قرمز میشه.الان باز دارم میرم پایتخت ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنمتو رو خدا شانسو میبینی مثلا این همه تست کردیم تا به این رسیدیم
    صداشو خیلی دوس دارم چون واقعا ریله ولی چکار کنم رو گوشم اینجوریه
    دوست عزیز
    راه حل هایی زیادی بود که میتونستید انجام بدید
    ولی خوب حالا که دیگه به درد نمیخوره
    ولی محض اطلاع میتونستینید مثلا چندتا کتاب قطور رو بین پدهای هدفون قرار بدید و یه چند روزی تحمل کنید اینجوری یه کم حالت میگرفت و کمتر فشار میاورد.
    یا به راحتی مقداری فوم پشت پد هدفون میزاشتید که قطعا راحتی و ایزولیشن رو زیاد میکنه ولی ممکنه صدا رو یه کم خراب کنه
    یا حتی با ابر مناسب خودتون براش پد می ساختید.
    یا اینکه هد بند رو کلا بر میداشتید و یا تعویض میکردید و یا از گیر های نخصوص یک هدفون ارزون قیمت برای نگه داشتن هدفون روی گوشتون استفاده میکردید.
    هر هدفونی حداقل به 10 ساعت کار کردن نیاز داره تا صداش یه کم جا بیفته پس ممکنه اگر یه کم صبر میکردید به صدای مورد نظرتون هم میرسیدید
    در هر صورت حالا که دیگه گذشته
    موفق باشید.
    راستی به زودی ریویوی tjays one رو میزارم
    فعلا دارم روش کار می کنم.
    Last edited by t-jays; 16-08-2013 at 19:46.

12. 6 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه منظورم اینه که انقدر صحبتتون کش دار و چت مانند شد از دستم در رفت با چه مدلی از سنهایزر مشکل پیدا کردی
    با تمام مدلهاي تست شده ي ميد رنج و لاو اند تست شده توسط خودم مث اين

بازم بنده اصرار دارم كه اين مساله كه اين برتد در اين فيلد قيمتي به قيمت نميارزه،صرفا برداااااشت ش خ ص ي بنده هستش و ميتونه درست يا نادرست باشه
    پ. ن: اين مدل رو كه ميبيني همين امروز خريدم. يني اكه كه باز شده و تست شده. از دوستان تهراني اگه كسي خواست پ خ بزنه در خدمتش هستم واسه فروش!!!سي درصد زير قيمت !!!

14. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    راه حل هایی زیادی بود که میتونستید انجام بدید
    ولی خوب حالا که دیگه به درد نمیخوره
    ولی محض اطلاع میتونستینید مثلا چندتا کتاب قطور رو بین پدهای هدفون قرار بدید و یه چند روزی تحمل کنید اینجوری یه کم حالت میگرفت و کمتر فشار میاورد.
    یا به راحتی مقداری فوم پشت پد هدفون میزاشتید که قطعا راحتی و ایزولیشن رو زیاد میکنه ولی ممکنه صدا رو یه کم خراب کنه
    یا حتی با ابر مناسب خودتون براش پد می ساختید.
    یا اینکه هد بند رو کلا بر میداشتید و یا تعویض میکردید و یا از گیر های نخصوص یک هدفون ارزون قیمت برای نگه داشتن هدفون روی گوشتون استفاده میکردید.
    هر هدفونی حداقل به 10 ساعت کار کردن نیاز داره تا صداش یه کم جا بیفته پس ممکنه اگر یه کم صبر میکردید به صدای مورد نظرتون هم میرسیدید
    در هر صورت حالا که دیگه گذشته
    موفق باشید.
    راستی به زودی ریویوی tjays one رو میزارم
    فعلا دارم روش کار می کنم.
    از راهنمايي دقيق و كامل شما صميمانه سپاسگزارم. خدا افرادي مث شما رو كه بجاي خردگيري و قضاوت شخصي ،سعي در رفع مشكلات واقعي يوزرها داريد،زياد كنه
    والا دوست عزيزم خودمم راستش بفكرم رسيد مشابه اين كار رو كنم ولي متاسفانه شكل خاص غضروف لاله گوش بنده طوريست كه فكر نميكنم اثري داشت. من همين الان يه هدفون قديمي اوريون فول و كلوز دارم كه اصلا باهاش مشكلي ندارم ولي اين چون فول نبود ديقيقا تمام نيرو فنر رو روي لاله گوش وارد ميكرد و متاسفانه قبلش هرگز تجربه استفده طولاني از اين مدل رو نداشتم.

16. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فكر ميكنم شما تلفن من رو داريد اگه واقعا احساس مسووليت در قبال جامعه و هنجار ها داريد (چون اين لحن نوشتاري شما ،شما رو در مرتبه ي يك ادوايزر نشون ميده)بهتره بجاي نوشتن مقاله ي روانشناسي و بررسي اسيبهاي اجتماعي در يك ترد اختصاصي مشاوره خريد ديوايس،
    تلفني به بنده مشاوره بديد تا هم حقي رو كه در قبال درمان سلامت روحي جامعه فكر ميكنيد بر گردن شماست!ادا كرده باشيد و هم ترد از گسيختگي موضوعي نجات پيدا كنه!!!
    خدا رو چه ديدي شايد بعد تماس و بحث رودرو خود شما توجيه شديد!!!
    ضمنا بنده در زمينه ي موسيقي همچين نااگاه هم نيستم اگه سوابق رو بيان نكردم براي اينه كه دليلي نداشته گفتنشون. لطفا نيش اطلاعات تيوريك و ناقص خودتون رو به طرف شخص خاص نگيريد چراكه هر كسي دركي از فضاي اطراف خودش داره كه خيلي از اطلاعات صرفا تيوريك رو ميتونه زير سوال ببره

دوست گرامی منظور شمارو در مسئولیت و تلفن و جامعه و ... متوجه نشدم لطفا کمی شفاف سازی کنید. یاد جمله معروف افتادم که میگه "انسان در جامعه مثل بشر است در اجتماع"
    دوست عزیز تعریف کردن از مزایا و محاسن شخصی معمولا حمل بر خودستایی میشه منم بهش علاقه ای ندارم ولی چون گفتید میگم که شبهه ای نباشه، من صدا اونقدر برام مهم بوده که برای شنیدن صدای یه محصول خاص به شوهای های فای خارج از کشور برم. اجرای زنده هم کم گوش نکردم و سعی کردم رفرنس ام اجرای زنده باشه و شدیدا پیگیر مسائل مربوط به فیزیک صدا و اکوستیک محیطی و حس شنیداری و ... هستم. پس فکر میکنم همچین که شما هم میگید اطلاعاتم "تئوریک و ناقص" نباشه در مجموع. شما که اطلاعاتتون perfect و practical هست، از فیزیک صدا و تئوری های مربوط بهش اطلاعاتی دارید که به اشتراک بزارید تا ما (من سر تا پا تقصیر تئوریک و ناقص) ازش منتفع بشویم؟ من دوست ندارم بالماسکه تواضع و فروتنی به صورت بزنم، در مواردی که اطلاعاتی داشته باشم مدعی هستم و مطرح میکنم در جایی هم که اطلاعاتی نداشته باشم سعی میکنم شنونده خوبی باشم چون "گاهی اگر سخن نقره باشد، سکوت طلاست"

در خصوص هدفون هنوز هم تصور میکنم X10 براش شما مناسب باشه. شما X10 بخرید اگر خوشتون نیومد (و اگر با لگد نزدید داغونش نکردید! ) من ازتون میخرم میزارم تو لوازمم
    Last edited by flipp; 16-08-2013 at 20:33.

18. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •