تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 860 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

روز سوم بهار

نکته : اگه امروز بارونی باشه... کار خیلی سخته... بازی رو از اول شروع کنین... اگه فردا هم بارانی باشه... واویلاست... پس دیروز رو دوباره باید شروع کنید. اما می تونید روش سیو و لود رو هم به این قسمت تعمیم بدید. به این صورت که روز دوم بهار که می خواهید بخوابید و سیو کنید، قبلش یکبار در یک اسلات خالی سیو استیت کرده و بعد در بازی سیو کنید. اگه فردا توی تلویزیون گفت که روز چهارم بارونیه، با F3 لود کنید و دوباره بخوابید. این کار رو تکرار کنید تا به مقصودتون برسید. با این کار بدون هدر رفتن بازی ای که در اون روز انجام دادید می تونید از بارون های بی موقع و حتی بسیاری از طوفان ها در فصل های بعد پرهیز کنید.

به سمت معدن برین، در راه به مرغ غذا بدید. احتمالا تخم نگذاشته است، اگر گذاشته آن را در مکان جوجه کشی قرار بدید. به معدن برید. داخل شده شخم بزنید. دوبار دیگه هم این کار رو بکنید. اگر به روش سیو و لود بازی می کنید، 6 بار معدن رو خالی کنید، اگه نه 3 بار. در هر دو حالت تا ساعت 00 / 09 بیشتر کار نکنید. بعد از آخرین بار به حمام نرید و جاش کدو تنبل ها و گل آبی رو بفروشید (اگر با روش سیو و لود کار می کنید، می تونید فقط گل آبی رو بفروشید چون پول کدوها رو لازم ندارید و از طریق معدن بدست می یارید و فقط داروی Bodygizer XL برای شما مهمه که با فروختن تعدا زیادی گل آبی بدست می یارید). سعی کنید تا ساعت 10 به مزرعه ی بارلی برسید و اسب رو تحویل بگیرید. بعد از تحویل گرفتن اسب از بارلی به میدون برید. سریع با پلیس و بعدش ون صحبت کرده و از راهی که اومدید برگردید. سپس از راه بین مرغ فروشی و گاو فروشی راهی خونه چوب بر بشید. دموی اونجا رو هم دیده و رد کنید.
    در راه برگشت، اگر 800 تا طلا دارید (اگر با روش سیو و لود بازی کرده باشید، خیلی بیشتر دارید) از آهنگری قشو رو بخرید. برگشته اسب رو قشو کنید. دوباره پس از 1 ساعت حمام به معدن برید. بازهم 6 یا 3 بار کار کنید. خارج شده دوباره وارد شید ولی این بار باید برای تبرتون سنگ معدن تهیه کنید. اگر تبر 100 در صد است از همین طبقه یک سنگ معدن مس بردارید. اما اگه 150 به بالاست از تبر استفاده کنید تا بشه 200 درصد و از طبقات پایینی سنگ معدن نقره بردارید. بازهم در معدن کار کنید (بعد از حمام) تا حداقل 1800 گرم طلا بدست بیارید. تا ساعت 3 یا 50 / 3 به سمت آهنگری برید. اگه قشو نخریدید، اول اون رو بخرید. بعد تبر رو آپ گرید کنید. حالا بازهم به حمام (اگه خسته اید) و معدن برید. در راه به خانه رفته چکش رو بردارید. در معدن با چکش کار کنید. شما باید (حد اقل)(و در صورت استفاده نکردن از روش سیو و لود) تا درست شدن تبر، چکش رو به 200 درصد برسونید. اما در صورت استفاده از این روش، می تونید درصد چکش رو بیشتر کنید (چون کمتر در معدن کار می کنید --- البته در روش سیو و لود بیشتر کار می کنید،اما این کار در معدنه و وقت زیادی از بازی نمی گیره و در عین حال از کسانی که از این روش استفاده نمی کنند، بیشتر طلا دارید. ) یا اگه طالبید درصد بقیه ی ابزارها رو زیاد کنید. حالا به حیوانات برسید و محصول رو آب بدید اگه وقت دارید سنگ ها رو بشکونید، مثل دیروز وقت رو تنظیم کنید و در ساعت 20 / 5 از حمام خارج شده و به خونه برید و سیو کنید.(نکته اول پست رو هم به کار ببرید)

این هم روز سوم بهار. پست های اول رو نگاه کردم امروز تولد کسی نبود. در مورد دموها هم به پیشنهاد شما کار می کنیم. چند تا شون رو هم تو روزهای بعدی بهشون می رسیم. بازهم برای ارتقای این واکترو تلاش می کنم اما شما هم می تونید کمک کنید.
    Last edited by Leyth; 19-11-2008 at 15:19.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

