اقا این مشکل داره منو دیوانه میکنه !! وقتی 5-6 ساعت میذارم دانلود میکنم بعد که دانلود رو قطع میکنم هر سایتی رو که میزنم بالا نمیاره ! بعد 4-5 دقیقه دوباره میزنم درست میشه و سایت هارو باز میکنه ! نمیدونم مشکل از کجاست ! کسی این مشکل رو نداره ؟!!!![]()
اقا این مشکل داره منو دیوانه میکنه !! وقتی 5-6 ساعت میذارم دانلود میکنم بعد که دانلود رو قطع میکنم هر سایتی رو که میزنم بالا نمیاره ! بعد 4-5 دقیقه دوباره میزنم درست میشه و سایت هارو باز میکنه ! نمیدونم مشکل از کجاست ! کسی این مشکل رو نداره ؟!!!![]()
اگر با لپ تاپ و وای فای هستید احتمالا مشکل از تهداد کانکشن زیاد هستش که مودمتون توی این تعداد کانکشن زیاد وقتی میخواد دانلود کنه براش مشکل پیش میاد
با کابل کراس وصلش کنید ببینید مشکلش حل میشه یا نه
من تماس گرفتم گفتن سراسری ـه
بچه ها این تعرفه های اینترنت همه جا یکیه؟الان اهواز 512 4 گیگو میده 17325 تومن.بعدش ببینم این نا محدودا سرعتشون چقدر فرق داره با این ترافیکیا؟کسی 256 نامحدود داشته؟چطوریه سرعتش؟
سراسری کدومه بابا این مخابرات که یک ساله مشکلش سراسریه.
نه اقا اینا همش حرف مفته .البته من پارس انلاینم الان دقیقا مثل مخابرات شده کند -گند -داغون ولی مخابرات رو از روزی که خریدم همینطوری بوده
دوست عزیز با لپتاپ نیستم ولی منظور من رو هم متوجه نشدید ! با دانلود کردن مشکلی ندارم وقتی 5-6 ساعت میذارم دانلود بشه یعد که میام دانلود قطع میکنم تا 4-5 دقیقه page باز نمیکنه بعد 5 دقیقه درست میشه ! ولی مشکلی نیست . امروز هم پینگ هم سرعت عالی بود . 512 نامحدود امروز سرعت زیر 110 نیومد !![]()
آقا اين ADSL مخابرات كه مار رو ديوانه كرده وسط كاركردن قطع ميشه سرعت 1 مگ با 128 تو باز كردن صفحات فرقي نميكنه . -------- كه جاي خود داره. باز كردن gmail هم با كندي خاصي انجام ميشه.![]()
جی میل رو باهات موافقم. سرعت خرابه دوست عزیز![]()
سلام.
ساعت 12 امروز بالاخره بعد از تعويض پورت سوخته! اين چراغ لينك ما هم روشن شد و كانكت شديم
حالا زوده در موردش قضاوت كنم ولي يه چند تا مشكل داره : با speedtest نميشه تست گرفت! گوگل و جيميل و ... رو به سختي باز ميكنه!
بعضي مواقع هم يادش مي ره سند و رسيو داشته باشه!
سرعتش هم كه بدك نيست براي 256 نامحدود(اگه چشم نخوره!)
![]()
بالاخره وصل شد بهت تبریک میگم راستی کدوم شهری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)