بسم الله رحمان رحیم
روز قیامت روزی است که در آن تمام اونایی که توی مخابرات کار میکردند همشون توسط کابرانشون با کابل شبکه شلاق خواهند خورد.
بسم الله رحمان رحیم
روز قیامت روزی است که در آن تمام اونایی که توی مخابرات کار میکردند همشون توسط کابرانشون با کابل شبکه شلاق خواهند خورد.
من جور دیگه دوست دارم میخوام همین کابل مسی اندازه آتیش جهنم داغ بشه دور تنشون بپیچن هی اینها بسوزن باز دوباره سالم بشن باز دور تنشون بپیچن اونجا هم زمان نداره همش میسوزن سالم میشن باز میسوزن آخرم نداره ..... !
روش بهتر اینه که با همین کابل های فیبرتوری خفه شون کنی.
زیاد اعصاب خودتونو به خاطر اینترنت خورد نکنین چون این طور که به نظر میاد درست بشو نیست .
هر کاری با اینترنت دارین که خیلی نیاز به پینگ یا سرعت خوب داره همونو چند وقت بی خیال بشین تا وقتی که درست بشه .
من خودم بازی آنلاین میکردم که چند وقتی هست کلا گذاشتم کنار الکی فقط اعصاب آدم خورد میشد ارزش هم نداره آدم میره بازی کنه که لذت ببره انقدر لگو دیلی داره که هیچی نمیفهمی .
الان دوستان میگن تو برای تفریح از اینترنت استفاده میکنی و ما برای کار یا هر چیز دیگه از اینترنت استفاده میکنیم . ( من بحثم اونا نبود چون اونا در هر صورت مجبورن که این وضع رو تحمل کنن )
من خودم اون زمانی که بعثت بود راحت با خارجی ها هم بازی میکردم بدونه لگ و دیلی ولی الان یک سالی هست که دیگه نتونستم درست حسابی بازی کنم .
الان تو بازی با ایرانی ها هم مشکل دارم چه برسه به خارجی ....
حلاصه این که اگر برای تفریح از اینترنت استفاده میکنین و الکی رو اعصابتونه فعلا بی خیالش بشین .
گفته شده روز قیامت خدا به جای اینکه پرونده اینا رو بزاره تو دستشون میگه برین توی کافی نت سر جهنم و پرونده تون رو از توی سایت من دانلود کنید و وقتی اینا با سرعت اینترنت اونجا مواجه میشن همانا از خدا طلب بخشش خواهند کرد که همون دایال اپ رو در اختیارشون قرار بده . گفته شده چندین هزار سال طول میکشد تا پرونده پر از گناه این افراد با اون سرعت دانلود شود .
اینم پینگ من بار اول که از یاهو گرفتم کلا 100 درصد لاست شدن پاکت ها
برا دوم هم که 50 درصد ولی گوگلو ببنین ترکونده! البته اینو شب گرفتم روزش چی هست دیگه گوگل به نظرم باید زی 100 باید باشه!
![]()
"ایمیل ملی" افتتاح شد.
دوستان این دی ان اس های منه ستشون کنین ببنین پینگ چطوری میشه خودم خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم !
![]()
هر کی بیدار یه اعلام وضعیت از سرعت دانلود بده.
بنده در حال حاضر با طرح طلایی سرعتم اینه :
![]()
دوست عزیز ازمسئولین کشور کسی اینجا نیست که شما کاری انجام بدی ادرس مخابرات معلومه می تونی بری هرکار خواستی انجام بدی
اینجا فورومه دیگه ادم هرچی به دهنش می رسه رو که نباید بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)