بازیکن خلاقی نیست
بیشتر کارش رو به عقبه
تو اوساسونا هم بود چنان مالی نبود . . .
بازیکن خلاقی نیست
بیشتر کارش رو به عقبه
رو به عقبه یعنی رو به جلو نیست؟
من قبول ندارم
اتفاقا رو ضربات شروع مجدد اگه تو محوطه باشه سر زن خوبیه شوت زن و ضربه کاشته زن خوبی هم هست ولی میتونیم با بازیکنان جوون و خیلی ارزون تر اون جارو پر کنیم...
تو اوساسونا مالی نبود؟
نمی دونم چرا بازیش به چشم نمیاد![]()
خوب از جواد بهتر کیو می تونستن بیارن ؟
دقیقا O.o
حتما باید کسی که همش گل بزنه رو بیارن ؟
اصلا همه ی مردم دنبال اینن که گل میزنه بیارنش تو تیم
مهم تنها گل زدن نیست گل آماده کردن هم هست
اینم گل جواد به رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همین خبر وحید رو هم توی ورزش3 خوندم
واقعا بی درو پیکر این سایت ! خودشون از هیچی خبر ندارن یه مطلب میذارن بعد که میفهمن چی به چیه یه مطلب میذارن و حتی مطلب قبلی رو هم حذف نمیکنن !
خیالم راحت شد ! حالا به نظر شما با این حرف هایی که ردوبدل شد فرهاد برمیگرده یا حالا نوبت اونه که هی بگه نه؟عجب گیری کردیما
در ضمن محسن جان بازیکنی که جلوی مسی و ژاوی و اینیستا و کاسیاس و پویول و ... بارها بازی کرده ارزشش از اینا هم بیشتره![]()
با جدایی آندو بهترین گزینه برای پست هافبک دفاعی نکونام بودش که اونم چون با باشگاهش قرارداد داره مسلما بیشتر این پول برای رضایتنامه ست وگرنه استقلال باید پول کمتری می دادبه نظرم جواد اینقدر ها هم نمی ارزه
نظرتون چیه؟
به نظر من قیمتی که اوساسونا روی اون گذاشته کم هم هست! شاید توی ایران این قیمت خیلی زیاد باشه ولی باشگاه های خارجی بازیکنای در سطح پایینتر از نکونام رو با قیمت بیشتری می گیرن...
تا اون جایی که من می دونم اتفاقا جزو هافبک دفاعی هایی هستش که در زمینه هجومی و گلزنی هم خیلی خوب عمل می کنهبازیکن خلاقی نیست
بیشتر کارش رو به عقبه
به اضافه اینکه توی اوساسونا هم یه بازیکن معمولی نبودش و به راحتی جزو بهترین و محبوبترین بازیکن چند سال اخیر این باشگاهه...
معمولا پست هافبک دفاعی کمتر از بقیه پستا به چشم میاد . مثلا همین رحمتی که بود بازیش به چشم میومد؟اصلا همه میگفتن بود و نبود اون چه فرقی داره . اما وقتی که مصدوم شد از اونور آندو هم مصدوم شد چقدر جای خالیشون حس شد؟
توی اکثر تیم ها هافبک دفاعی همینه . همین نکونام توی تیم ملی . بازیش اونقدر به چشم نمیاد اما شرط میبندم اگه نباشه چه جوری تیم داغون میشه . بعدشم اسم روشه هافبک دفاعی . یعنی بازی دفاعی انجام میده بیشتر و بازیو کنترل میکنه با پاس های کوتاه حالا یا رو به جلو یا عقب نمیدونم بعضی از دوستان چرا با هابک رو به جلو اشتباه گرفتن !
حالا بعضی وقتا یه عجوبه ای مثل پیرلو میشه هافبک دفاعی ایتالیا و اونجوری بازی میکنه که بیشتر از خط حمله تو چشمه بحثش جداس اما توی این پست اکثرا بازیهاشون تاثیر گذاره اما به چشم نمیاد .
نمی دونم چرا بعضی ها بازی جواد نکونام رو قبول ندارن ولی من به تنهایی بهترین هافبک دفاعی ایران رو نکونام می شناسم که جذبشم به همین راحتی ها نبود و باید ارزششو بدونیم
در مورد فرهاد مجیدی هم من چشمم آب نمی خوره برگرده . با قلعه نوعی حرف های بدی به هم زدم و اگر بخواد برگرده یعنی زده زیر تمام حرف هاش . گفته بود من شاگرد مکتب حجازی هستم و هیچوقت با این آقایان کار نمی کنم .
حیف
شما کلا با همه چی مخالفینااااااا!!!
جواد نکونام مال نیست؟؟؟؟؟اگه مال نبود کاپیتان اوساسونا نبود،،،،،ژاوی اون رو برای شام توی خونش دعوت نمی کرد،،،،،محبوبترین بازیکن اوساسونا نبود.
جواد نکونام هیچ جای حرفی درش نیست.
شما هم زیادی با همه چیز موافق هستین . . . یه چیزایی میگین آدم خندش میگیره . . . ژاوی اونو دعوت کرده به شام این دلیل بر محبوبیت اون میشه حاجی نه توانایی بازیش . . . من دارم از توانایی فنی بازیکن میگم . . . تیموریان بهترین هافبک دفاعی بود که تو ایران دیدم . . . نمیگم نکونام بده اما خوبم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)