روز چهارم بهار

امروز هم باید به معدن برید. اول به سگ و اسب مرغ رسیدگی کنید، تخم مرغ رو تو قسمت جوجه کشی بزارید، چکش رو هم که تو کوله دارید. به همون طریقه ی روزهای پیش تو معدن کار کنید. امروز تولد Bold هست. (فکر کنم کوتوله ی آبی پررنگ). امروز باید اینها رو تهیه کنیم: سبد (برای اونهایی که با پلی بازی میکنند) و سبد و کوله (برای اونهایی که سیو - لود رو به کار می برند). پس حداقل 5000 و یا 8000 نیازداریم. پس تا ساعت 12 کارکنید... حالا یه کم این ور اون ور...(باید قبل از ساعت 4 به فروشگاه برسید) آخرین بار به حمام نرید و سه تا گل بهاری تو کوله بزارید. از طرف خانه ی چوب بر به سمت مزرعه ی بارلی و از اونجا به میدون سپس به کلیسا و اونوقت به خونه ی کوتوله ها برید. هدیه رو بدید. به فروشگاه رفته و گل ها رو به کارن بدید. سبد رو بخرید. اگه تونستید کوله رو هم بخرید. اما اونهایی که س-ل نمی کنند حتما سبد رو بخرند. چون خیلی کمک می کنه تا بتونید هر بار 640 تا طلایی رو که س-ل ای ها درمی آرند بدست بیارید. به این صورت که وارد معدن میشید، داخل طبقات پایین شده و سنگ های معدن نقره ای به بالا رو داخل سبد می ریزید. فقط باید سرعت عمل بالایی داشته باشید و هنگامی که به سمت مرغداری می رید تا سبد رو خالی کنید، وقت رو هدر ندید. بریم سر ادامه واکترو... در راه برگشتن از سمت کتابخونه بیاید داخل شید تا دموی اولیه ی ماری رو ببینید. فکر کنم انتخاب گزینه ی What are you writing درجه قلبش رو 2000 تا زیاد کنه. (اگه دمویی رو فراموش کردم حتما بگید که بزارم). به سمت مزرعه برید. بازهم به حمام و معدن برید و کار کنید. یادتون نره که با چکش هم تمرین کنید. استراحت کنید و آب بدید و بخوابید.

این هم امروز. البته یکم کوتاه شد، شاید چبزهایی رو فراموش کرده باشم. اما در هر حال دارم روی روز های بعدی کار می کنم.

اگه جایی ایرادی داشت نظر بدید تا اصلاح بشه.

همه خوبی ها به همراهتان...

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اینو یادت رفت بنویسی این یکی ازدموهای مهم بازی اینوبهش اضافه کن
    اتفاق این روز
    وان:
    درروز سوم بهار سال اول ساعت 6 صبح پلیس به طرف خانه ی شما آمده و به دنبال مردی با پیراهن زردمیگردد پلیس میرود و آن مرد باپیراهن زرد به پیش شما میاد و به زیر درخت سیب میرودبا او صحبت کنید و به طرف مرکز شهر بروید در آنجا پلیس را دوباره میبینید ودوبارهمرد پیراهن زرد که وان نام دارد میآید با او صحبت کنید وبه طرف
    خانه ی چوب بربروید و با پلیس صحبت کنید*

4. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از Iman reza
    اینو یادت رفت بنویسی این یکی ازدموهای مهم بازی اینوبهش اضافه کن
    اتفاق این روز
    وان:
    درروز سوم بهار سال اول ساعت 6 صبح پلیس به طرف خانه ی شما آمده و به دنبال مردی با پیراهن زردمیگردد پلیس میرود و آن مرد باپیراهن زرد به پیش شما میاد و به زیر درخت سیب می رودبا او صحبت کنید و به طرف مرکز شهر بروید در آنجا پلیس را دوباره می بینید ودوباره مرد پیراهن زرد که وان نام دارد می آید با او صحبت کنید وبه طرف خانه ی چوب بر بروید و با پلیس صحبت کنید*
    نخست درود ...

درسته من بیشتر دموها رو فراموش می کنم. ببینید...: شما وقتی با وان صحبت کنید ---> به میدون برید ---> به خانه ی چوب بر برید، حد اقل 2 یا 3 ساعت از وقت بازی رو (اون وقتی رو که می تونید از معدن 3000 تا 4000 طلا بدست بیارید) به فقط یک دمو اختصاص می دید. پس باید کارها رو به هم پیوسته انجام بدید. پست رو ادیت کردم (قسمت آبی رو جای دیگه هم توضیح دادم). البته با این روش بازهم وقت ارزشمندی رو هدر می دید. اما چون اصرار دارید که همه ی دموها رو ببینید، این راه خوبیه. البته این دمو، پیوستگی عجیبی با دمویی داره که یک روز پلیس می آد و با شما درد و دل می کنه. چون با دیدن این دمو (به صورت کامل) 20 درجه به دوستی شما و پلیس اضافه می شه (شما باید با پلیس دوست باشید که باهاش دردودل کنید، نه؟؟؟). اگه می خواهید همه ی دمو ها رو ببینید، پس به کامل شدن این واکترو بیشتر کمک کنید (چند تا گیمر بهتر از یکیه). این نظر من بود... بازهم نقود شما را پذیرا هستیم. ...

و سپس بدرود ... ...

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دوستان کسی نتونست بره شهر؟؟؟ من روی psp دارم همین نسخه ps1 رو بازی میکنم تا الان 8 یا 9 سال هم بازی کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده؟؟؟ به نظر شما سرکاری نیست رفتن به شهر؟؟؟

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به rassool

پست های قبل رو بخون...

من میدونم چه طوری میشه رفت شهر:

باید یه جوری بازی کنی که از دهکده بیرونت کنند... اونوقت گیم اور می شی و میری شهر. در واقع رفتن به شهری وجود نداره. با باختن بازی ما باید دهکده رو ترک کنیم و بریم شهر...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به rassool

پست های قبل رو بخون...

من میدونم چه طوری میشه رفت شهر:

باید یه جوری بازی کنی که از دهکده بیرونت کنند... اونوقت گیم اور می شی و میری شهر. در واقع رفتن به شهری وجود نداره. با باختن بازی ما باید دهکده رو ترک کنیم و بریم شهر...
    واقعا میشه؟؟؟؟ یعنی شما رفتی سیوشو داری؟؟؟؟
    ضمنا اگه با همین توضیحاتی که شما دادی بازی کنم میتونم برم شهر؟؟؟؟میتونی همه توضیحاتت رو یه جا جمع کنی مثلا به صورت pdf یا word ؟؟؟؟ اگه بشه خیلی خوبه مرسی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    من تازه بازی رو شروع کردم.توصیه ای برای من ندارید؟همون آموزش صفحه اول رو بخونم کفایت می کنه؟

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا میشه؟؟؟؟ یعنی شما رفتی سیوشو داری؟؟؟؟
    ضمنا اگه با همین توضیحاتی که شما دادی بازی کنم میتونم برم شهر؟؟؟؟میتونی همه توضیحاتت رو یه جا جمع کنی مثلا به صورت pdf یا word ؟؟؟؟ اگه بشه خیلی خوبه مرسی!
    نه عزیز من.... من میگم شهری وجودنداره شما میگی سیوش رو بذار؟؟؟ پست های بچه ها رو حتما بخون، جوابت رو پیدا می کنی.

در مورد این توضیحات هم باید بگم که فعلا داریم با بچه ها اون ها رو می سازیم..... شاید تا یکی دوسال دیگه هم تموم نشه. اما امیدت به خدا باشه. حتما اون رو تموم می کنیم. در مورد اون شوخی هم عذر خواهی می کنم... نمیخواستم فکر کنی دارم دروغ می گم، خواستم به طور غیر مستقیم بگم که شهری وجود نداره، البته در طول بازی اسم از شهر برده می شه ولی ما به شهر نمیریم. بعد از گیم آور شدن باید دهکده رو ترک کنیم و بریم شهر.......

بازم عذر خواهی من رو بپذیر

سلام
    من تازه بازی رو شروع کردم.توصیه ای برای من ندارید؟همون آموزش صفحه اول رو بخونم کفایت می کنه؟
    سلام

به بازی خوش اومدی

بله... اگه تازه شروع کردی از طریق پست های اول تاپیک، بازی کن. به مرور که بازی کردی این روش های آخری رو برو. اما الآن اصلا این کار رو نکن که از هرچی هاروست مونه بیزار می شی.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نه عزیز من.... من میگم شهری وجودنداره شما میگی سیوش رو بذار؟؟؟ پست های بچه ها رو حتما بخون، جوابت رو پیدا می کنی.

در مورد این توضیحات هم باید بگم که فعلا داریم با بچه ها اون ها رو می سازیم..... شاید تا یکی دوسال دیگه هم تموم نشه. اما امیدت به خدا باشه. حتما اون رو تموم می کنیم. در مورد اون شوخی هم عذر خواهی می کنم... نمیخواستم فکر کنی دارم دروغ می گم، خواستم به طور غیر مستقیم بگم که شهری وجود نداره، البته در طول بازی اسم از شهر برده می شه ولی ما به شهر نمیریم. بعد از گیم آور شدن باید دهکده رو ترک کنیم و بریم شهر.......

بازم عذر خواهی من رو بپذیر
    خواهش میکنم عزیز بعدش که یه بار دیگه پستتون رو خوندم خودمم فهمیدم چه گندی زدم.راستی یکی لطف میکنه برنامه ای که شما دوستان ازش استفاده میکنید برای اجرای بازی و یه سیو توپ که بدون کد رفته باشه رو بزاره؟؟؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •