تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 686 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

100% بهتون قول میدم اصلا نمی دونستن این چه مدرکیه و دیدن خوشگله برای همین تایید کردن. (کلا دمشون گرم )

2. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کارت ملی هوشمند دیگه چیه ؟ !!! کپیشو کجا به چه صورتی فرستادید ؟

سلام
    با كارت ملي هم ميشه من فرستادم تاييد كردن .

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    کارت ملی هوشمند که هیچ
    من قبلا با یه نامه ی دست نویس الکی تونستم برای دوستم بسته ی حرفه ای فعال کنم

5. 3 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کارت ملی هوشمند دیگه چیه ؟ !!! کپیشو کجا به چه صورتی فرستادید ؟
    اسکن میکنید . (یه برنامه برای موبایل هم است راحت میشه اسکن کرد genius scan ) بعد از قسمت *ارسال مدارک* ارسال مکنید . بعد چند دقیقه تایید میشه.

7. این کاربر از kayvan_22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز یه سیم رایتل خریدم ولی هنوز فعال نشده ؟ چقدر طول میکشه ؟ زنگ زدم 0920200000 اپراتور گفت 72 ساعت طول میکشه ؟ چه خبره چرا اینقدر زیاد !!!

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

امروز یه سیم رایتل خریدم ولی هنوز فعال نشده ؟ چقدر طول میکشه ؟ زنگ زدم 0920200000 اپراتور گفت 72 ساعت طول میکشه ؟ چه خبره چرا اینقدر زیاد !!!
    سلام
    ۳ روز کاری زمان میبره
    قبلا سیم کارتها پیش فعال بودند تا ۵ روز که طی ۲ هفته ی اخیر لغوش کردند متاسفانه و باید حتما سیم کارت فعال بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یکی خواهشن یه پینگ تایم از 8.8.8.8 -t بگیره بزاره..یعنی هیچکی بلد نیست یه پینگ تایم از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بگیره؟ این پینگ تایم ها که میزارید رو سرور ایران فایده نداره...پینگ تایم رو سرورهای انگلیس باید تست شه اگر زیر 100 باشه فوقوالعادست.

20 صفحه رفتم عقب که ببینم یکی از پینگ سرورهای خارجی تست گذاشته امان از یدونه همه رو ایران تست گرفتن.

بفرما :

11. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

JVC

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آره منم همین چند روز پیش دقیق 72 ساعت طول کشید .

راستی زمانی که سیم کارتت فعال شد شارژ نداره یه 2000 تومن شارژ کن 12 ساعت بعد کد سیم کارت هدیه برات می اد .

ضمنا به کمک رومینگ همراه اول میشه روی شبکه های 2G هم این سیم کارت رو استفاده کرد یعنی میشه حتی رو گوشی های داغون مثل 1100 هم استفاده کرد فقط کافیه زمان سرچ شبکه به صورت دستی روی MCI 2G تنظیم بشه .

13. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداش ممونم ازت . همین الان یهویی فعال شد زودتر . فعلا گداشته بودم روی گوشی معمولی 1600 که دیدم یهو آنتن امد ولی جالب بود همراه اول و رایتل لوگوشون با هم امد که گویا از رومینگ استفاده میکنه ! هزینه رومینگش زیاده ؟ چطوریه ؟

سوال بعدی الان من یه تومان شارژ زدم . موقع خرید گفتن یه بسته اینترنت 512 داری که سه ماه فعاله ؟ این چیه ؟ چند گیگ هست چطوری با چه کدی متوجه بشیم ؟

کد دستوری که ببینیم چقدر شارژ داریم چیه ؟
    هزینه مکالمه اش از همراه اول گرونتره ؟
    سوال بعدی من کارت ملی هوشمند ندارم معمولی دارم یه مدرک که بشه حرفه ای کنم چیه ؟

آره منم همین چند روز پیش دقیق 72 ساعت طول کشید .

راستی زمانی که سیم کارتت فعال شد شارژ نداره یه 2000 تومن شارژ کن 12 ساعت بعد کد سیم کارت هدیه برات می اد .

ضمنا به کمک رومینگ همراه اول میشه روی شبکه های 2G هم این سیم کارت رو استفاده کرد یعنی میشه حتی رو گوشی های داغون مثل 1100 هم استفاده کرد فقط کافیه زمان سرچ شبکه به صورت دستی روی MCI 2G تنظیم بشه .

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش ممونم ازت . همین الان یهویی فعال شد زودتر . فعلا گداشته بودم روی گوشی معمولی 1600 که دیدم یهو آنتن امد ولی جالب بود همراه اول و رایتل لوگوشون با هم امد که گویا از رومینگ استفاده میکنه ! هزینه رومینگش زیاده ؟ چطوریه ؟

سوال بعدی الان من یه تومان شارژ زدم . موقع خرید گفتن یه بسته اینترنت 512 داری که سه ماه فعاله ؟ این چیه ؟ چند گیگ هست چطوری با چه کدی متوجه بشیم ؟

کد دستوری که ببینیم چقدر شارژ داریم چیه ؟
    هزینه مکالمه اش از همراه اول گرونتره ؟
    سوال بعدی من کارت ملی هوشمند ندارم معمولی دارم یه مدرک که بشه حرفه ای کنم چیه ؟

در رومینگ فقط میتونی از سیستم 2جی استفاده کنی

ولی اگر نزدیک دکل رایتل باشه که از 3جی و اچ پلاس میتونی استفاده کنی
    در مورد تعرفه اپراتور گفت در همه چیز گرونتر با شما حساب میشه سعی کن از اینترنت همراه اول استفاده نکنی

اگر سیم کارت رایتل به قیمت 21 هزار گرفتی بدون طرح درخواستی از جانب شما یه بسته پایه 128 سرعت به حجم ترافیک 512 مگابایت یه ماهه به شما میده نه 3ماه به همراه هدیه فقط درون شبکه 10000 پیامک + 10000 دقیقه مکالمه (که اگر دوست رایتلی داری بدرد میخوره) یکماهه که از امروز برات فعاله تا 30 روز دیگه.

این هدیه ها فقط روی دکل رایتل جواب میده .

گرفتن اعتبار *140#

گزارش بسته های اینترنت +پیام کوتاه +مکالمه *144#

در مورد مدرک:
    نمی دونم سطح تحصیلات شما چقدره کارت داشجویی ولی اگر دوست صمیمی یا فامیلی داری که تو شرکتی یا هتلی خلاصه هر جا بر طبق قانون کار حقوق میدن گواهی کار تو شرکتشو بگیر اپلود کن

اگر بازم نمیشه آزمایش کن مثلا کارت کتابخانه

اگر نداری روش آخر فتو شاپ(بقیه شو نمی تونم توضیح بدم)

16. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •