100% بهتون قول میدم اصلا نمی دونستن این چه مدرکیه و دیدن خوشگله برای همین تایید کردن. (کلا دمشون گرم)
100% بهتون قول میدم اصلا نمی دونستن این چه مدرکیه و دیدن خوشگله برای همین تایید کردن. (کلا دمشون گرم)
کارت ملی هوشمند دیگه چیه ؟ !!! کپیشو کجا به چه صورتی فرستادید ؟
سلام
کارت ملی هوشمند که هیچ
من قبلا با یه نامه ی دست نویس الکی تونستم برای دوستم بسته ی حرفه ای فعال کنم![]()
اسکن میکنید . (یه برنامه برای موبایل هم است راحت میشه اسکن کرد genius scan ) بعد از قسمت *ارسال مدارک* ارسال مکنید . بعد چند دقیقه تایید میشه.![]()
امروز یه سیم رایتل خریدم ولی هنوز فعال نشده ؟ چقدر طول میکشه ؟ زنگ زدم 0920200000 اپراتور گفت 72 ساعت طول میکشه ؟ چه خبره چرا اینقدر زیاد !!!![]()
![]()
سلام
۳ روز کاری زمان میبره
قبلا سیم کارتها پیش فعال بودند تا ۵ روز که طی ۲ هفته ی اخیر لغوش کردند متاسفانه و باید حتما سیم کارت فعال بشه
بفرما :
![]()
آره منم همین چند روز پیش دقیق 72 ساعت طول کشید .
راستی زمانی که سیم کارتت فعال شد شارژ نداره یه 2000 تومن شارژ کن 12 ساعت بعد کد سیم کارت هدیه برات می اد .
ضمنا به کمک رومینگ همراه اول میشه روی شبکه های 2G هم این سیم کارت رو استفاده کرد یعنی میشه حتی رو گوشی های داغون مثل 1100 هم استفاده کرد فقط کافیه زمان سرچ شبکه به صورت دستی روی MCI 2G تنظیم بشه .
داداش ممونم ازت . همین الان یهویی فعال شد زودتر . فعلا گداشته بودم روی گوشی معمولی 1600 که دیدم یهو آنتن امد ولی جالب بود همراه اول و رایتل لوگوشون با هم امد که گویا از رومینگ استفاده میکنه ! هزینه رومینگش زیاده ؟ چطوریه ؟
سوال بعدی الان من یه تومان شارژ زدم . موقع خرید گفتن یه بسته اینترنت 512 داری که سه ماه فعاله ؟ این چیه ؟ چند گیگ هست چطوری با چه کدی متوجه بشیم ؟
کد دستوری که ببینیم چقدر شارژ داریم چیه ؟
هزینه مکالمه اش از همراه اول گرونتره ؟
سوال بعدی من کارت ملی هوشمند ندارم معمولی دارم یه مدرک که بشه حرفه ای کنم چیه ؟
در رومینگ فقط میتونی از سیستم 2جی استفاده کنی
ولی اگر نزدیک دکل رایتل باشه که از 3جی و اچ پلاس میتونی استفاده کنی
در مورد تعرفه اپراتور گفت در همه چیز گرونتر با شما حساب میشه سعی کن از اینترنت همراه اول استفاده نکنی
اگر سیم کارت رایتل به قیمت 21 هزار گرفتی بدون طرح درخواستی از جانب شما یه بسته پایه 128 سرعت به حجم ترافیک 512 مگابایت یه ماهه به شما میده نه 3ماه به همراه هدیه فقط درون شبکه 10000 پیامک + 10000 دقیقه مکالمه (که اگر دوست رایتلی داری بدرد میخوره) یکماهه که از امروز برات فعاله تا 30 روز دیگه.
این هدیه ها فقط روی دکل رایتل جواب میده .
گرفتن اعتبار *140#
گزارش بسته های اینترنت +پیام کوتاه +مکالمه *144#
در مورد مدرک:
نمی دونم سطح تحصیلات شما چقدره کارت داشجویی ولی اگر دوست صمیمی یا فامیلی داری که تو شرکتی یا هتلی خلاصه هر جا بر طبق قانون کار حقوق میدن گواهی کار تو شرکتشو بگیر اپلود کن
اگر بازم نمیشه آزمایش کن مثلا کارت کتابخانه
اگر نداری روش آخر فتو شاپ(بقیه شو نمی تونم توضیح بدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)