تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 2605 اولاول ... 2332833233293303313323333343353363373433834338331333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سندش با عرض شرمندگی دست مخابراته و به هر کسی هم نشونش نمی دن؛ آمارشو در آوردم هست.
    این هم یه تاپیک خاک خورده پیرامون این موضوع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همون چیزی رو که فکر میکردم گذاشتین
    نوشته شده:
    براین اساس مبنای محاسبه ظرفیت یک خط، حداکثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراک 1 به 1 است و اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات،مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود.
    به اون قسمت ها که بولد کردم بیشتر توجه کنین.
    کلا یعنی اگر مثلا 512 داشته باشین:
    حداکثر سرعت:64 کیلوبایت
    حداقل سرعت: 6.4 کیلوبایت!

2. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

همون چیزی رو که فکر میکردم گذاشتین
    نوشته شده:

به اون قسمت ها که بولد کردم بیشتر توجه کنین.
    کلا یعنی اگر مثلا 512 داشته باشین:
    حداکثر سرعت:64 کیلوبایت
    حداقل سرعت: 6.4 کیلوبایت!
    ضد و نقیض حرف زدن، درست. مثلا برای وایمکس سال 91 صراحتا گفتن که باید حداقل 1/4 باشه. اما دوست من پهنای باندی که در اختیار شرکت هاست این اختیارات رو بهشون می ده که بدون محدودیت خدمات بدن. آمار این قضیه رو از یکی از بکس مخابرات درآوردم. بحث اینه که شرکت ها پهنای باند فوق العاده زیادی دارن و اشتراکی سرویس دادن و محدود کردن شب ها همه اش بهانه است
    مثلا تا بحال به این فکر کردید که چرا در فن آوا یا آسیاتک مشترکینی که شب ها دانلود نامحدود دارن سرعتشون ماکزیمم می شه 30 ولی اون هایی که شب ها نیم بها هستن سرعتشون حداقل و در بدترین شرایط معادل همون سرعت قراردادی می شه؟؟؟ ( اینو خودم به عینه دیدم و تجربه کردم )
    همه چیز دست خود شرکت هاست. اصل دعوا همینه

راستی به قیمت ها توجه کردید؟؟

4. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ضد و نقیض حرف زدن، درست. مثلا برای وایمکس سال 91 صراحتا گفتن که باید حداقل 1/4 باشه. اما دوست من پهنای باندی که در اختیار شرکت هاست این اختیارات رو بهشون می ده که بدون محدودیت خدمات بدن. آمار این قضیه رو از یکی از بکس مخابرات درآوردم. بحث اینه که شرکت ها پهنای باند فوق العاده زیادی دارن و اشتراکی سرویس دادن و محدود کردن شب ها همه اش بهانه است
    مثلا تا بحال به این فکر کردید که چرا در فن آوا یا آسیاتک مشترکینی که شب ها دانلود نامحدود دارن سرعتشون ماکزیمم می شه 30 ولی اون هایی که شب ها نیم بها هستن سرعتشون حداقل و در بدترین شرایط معادل همون سرعت قراردادی می شه؟؟؟ ( اینو خودم به عینه دیدم و تجربه کردم )

حرفات رو قبول دارم در تایید حرفات این پست رو که 2 ماه پیش نوشتم بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی هنوزم میگم برای داشتن یک سرویس خوب احتیاجی نیست که بیان سرویس اختصاصی بدن!نامحدود با اشتراک 1به5 هم بدن هیچ وقت شما از سرعتت 10 درصد هم کم نمیشه.
    همین الانش من دارم با512 نامحدود مخابرات که اشتراکش 1به 10 هست 24 ساعت 7 روز هفته بالای 60 دانلود میکنم.

6. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست من همه ISP ها دزدند یادمه 10 سال پیش که من اولین ادمهای ADSL دار در تهران بودم همه جا نامحدود میداد چیزی به اسم محدود حجمی و کیلویی نبود بعد از تازه 5 سال بعدش دوزاریشون افتاد که اه اره اینجوری هم میتونند بدند مردم که همه دانلودر نیستند تازه بدتر خیلی از پورتها و پروتکلها رو هم بستند باز به همون دلیل اههه مردم که سواد استفاده از اینترنت را ندارند فقط یاهو مسنجر فیسبوک و V*N دارند اصلا مردم جاهل و اماتورند ما فقط میفهمیم....

الان هم من یکجا هستم که ISP هست که فوق العاده راضیم هستم هم full-protocol هست هم dedicate و نامحدود و 24 ساعت مثل هم حالا بماند فقط میخواستم بگم چقدر اینها از ساده لوحی مردم سو استفاده و پول به جیب میزنند
    Last edited by italodance; 08-08-2012 at 09:39.

8. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دیوانه شدی ؟ شما 256 نامحدود بدون مشکل داری بعد میخوای بیای مخابرات بگیری که چی بشه؟ دنبال مشکل میگردی؟ نه میتونی آنلاین بازی کنی نه سرویس دهی درست و حسابی ای دارن نه هیچی. کلاً آخرین ISP که به فکرت باید برسه مخابرات هست. من از سر ناچاری چون اینجا هیچ ISP دیگه ای نیست مجبور شدم مخابرات بگیرم.
    یعنی انقدر ناجوره؟البته من فقط واسه دانلود گرفتم و اینکه سرویس من 256 شاتل ماهی 45 تومن نسبت به مخابرات که 12 تومنه می ارزه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یعنی انقدر ناجوره؟البته من فقط واسه دانلود گرفتم و اینکه سرویس من 256 شاتل ماهی 45 تومن نسبت به مخابرات که 12 تومنه می ارزه؟

من از شاتل 128 نامحدود گرفتم ، سرعتش دانلودش 60 کیلو بایت بود ولی بدرد نمیخوره وقتی واقعا نامحدود نیست فکر کنم 30 گیگ بود ، الان شما ماهی 45 تومن میدی شاتل سرعت 256 نامحدود شاتل رو نمیدونم ولی 256 مخابرات 32 کیلوبایت دانلود میده
    اما کاملا نامحدود و مثل شاتل 30 ، 40 گیگ یا کمتر نیست و قیمتش هم 12 تومنه نه 45 تومن!!! اگه 512 مخابرات رو بگیری خوبه ، به ساعت نوین نت هم یه سر بزن هم قیمتهاش خوبه هم سرعت هاش من میخوام ازش سرویس بگیرم خودم هنوز استفاده نکردم یه سری به تاپیکش بزن نظرات رو ببین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از User720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر فقط واسه دانلود میخوای بستگی داره. اگر 256 بگیری سرعتت روی 32 فیکس هست یعنی ساعتی دقیقاً 104 مگ دانلود میتونی کنی. یعنی تقریباً هر 10 ساعت 1 گیگ دانلود میتونی کنی!
    همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن قیمت 256 ماهیانه 12 تومن هست و 512 فکر کنم 20 تومن باشه (مطمئن نیستم). از لحاظ قیمت خیلی ارزونه اما اینم باید بدونی که شرکت سرویس دهنده مخابرات هست و هر موقع هر کاری بخواد میکنه و تو نمیتونی اعتراض کنی. من به شخصه خودم 1 سال بدون ADSL طی کردم و حاضر نبودم که از مخابرات سرویس بگیرم ، چون میدونم که مخابرات اومده برای ناک اوت کردن بقیه شرکت ها ؛ بعد از اینکه بقیه رو از میدون به در کرد شروع میکنه به آزار و اذیت یوزرهاش و اون موقع دیگه شرکت دیگه ای نمونده که بخوای بهش پناه ببری و مجبوری که بسازی و بسوزی!
    بنظر من شما اگر از یک شرکت دیگه که دانلود مجانی شبانه داره سرویس محدود بگیری میتونی شبی 1.5 گیگ دانلود داشته باشی. حالا ممکنه 10 تومن هم گرونتر باشه ولی به جاش میتونی سرتو بگیری بالا بگی من از مخابرات سرویس نمیگیرم

13. این کاربر از bugggmenot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان منم 512 مخابرات گرفتم تو تهران 4 روز گزشت کسی نیومد برام وصل کنه خودم وصل کردم آخر

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم 512 مخابرات گرفتم تو تهران 4 روز گزشت کسی نیومد برام وصل کنه خودم وصل کردم آخر
    سلام عمو داریوش کم پیدایی!
    ما که از روز اول خودمون کانفیگ مودم رو انجام دادیم.بهم گفتن 2 روز بعد وصل میشه فرداش مودم رو روشن کردم دیدم وصل شده.
    من هم 512 گرفتم.خیلی بهتر از 256 هست.با 256 ساعتی 96 مگ دان داشتم ولی الان 218 مگ دارم.

16. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان Upstream روی 160 هست ؟ با چه مدرکی دادن ؟
    از اول گفتم برو مخابرات هی موندی رو داتک سرویس 1 به 10 ش رو گرفتی .
    به به جناب متالر بزرگ . Metal-ST رو ترکوندی خیالت راحت شد ؟!
    تو تاپیک داتک نمی بینیمت نگو مخابراتی شدی ؟

18. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •